Főoldal » Receptek » Zöldséges ételek receptjei » Patiszongulyás recept

Patiszongulyás recept

A Patiszongulyás hozzávalói:
2 kisebb patiszon,
3 zöldpaprika,
2 vöröshagyma
4 paradicsom,
40 g olaj,
20 g simaliszt,
ecet, só, cukor.


A Patiszongulyás elkészítési módja:
A patiszont megtisztítjuk, a magházat kivájjuk és kis kockákra daraboljuk. A paprikát csíkokra vágjuk,a paradicsomot cikkekre. A felaprított hagymát megdinszteljük az olajon, majd ezt követően hozzáadjuk a zöldségeket és megdinszteljük. Mikor a zöldség puha besűrítjük a liszttel, felöntjük vízzel és még főzzük.A végén ecettel, cukorral és sóval ízesítjük.


Kategória: Zöldséges ételek receptjei


A patiszongulyás elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook