Parkolóautomaták megszüntetése (beszélgetés)
9. Anyagi
tegnap 14:21
Állandóan fejlesztik az appot, amivel parkolok...
Olyankor örömmel közlik, hogy egyszerűbb és könnyebben kezelhető lett!
Én meg belépni sem tudok!
A múltkor időre mentem és késésben voltam...
Nagyon örültem, hogy találtam egy automatát, ahol pénzt dobálhattam!!!!
8. hpetra22
tegnap 12:51
Én ezer éve nem dobtam pénzt automatákba.
Mit gondoltok a változtatásról?
7. michelle.r
tegnap 11:04
Az easypark appot használom. Egyszerűen kezelhető, érthetően jelez, amikor lejárt a beállított idő és több autót is lehet vele kezelni. Biztosan van más is, ajánlották, kipróbáltam, megszerettem. Utáltam hogy rengeteg automata nem fogadja el a papírpénzt, állandóan kujtorogni kellett apróért.
6. Alnisa (válaszként erre: 1. - Hpetra22)
tegnap 10:04
Mobilos egyszerű, bár a mai napig nem tiszta, hogy miért kell 150 Ft fizetnem pluszban azért, mert mobilon fizetek, hisz parkoló cetlit sem kell nyomtatnia.
Egyszerűbb is, meg pl ha a kórházba megy az ember sosem tudja mikor végez, úgy meg elég nehéz pénzt bedobálni.
5. kentaurcica
tegnap 09:20
Szerintem a mobilos azért jobb, mert a végét te tudod utólag megadni.
4. kentaurcica (válaszként erre: 2. - Andi6020)
tegnap 09:20
Tudod előre, hogy meddig maradsz?
3. sanguinee
tegnap 09:08
Mobilparkolás
2. andi6020
tegnap 08:56
Csak pénzt dobálok
1. hpetra22
tegnap 08:43
Ti még szoktatok pénzt dobálni az automatákba vagy csak mobilparkolást indítotok?
További ajánlott fórumok:
- Segítsetek Helga lányom hisztijét megszüntetnem!Én már mindent bevetettem!Mit csinálok rosszul?
- Miért penészesednek sűrűn a falak? Van valami tipp a megszüntetésre?
- Önkéntes nyugdíjpénztár megszüntetése, a 10 éves várakozási idő után, de hogyan?
- Van köztetek olyan akinek nagyon csúnya narancsbőrös volt a lába és sikerült megszüntetnie?
- Mivel lehet a hütőszekrényben lévő kellemetlen szagot megszüntetni?
- Válthatok lakásbiztosításnál biztosítót az évforduló lejárta előtt? Megszüntethetem a biztosításom úgy, hogy nem fizetem a díjat?