Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Párhuzamosan több állást pályáztam meg, hogy lehet ezt megoldani? fórum

Párhuzamosan több állást pályáztam meg, hogy lehet ezt megoldani? (beszélgetés)

1 2
15. Balayla (válaszként erre: 11. - Kisj)
2011. ápr. 11. 12:42
Ez a napokban esedékes... Szóval, ha netán mégis, akkor hallgassak a többiről...?
14. syria (válaszként erre: 10. - Balayla)
2011. ápr. 11. 12:42

Éppen ezért semmiképp nem áruld el, hogy van más lehetőséged is.

A próbaidő alatt bármi történhet.

2011. ápr. 11. 12:41
Szerintem minden helyre ahova behívnak menj el mosolyogva, a többi pályázatról hallgass nagyokat, és majd ha több munka is sikerül, akkor ráérsz fórumot kiírni erről :)
12. Balayla (válaszként erre: 7. - White-Angel)
2011. ápr. 11. 12:40
Hát, válaszra mindig méltatnak, de sajnos csak elutasítóra...:( (pályakezdő vagyok, gyakorlat nélkül).
11. kisj
2011. ápr. 11. 12:40
Ne problémázz előre. Ráérsz akkor foglalkozni ezzel, ha tényleg összejön egy ilyen helyzet.
10. Balayla (válaszként erre: 6. - *Murmi*)
2011. ápr. 11. 12:39
Próbáltam nemrég ezt, és a 2 esélyes közül (egyik én voltam)a végén azért választották -állítólag- a másikat, mert neki nem volt más lehetősége, nekem meg hátha bejön a párhuzamos pályázat.
2011. ápr. 11. 12:35
Azért sem egyszerű a dolog, mert ezek a munkahelyek az ország különböző területén vannak, tehát költöznöm kéne... Albérlet, több havi kaució stb. Ilyen esetben nem könnyű 1-2 hét múlva felmondani és máshova menni (meg hát szinte azonos időben kellene mindenhol kezdenem).
8. Wagnerur (válaszként erre: 1. - Balayla)
2011. ápr. 11. 12:34

Én Ausztriában 22 helyre adtam be a pályázatomat, eddig egy helyről jött némileg pozitív visszajelzés.

Nem kell aggódni, a próbaidőn úgy is akkor mondasz föl, amikor akarsz.

2011. ápr. 11. 12:33

Én is azt mondom, hogy örülj, ha reagálnak.

Én kb. 20 helyre küldtem el az önéletrajzomat, és ebből kb. 2-en méltattak válaszra:D

2011. ápr. 11. 12:32
elmész szépen mindegyikre ha behívnak, nyugodtan megmondhatod h máshová is pályáztál, had lássák h menő vagy! a végén a döntés úgyis a Tiéd lesz, ha netán olyan szerencsés vagy h több helyre is fölvennének!
5. Balayla (válaszként erre: 2. - B4c06bc553)

Hát, igen, én is tartok attól, hogy egyik helyre sem kellek majd...

De hátha, mégis...:))

Akkor, mi lesz? :)

4. kisj

Miért kellene elmondanod, hogy más helyre is pályáztál?

Tényleg örülhetsz, ha valamelyik visszajelez.

2011. ápr. 11. 12:31
Ha felvesznek, akkor úgyis próbaidőn leszel, tehát bármikor felmondhatsz.
2011. ápr. 11. 12:30

Látszik, hogy "kezdő" vagy a munkahely választásnál!

Jobb ha megnyugszol, és örülsz, ha bármelyik vissza fog válaszolni! :(

2011. ápr. 11. 12:28

Arról van szó röviden, hogy 3 helyre küldtem el a pályázatomat (a jelentkezési határidők között 5 nap különbség van), mivel ugye egyik helyre sem 100% hogy felvesznek, viszont minden lehetőséget meg kell ragadni...

A 3 hely közül a 3. tűnik a legjobbnak (a jelentkezési határidő tekintetében áll a 3. helyen), a 2. sem a rossz, míg az elsőt csak akkor fogadnám el, ha nincs más...

A problémám: ha elmondom az első helyen, hogy pályáztam máshova is, lehet hogy elbukom -emiatt- az állást. Ha hallgatok és netán felvesznek, akkor ezzel elveszítem a másik 2 (jobbnak tűnő) lehetőséget.

Hogy lehet egy ilyen helyzetet jól megoldani???

1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook