Párkapcsolat arab sráccal (beszélgetés)
Sok személyes (családtagok, ismerősök) tapasztalat alapján írom, nem ajánlott.
Az elején mindegyik nagyon kedves. Értenek az udvarláshoz. Ebben tanulhatnának tőlük a magyar férfiak, de aztán jön a feketeleves..
Biztos van sok kivétel, de még ilyennel nem találkoztam.
Már írtam egy hozzászólást, de nem tudom, hogy elküldtem e, így újra írom....
És miért nem előbb beszélsz a szülőkkel erről?
Ilyen jól működik a család? Nem szoktatok beszélni ilyenekről?
Olvastál mostanság Afganisztánról szóló híreket? Tudod mi van ott?
Csak azért lefejeztek sportolónőt, mert edzésre felvette a röplabdás mezt. És tudod hány olimpiai sportolót kivégeztek?
Kérdezd meg az itt buzdítókat, hogy mit szólnának ahhoz, ha az ő lányuk járna egy arabbal?
Persze, most azt mondanák, hogy nem zavarná őket, de egyébként nem engednék neki...
Egyetértek 😉
Amúgy meg ha komolyra fordul a dolog, úgyis beszélek a családdal.
Csak persze jobb nem belemenni olyanba aminél több az esély hogy nem müködik, viszont ez úgyse biztos hogy származásfuggö
Ennyi erővel azonnal temessük el magunkat,mert kilépünk az utcára elüt az autó,csak veszélyes és rettenetes dolgok várnak ránk.Azért élünk,hogy tapasztaljunk,szeressünk.
Meg kell élni a pillanatokat az életet,ha mindentől félünk,mi értelme van az egésznek?
És ha Ő lesz a legboldogabb mert ,mást tenni,mint ahogyan "kell" "elvárják"...
Ha tiszta a lélek,nem tud rossz úton járni,nem az agynak elmének kell dönteni,eljött az ideje a szívre hallgatni,és elméletben jóvá hagyni,összhang kell,és akkor mindig jó helyen vagyunk jó időben.
Ja, a neten olvastad 😁
Olvasgass még.
FI!
Szüleid mit szólnának hozzá?
Miért nem tőlük kérdezel?
Az én apám ellenezte az ilyen kapcsolatokat. Már egész kis gyerek koromba mondogatta, hogy külföldivel nem, arabbal meg főleg nem...
Én csak azt javaslom, hogy olvass egy-két könyvet és hidd el nyugodtan, mert igaz történetek.
Pl. A lányom nélkül soha és a Fátyol mögött.
Az elsőből van film is, ha nem szeretsz olvasni...
További ajánlott fórumok:
- Huszonévesek! Beszélgessünk a párkapcsolatunkról, a pasinkról/pasikról és az élet nagy dolgairól!
- Szellemi játszótér. Ha van kedved beszélgetni vallásról, anyósról, gyerekről, párkapcsolati válságról
- Mennyire tudja tönkre tenni egy előházaságból hozott gyerek az új párkapcsolatot?
- Nárcisztikus személyiségzavarban szenvedő férfi a párkapcsolatban
- Lefeküdtem egy párkapcsolatban élő férfival. Hogy kerüljem el a lebukást?
- Arab fiú, magyar lány párkapcsolat tapasztalatok?