Pénzdíjas fogyi verseny....nézz be, ha érdekel (beszélgetős fórum)
hat reggel neztem a tevet es kifejezetten azt mondta hogy ne kardio
es a mozgast se azonnal kezdjuk el hanem par hetet kell varni amig a szervezet hozzaszokik a normal kaloriabevitelhez
sziasztok
reggel volt a teveben hogy ha fogyizunk eleinte ne mozogjunk 2-3 hetig addig csak csokkentsuk a kaloriabevitelt 1000-1200 ra
es utan kell elkezdeni mozogni de akkor sem kardio hanem mast mert a kardio nem annyira jo mint ha sulyzoznal vagy hasonlo dolgokat csinalnal
szoval talan jol is tettem hogy eddig nem mozogtam?????????
majd kiderul
Én néhány kajánál a korábbi kódnál maradok, és 3-ig eszem a 2-eseket továbbra is. (mert az új könyvben már csak 2-ig lehet)
a barack és narancs szerintem azért lett u1-es, mert bár édes, nagyon rostos, így sok energiát vesz az emésztése.
Ezt akár én is mondhattam volna...mostanában semmire sem futja az időmből...:(
De vagyok és leszek is..csak egyre könnyebben ugye.:)
Azok után amit a coláról mondtatok múltkor a méreckedésen, nemcsodálom, hogy 3as lett :) mégha light is...Nem lehet, hogy azokra sonkákra gondol amibe cukor is van? Elszoktam olvasni a sonkák összetevőit és a legtöbbe van cukor.
Az olivaolajat én se értem, pedig megvoltam győződve, hogy az 1es
Sziasztok!
Nem tüntem el csak nincs időm írni, de nyomonkövetlek titeket minden nap, csak mire oda jutnék hogy írok is, vagy közbe jön valami vagy hulla fáradt vagyok, mint pl. most, de gondoltam most már erőt veszek magamon csak hogy tudjátok nem vesztem el!
Puszi mindenkinek!
Azért kicsit lehidaltam a Norbi új könyvétől:
A pulykasonka 2-es, a light cola 3-as, de vajon miért????
a Bertolli olivaolaj 2-es!!! AKKOR MI A FENÉVEL FŐZZEM AZ EGYES KAJÁKAT??????
Így már értem. Azt hittem, hogy pusztán a lisztcserével akarod letudni a dolgot, mert az úgy persze szép lenne, ha működne, de sajnos nem megy.
Alapvetően szinte mindent lehetne enni, ha az ember megtartaná a mértéket, ami a saját szervezetéhez van igazítva. Na ez az, ami igazán nehéz.
Szerintem abszolt nem mindegy miből van, mert rengeteg sütemény van amibe pl nem kell liszt és édesítővel meg szírszegény dolgokkal (túró,tej,kakaó,tejpor,tejföl,stb..) meglehet csinálni, olyanokat meg nyugodtan mindenki ehet.
A lisztet meg főleg karácsonyra rendeltem, mert akkor szeretnék süteményt enni, meg sütögetni, főleg azért is mert szeretném kipróbálni magam jobban a sütögetés terén, és nem csak magamnak csinálom, páromnak, családnak is, mert ezek egészségesek is azáltal, hogy nem ehér finomlisztből és zsíros dolgokból vannak.
Arra gondoltam, hogy nem csak a hagyományos agyonfinomított fehér lisztet lehet már kapni, hanem egy csomó másfélét is.
Alapból szerintem a sütiknél és társaiknál a mennyiség sokkal inkább számít, minthogy milyen lisztből készült. Persze ezzel nem azt mondom, hogy csinálj mident finomított liszttel, de ha valaki fogyni akar, akkor sütiből vagy nem vagy csak nagyon ritkán és keveset egyen (akkor meg majdnem mindegy miből van).
A jobb minőséget azt mire érted?
Ha túrót eszek akkor nyílván zsírszegényet, cukrot meg már nagyon rég nem eszek, csak édesítőt.
Tök mindegy, hogy Norbi liszt vagy sem, úgyse eheted magad degeszre belőle, ha fogyni is szeretnél. Ha meg normális mennyiséget, 1-2 vékony palacsintát eszel meg, lehetőleg sok zsírszegény túróval (hogy valami fehérje is legyen) és nem agyoncukrozva, akkor meg akár sima lisztből is csinálhatod, de van egy rakás jobb minőségű liszt is szinte minden boltban.
Persze, a te dolgod.
:o)))
Kitartás! :o9
Nemsokára mész haza, és akkor már írhatsz rendesen. ;o)
Hajajjj... :o)
Mit csináltál vele??? ;o)))
Még kint vagy?