Paleolit táplálkozás (beszélgetés)
Nem paleos hír, de szerintem aranyos:
Szeded-e a D vitamint? Csak mert Fb-on írták, h. amint elkezdték szedni, megnőtt az energiájuk.
Nekem megjött az iherbes csomag, 5000-est rendeltem, most napi annyi megy.
NEGYVEN KILÓ?????? 40????
aztamindenit.
én valamit nem jól csinálok.
a sok gyümölcs biztos...
attól függetlenül hiszek a paleoban, mert bebizonyosodott sokminden amit olvastam.
Semmi új nincs benne. Azt szajkózza amit a hivatalos táplálkozás tudomány.....nem tudjuk mit evett az ősember.....a sok hús káros .... vastagbélrákot ... köszvényt okoz.... bla..bla.
Én látom a három évvel ezelőtti és a mostani labor eredményeimet. A húgysavszintem és a vérzsírszintem a paleóval sokkal alacsonyabb lett, a HDL /LDL koleszterin arány megfordult, a leadott negyven kilót 18 hónapja simán tartom.
Szép napot mindenkinek.
Így is meglehet fogalmazni.....de engem kissé elgondolkodtatott.
Szia !
Majd megnézem, most nincs hozzá hangulatom....
Úgy látszik, hogy a paleo magyarországi terjedése elérte azt a szintet ami már idegesíti az élelmiszeripart és a gyógyszeripart. Ezért megint felböffentettek egy "tudományos" cikket a paleo ellen.
:DDDD micsoda hasonlat :D de dinka vagy :DDDD
Én valahogy nem érzem jól magam benne. Bár van az a szoknya :DDDD
pedig neked aztán szép lábad van.
de hordol mer a egyik képen úgy emlékszem, szoknyában vagy. de lehet hogy rosszul emlékszem.
Igen, ilyesmi CH-ra gondolok. Én is lepukkantam (mondjuk más okom is volt, de paleocsintákkal meg batátahegyekkel kompenzáltam), aztán most a hangulatom alig akar emberi lenni, meg hullámzom is, és néha nyűgösen ébredek, ittfájottfáj... ehhhhh. Tegnap visszatértem a ketogénre. Nekem az a legjobb. Majd pár hónap múlva, ha megint rámjön a paleocsintázós vágyadalom, akkor megint addig eszem ezeket, amíg jobban fáj a vállam, mint amilyen nagy a CH kívánás. Így sakkozom ki az egyensúlyomat. Minden nehézség ellenére.
Ma új nap kezdődik. Ha kinéztek: ragyogóóóó! ;)
További ajánlott fórumok:
- Akik valamilyen okból abbahagyták a Paleolit táplálkozást, azok véleményét, tapasztalatát várom
- Paleolit táplálkozás vagy vegetarianizmus?
- Megállja helyét neuro-diétaként a paleolit táplálkozás?
- Paleolit táplálkozás 2012.január 1-től
- Fitátok és fitinsav a paleolit táplálkozásban...
- Próbálta már közületek valaki a Paleolit táplálkozást?