Paleolit táplálkozás (beszélgetés)
Itthon, testápolóval.De pár nap alatt bebarnulok.
Holnap mindenesetre az árnyékban leszek.:)
Nekem is az volt az első 50m.
Most kifejezetten élvezem,amikor szenvedek,van egy olyan pont,amikor elmúlik a féjdalom,hogy mindjárt összeesek,nem bírom,nem kapok levegőt,itt fáj,ott fáj.Ilyenkor kezd el termelődni az endorfin,ami annyira szuper érzés,hogy ha ezt átéled egy futás alkalmával,ez olyan sokat jelent,hogy egyre többet és többet szeretnél futni:-)))
GRT!!!
Futni isteni dolog :)
Nekem már csak a bicajozás maradt, picit hasonlít :D
Azért reggel még nincs olyan meleg,26-28 fok körül volt fél hétkor,mikor indultam.
Mondjuk elég furán néznek rám az emberek,de ez nem a meleg miatt van,mindig is különös látvány,ha valaki fut.Mikor még nem futottam,én is azt gondoltam egy futó láttán,hogy hát minek és hová fut ez a nemnormális,mikor senki nem kergeti?:-)
Helló mindenki:-)
16km lett a mai futásom:-)
de még jó, hogy visszajöttem mert közben megint kiment a fejemből. háááát...
najóvan, bejelentkeztem.
Mekkora hajzatod van????????
nekem ami a fejemen van alig pár deka....
Jó reggel Csajszik!!Dinnye napot:))
tegnap semmit, de semmit nem bírtam enni...vizet ittam, meg 2 kicsi müzliszelet darabot ettem, házit. Még a dinnye se csúszott, mert olyan édes volt.
Tegnap levágattam a hajam. Fodrász előtt és után mértem magam, 40 deka hajat vágtak le.:D
ejnye, nem vigyáztál. :)
mivel kened?
Nálunk tegnap bacon-ös karfiol volt.
Ma meg rakott kelkáposzta készül majd.
Nincsenek itthon a gyerekek, egész héten csupa ilyen finom, gyors, általuk nem szeretett kaja lesz. :)
Jó reggelt :-)
Ha n em jönnék egy ideig: ma spenót lesz - csak még nem tudom, mivel.
Meg tudlak érteni, ebben a konyhában is millió fok van. :)
A cocomasban hiába van sok zsír, nekem attól semmi gondom nem szokott lenni.Igaz, kb. 1 kis 2 dl-s dobozt használok egy tepsi sütihez.Azt meg eszem családostól napokig.(a csokis-kókuszos sütire gondolok, amit fiam szülinapjára alkottam ápr. 1 tájékán.)
De szoktunk.Nálam most fogy el a karfiolleves, gulyásleves, sült kolbász-hurka, amit első ijedtségemben alkottam a múlt héten.:)
Aztán megfőzöm gyorsan a bolognait, cukkinicsíkokkal, nehogy menni kelljen vissza, és én nem eszem ezeket.:)
További ajánlott fórumok:
- Akik valamilyen okból abbahagyták a Paleolit táplálkozást, azok véleményét, tapasztalatát várom
- Paleolit táplálkozás vagy vegetarianizmus?
- Megállja helyét neuro-diétaként a paleolit táplálkozás?
- Paleolit táplálkozás 2012.január 1-től
- Fitátok és fitinsav a paleolit táplálkozásban...
- Próbálta már közületek valaki a Paleolit táplálkozást?