Pénzért papírt (beszélgetés)
nem nagyon tudom már követni miről beszéltek:
kinyilatkozom:
szerintem véletlen volt a két kérdés, független a két feltevő egymástól.
de ha nem, hát kit izgat?
.)
Nem, senki nem tudott meg semmit. Csak azt hiszik! Nagy különbség! :o))
Nem tudom, hogy kettőjüknek van-e köze egymáshoz.
Ezt a titkot most csak 140 ezren tudták meg.
Én azt mondtam, hogy Brad és Blue Moon játszott össze és ezt neveztem véletlennek. Tehát valóban tudom, hogy miről beszélek. Hogy véletlenek márpedig nincsenek!
talán kicsit keményebben nyúltatok hozzá, mint kellett volna.
(ez persze az én számból nagyon hiteles :)
alapjáraton én egyetértek a véleményetekkel.
Kicsit meg van keverve ugyan, de olvasd el a 43-ast. Hátha okosabb leszel tőle, mint én. Illetve biztosan, mert én egyáltalán nem értem.
:-)
Én még mindig állítom, hogy ez az Átverés Show! Vannak beavatottak, a véletlenezők és vannak a kívülállók, akiket be lehet ugrasztani.
Neked nincs ilyen érzésed? Két egymás utáni napon 2 hasonló kérdés. Ugyanmá'!
Brad számomra ismeretlen, Spinnek igaza van.
A véletlent az ügytől függetlenül értettem, gondoltam - Pusi - Te tudod miről beszélsz.
És igen, mondhatni tesók vagyunk. De ez titok. :o))
De állították eszeveszetten, hogy egymástól függetlenül, vagyis véletlenül tették fel ugyanazokat a kérdéseket!
Akkor mégse? Mármint Blue Moon + Brad.
Ki az az Ö, aki abbahagyta - csak most vagy végleg -, kit ismersz régebbről és mit mondhat meg Kea, ez az egész nekem most egy kissé homályos, lehet, késő van. És a véletlent te is úgy érted, ahogy én: tegnap Blue Moon, ma Brad, és holnap vajon kicsoda?
Köszi a választ! Ja, és Zizisicc-cel tesók vagytok?
:-))
Szia! Természetesen folyamatában olvastam, képben vagyok, meg ismerem Őt régről - KeA a megmondhatója :o)) - , néhányszor már összeakadtunk. De Ő abba hagyta.
Véletlenek pedig nincsenek, de ezt jelen esetben úgy magyarázod, ahogy akarod. :o)))))))))
Zizi, mielőtt ilyen kemény kritikával illeted a társaságot, csak egy kérdés: visszaolvastál tegnap? Ki kezdett provokálni kit? Ki kezdett személyeskedni a nagy arccal, pimaszsággal, stb-vel?
És szerinted léteznek véletlenek?
:-)))
Csak - nagyon kérlek - ne engem operálj meg alkalomadtán! Majd mondd azt, hogy éppen fáj a fejed és ilyen állapotban nem műthetsz, jó?
Léci!
:-))))
De jó, akkor mégis lehetek agysebész? Gondolom nem lesz gond egy-két műtéti jegyzőkönyv, valamint leigazolni néhány konferencián tartott előadást?
:DDD
még csak zrikálásnak se nevezném, különösen, hogy nem mi vettük elő újra a témát, a személy se ugyanaz volt(tudtommal...)
Szép estét neked is!
További ajánlott fórumok:
- Mi az amit semmi pénzért nem ennél meg?
- Szex pénzért...
- Igazam van, hogy 9 hónapos kisfiam semmi pénzért nem hagynám senkire 8 napra? Vagy túlaggódom?
- Milyen pénzért nem megvásárolható dologra vágysz a legjobban?
- Balaton...Egy rakás víz sok pénzért
- Van bármi értelme pszichoterápiára járni (horror pénzért), ha eleve az egészben nem hiszek?