Paleolit táplálkozás (beszélgetés)
K2 vitamin? Aki szedi?
Nem tudtok segíteni nyaligátornak?
Én még soha nem szedtem.
Bimm, visszaolvastam az utolsó 10 hozzászólásodat a lapodon, szerintem veled van a probléma, nem biológussal.Nem is kicsi.
Mi itt ilyen stílusban nem szoktunk senkit kiosztani, légyszíves vegyél vissza!:(
Dobalgatas? Az nem erdekel:D Meg a gyereknevelesed sem.
A fura az, hogy kinalgatod azzal, amit nem szeret.
De elemzgessetek csak :))))
Lányok! én először sütöttem paleos sütit, a hét végén.vasárnap a barátnőim jöttek vendégségbe, és annyira izlett nekik a paleos süti, hogy a receptet azonnal elkérték!!!!!!!!!!!sőt, repetáztak!!!
tényleg finom volt. az az igazság,kicsit féltem tőle, de ezek után bátrabb leszek, hála Nektek,
mert itt a fórumon minden szóba kerül!!!és igy bátoritjuk egymást.ez a fórum nagyon jóóóóóóó!!
Mindent dobál, mivel most tanult meg dobálni. :) Azt mindenképp, ami nem kell neki. De azt is, ami igen. És még nem érti meg, hogy az ételt nem szabad dobálni, mert még nem annyira fejlett az értelme. :) Ja és most tanult meg kézbevehető falatokat enni és szét is ken mindent, úgyhogy sorolhatnám, de nem ez az értelme a hozzászólásomnak.
Nem tesztelgetem, csak mindennel megkínálom. Biztos egyszerűbb a szájába adogatni mindent, mert akkor nem is dob el semmit és nem is válogathat. Mert az éhes gyerek bármit megeszik. Azt is, amit nem igazán szeret.
Igen, Ő jó fej. :)
Sziasztok.
Itt olvastam nálatok a K2 vitaminról, hogy abból is van többféle.
Ki melyiket ajánlja?
Nem tudok angolul, külföldi oldalról nehézkes lenne a rendelés, itthon beszerezhető terméket, ami jó, tudtok ajánlani?
Édes lehet!:)
Jól csinálod, ügyes vagy!:)
További ajánlott fórumok:
- Akik valamilyen okból abbahagyták a Paleolit táplálkozást, azok véleményét, tapasztalatát várom
- Paleolit táplálkozás vagy vegetarianizmus?
- Megállja helyét neuro-diétaként a paleolit táplálkozás?
- Paleolit táplálkozás 2012.január 1-től
- Fitátok és fitinsav a paleolit táplálkozásban...
- Próbálta már közületek valaki a Paleolit táplálkozást?