Paleolit táplálkozás (beszélgetés)
:DDD
Én csak egy díszbokorral próbálkoztam, az is kifagyott úgy, hogy még csak ki se hajtott tavasszal, pedig nem volt túl kicsi sem, amikor ültettem. Ezek szerint nem volt elég védett :((
Ebben sajnos nem tudok segíteni. Életemben tán, ha 10 gránátalmát ettem meg. Azokkal megbirkóztam. Talán akinek terem a kertben attól kellene megkérdezni. Palóznakon minden második kertben van egy hatalmas gránátalmafa. Ilyet még nem láttam Magyarországon. Mikor a Virágos Magyarország versenyt zsűriztem, kísért körbe a polgármester a településen, én meg csak forgattam a fejem és csodálkoztam, hogy mennyi gránátalmafa van a kertekben, és rajtuk sok-sok hatalmas gránát. Vonultak is a tűzszerészek ősszel:)
Élmény volt veletek beszélgetni :DDD
Mákliszttel nem lehet, azt turmixolni se kellene?
Akkor neked lehet, hogy inkább a tejtől volt.
Ezek szerint nem kell kővé válnod, ha lenyelsz "véletlenül" egy-két falat lisztes dolgot.
Azért leszokhatsz róla :D
A gránátalmáról jut eszembe - Antea hátha erre jár - van-e valami trükkje a mancsolás nélküli maghoz jutásnak?! Magyarul, hogy a legpraktikusabb szétbontani?
Ugyan már mit akarsz te még unokázni az új 28-as farmerodban?! :DDD
Ja, vagy úgy! Akkor ne nézegesd! :DDD
Hello:)
Milyen az a rosszindulatú program? Rákról szóló konferencia?
Veszély: rosszindulatú programok a láthatáron. Ezt írja ki, ha ráütök a nevére.
Kaptam egy cica jelet csutora13-tól. Ha rákattintok a nvére, bejön egy figyelmeztető szöveg, hogy veszélyes.Nektek is ezt mutatja? aki itt van, megnézhetné nekem, megköszönném.
nnna, lépek, majd estefelé bukkanok.
jók legyetek.
szerintem bármilyen olajos magból lehet csinálni, én csináltam már napraforgómagból is.
1-2 napot azért kibír. Ne csinálj sokat, olyan 2 napi adagot.
és fúúúúú, abból a kakajó definom tejszínhabbal!!!
(cocomas)
na! a rántotta jó ötlet. eszembe nem jutott volna.
:-) köszönöm az ötletet. nekem az esti banánturmixomba kellene valami "tej".
megpróbálom :)
holnap reggel diós kávét iszom :)
ha este megcsinálom, nem lesz reggelig baja hűtőben, ugye?
nem forrázom, dehogyis. Csak úgy hidegen. Ja, kb ilyen arány, igazából ki hogy szereti. 3 perc turmixolás, hogy az enzimek jól kioldódjanak.
semeddig nem tart egy fél marék cuccot leszűrni. Bele lehet keverni kajába, tulajdonképpen szerintem bármibe. Mondjuk tökpudingba. vagy sós akármibe. vagy rántottába.
hogy csinálod a diótejet? leforrázod? vagy csak símán turmix? 1EK 2 dl víz?
nekem ezekkel az a bajom, hogy le kell szűrni. nem a művelettel (azzal is :-) ), de inkább azzal, hogy utána mit csináljak a sűrűjével. én sem sütök sütiket. nem is akarok rászokni, mert nem igénylem. ételt pedig ki nem dobunk. :-) akkor mi legyen?
Hú, nekem ilyenekhez nincs idegzetem :DDDD
hát minden magtej annyira krémes hogy milyen sűrűre csinálod tulajdonképpen. De a máktej az olyan hogy éjszakára be kell áztatni. Mittomén egy teáskanálnyit egy pohárnyiba. Vagy evőkanállal fél lityibe. Aztán reggel 3 percig turmixolod. Leszűröd harisnyán oszt mehet. A diót nem kell kiáztatni, nekem az is ízlik. (nekem minden ízlik)
nem is tudom jellemezni... csinálj egy próbát.
Kókusztej konzervben.
Ja, hogy te a sajátra mondtad? Én kétszer próbáltam magamnak csinálni. Hát nekem nagyon nem jött be. Stornóztam a műveletet :DDDDD
Mandella! Ez a sors ujja: most találtam egy paleos kakaós csigát neked, be is másoltam a paleos sütis naplómba.Feladat, megnézni, megsütni, megenni!:DDD
Magad készíted,vagy cocomast hígítasz?Mert tök más a kettő.
váááá, melegszenya, most beindultak az éhséggombóckák a gyomromban
Nekem olyan mindegy :DDD jöhet a hűtőből is :DDD
További ajánlott fórumok: