Paleolit táplálkozás (beszélgetés)
Sziasztok.
Agyam eldobom.
Mindenki fogy.Én meg állok szépen egyhelyben.:(
Hogy vagy te 120 centi alatt?! Törpe vagy?!
Ááááá, lehet, hogy te nem állsz? Félig fexel?
ha alatta vagy akko má mingyá nem csípőmagasság.
:D
amúgy ügyi vagy
jaaaj és biztos szép is meg izmos.
Álljunk már meg egy kicsit, mert nálam teljes a képzavar!!!
Húzni úgy tudod magad, ha valami olyanba kapaszkodsz, ami fölötted van. Vagyis lógsz rajta. Az minimum olyan magasságba kell lennie, hogy ha térdepelsz éppen eléred, de normális esetben nyújtózkodnod kell vagy felugrani és úgy elkapni, lógsz, majd felhúzod magad (az államig simán felhúztam magam akárhányszor, amikor csak 55 kilót kellett mozgatnom). Most még a lógás is fájna pár másodper után valószínűleg.
a harcosnak az esti részét én is csinálom :DDDDD
akkor érek rá. tegnap csak azért sikerült 7kor vacsorázni, mert nem mentem ki a kertbe. Amúgy 9-10-11 körül szoktam.
ÉÉÉÉÉÉÉÉs!! olyan spagettit rittyentettem tegnap!!!! (a tészta nyers cukkini, valami istenkirályság!)
na meg mibe kapaszkodik?
ja vagy konditerem?
A harcos lényeg, hogy napközben nem eszel, ha még is akkor csak nyers gyümölcsöt - zöldséget. Az aktív napod végén viszont túlevés, értsd eszel ami belédfér :) persze a paleon belül nekünk. De a sima harcosban is vannak azért korlátok :)))
Fegyenc: térden fekvő 3*14, teljes guggolás 2*26, féltérdes lábemelés 2*26, húzodkodás csípőmagasságban 3*11 Ennyit csinálok egy nap, meg előtte bemelegítés :D
a harcost nemtom, emlegették már de nem ástam bele magam hogy mit takar, fegyencet elkezdtem tavaly, még a falnál csinálom a fekvőtámaszt. :D
te milyen szintnél vagy? biztos jó elől....
Már, akinek gyorsan távozik.
Azt vettem észre, hogy kis részletben jobb ennem és akkor is fél kiló max egy kiló per nap.
De lehet, hogy attól függ, hogy mit hisz róla az ember :D
Egy vékony pszichológus barátnőm minden édességet nagy nyugalommal eszik, mert őt az nem hízlalja és kész. És tényleg nem...
Harcos - paleo - fegyenc :)
Én is nagyon örülök, hogy végre jók a dinnyék :)))eszem is őket :D
végre megjelent a finom dinnye. Én most vettem olyat ami vállalható, be is toltam egy nagy mennyiséget de nem fogytam tőle.
Menyus, mi a titkod?
:DDD volt még vagy másfél kiló :)))
De ez inkább olyan béltisztulás :))) mert súlyra nem ettem sok kaját :) mert a dinnye nagy része gyorsan távozik :D
De tegnap reggelhez képest, fél kilóval vagyok kevesebb :)
További ajánlott fórumok:
- Akik valamilyen okból abbahagyták a Paleolit táplálkozást, azok véleményét, tapasztalatát várom
- Paleolit táplálkozás vagy vegetarianizmus?
- Megállja helyét neuro-diétaként a paleolit táplálkozás?
- Paleolit táplálkozás 2012.január 1-től
- Fitátok és fitinsav a paleolit táplálkozásban...
- Próbálta már közületek valaki a Paleolit táplálkozást?