Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Párolt pulykavagdalt recept

Párolt pulykavagdalt recept

Elkészítési idő 70 perc
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény Kalóriaszegény
Zsírszegény Zsírszegény

A Párolt pulykavagdalt hozzávalói:
30 dkg darált pulykacomb,
1 db tojás,
1 db vöröshagyma,
1 db zsemle,
2 ek. napraforgóolaj,
3 gerezd fokhagyma,
ízlés szerint: patikasó, őrölt színes bors, morzsolt majoránna, fűszerpaprika


A Párolt pulykavagdalt elkészítési módja:
A darált húst eldolgoztam a vízbe áztatott, jól kinyomkodott zsemlével, a tojással, fűszerekkel és az étolajon megdinsztelt felszeletelt hagymákkal. A masszát vékonyan kikent teflonbevonatú tepsibe tettem, befedtem alufóliával, előmelegített sütőben kb. 50 percig sütöttem. Majd a fóliát levéve megpirítottam a tetejét. A sütőből kivéve hűlni hagytam, majd vékony szeletekre vágtam. Burgonyapürével, zöldséges kölessel vagy barna rizzsel is tálalhatjuk. Jó étvágyat kívánok!


Kategória: Húsételek receptjei


A párolt pulykavagdalt elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook