Párkapcsolat - ha választani kell (beszélgetés)
Kérte volna a számomat korábban, egy érzésem miatt nem adtam meg az enyémet.
Megadtam azt a régi számot ami anno volt, keressen azon ha akar... de elérni nem fog rajta.
Face-on is keresett volna, de semmi válasz nem érkezett.
Visszaírt hogy jelezzek ha elmentek a rokonok, azt hiszi van nálunk valaki.
Erre gondoltam, ezt írnám vissza: "azért nem írok, mert én mindenképpen fiút szeretnék. Sorry." :)Ok, nem akartam elbagatellizálni, de ezt nem tudtam volna kihagyni. Bocsi.
Attól függ... ha már biztos vagy benne, hogy meg akarsz tőle szabadulni, mert ez csak a Te döntésed, akkor konkrétan megírnám neki, hogy zárjuk le már most a bimbózó kapcsolatunkat, mert találtam valaki mást. Ezután letiltanám, mindenhonnan.
Ha meg nem akarod lerázni... csak rajtad múlik.
Amikor ilyenbe szaladtam bele, aki még a kezdet kezdete előtt neccesnek tűnt, akkor mindig leráztam, és ha a szép és kedves szóból nem értett, akkor határozottabban.
Ebben igazad van.
1 évben 6 alkalom van amire el szokott menni, karácsony idején meg húsvétkor, aug 20-a környékén vannak ezek ahogy mesélte.
Ha normális mértékű ez a vallásosság és tényleg nem fanatikus, akkor ez önmagában nem gond szerintem.
Persze, az egy dolog, hogy ki mit mond, a netes ismerkedésnél a kapcsolat kialakulásánál azért nem árt résen lenni, megfigyelni mindent, kivel is állunk szemben.
Azért kell egy bizalom, persze, de emellett észnél is kell lenni az embernek, kellően objektívnek, amikor találkozik egy idegennel a netről.
A közelebbiről (Érd) a beszélgetések során megtudtam hogy vallásos, nem teljesen hithűen, de vallásos, jár templomba.
Ez hátrány személyét nézve szerintetek?
Már annyi mindent hallani, már semmiben nem lehet talán hinni sem.
Ahogy a Kis Ádám mondta a showderklubban:
kajcsi, szupcsi, törcsi, köszcsi, romcsi, fürcsi, baszcsizni, besza-behu... és még lehetne sorolni
Igen, főleg, ha egy negyvenes pasi próbál így nyomulni. "Akkor tali? Boldog karit! Milyen kapcsit keresel"?
Kapcsit, azt ugyan nem :)))
Szentim-Mentalista???:))
megbocsizna???
Ezek új,magyar szavak??? :(
:) igen, kb. egy ilyet lehetne mellé elképzelni :) sok csaló, szélhámos, beteg ember van szerintem társkeresőkön, de vannak azért normálisak szerintem is :) bár volt néhány vicces randim, és volt, aki zaklatott, de találkoztam már ott rendes jó pasival is :)(most Vele vagyok.)
Minden embernek meg van a maga története, sérelmei, hibái, nem lehet senki tökéletes, de van egy határ; és szerintem itt kitárgyalt "hősünk" ezt messzemenően túllépte.
További ajánlott fórumok:
- 3 férfi közül kellene választanom....
- Ha most kellene szakmát választanod, mit választanál?
- Ha ezek a nevek közül kellene csak választanod, melyik név állna legközelebb hozzád és miért?
- Két pasi közül kellene választanom. De melyiket...?
- Miért van az, ha egy férfinak két nő közül kell választania...
- Valóban boldognak kell lennie annak, akinek van párkapcsolata?