Paleolit táplálkozás (beszélgetés)
Úgy tudom havi 3000, de én is csak hallottam, nem biztos.
Egyébként meg közben azon gondolkodtam, hogy a gluténérzékenységet hogy a bánatba akarják a gyomorban nézni, mikor az a bélbolyhokat károsítja. A gluténérzékenység megállapításához először vérvizsgálat van, és ha ott találnak eltérést, akkor lehet menni a biopsziára. Ott csippentenek a bélbolyhokból. De oda vajon szintén szájon keresztül mennek le?? Nem tudom...
Műanyag ez milyen igaz !!!
Biztos meséltem már, de vannak újak. Férjem húsiparban dolgozik. Külföldön látta, hogy takarmánygyárban a lejárt szavatosságú kajákat amik még nem romlottak csomagolóanyaggal együtt (műanyag, sztaniolpapír akármi) homogenizálják és keverik takarmányba.
Ja, a cikóriát csak azért mondtam, ha valaki csak tejeskávét szeretne, pl.késő du. vagy este, vagy gyereknek, vagy csak az illúzió kedvéért, mert ez paleo kompatibilis :)
Én is rendes koffeines kávét iszok amúgy, reggel, délben.
Én meg gyönyörű paleos szappanokat találtam a facebookon az egyik paleos társunk blogjában.
engem roppantul kitisztított a mák.:)
én személy szerint ajánlom.:)
Azt olvastam 3× is, hogy Bimbódzik a humorom! :)
Régen volt már hajnali fél 5.:)
persze, többösszetevős a történet, de ha én akarnék nagyon fogyni, akkor minimalizálnám az ennyire kalóriadús ételeket, vagy hozzáigazítanám a többit
mióta áll és mennyit szeretnél még fogyni?
én a paleozás elején zabáltam a mákot.
akkor fogytam legtöbbet. nem mondom hogy a máktó, hanem hogy akkor volt nyilván a legnagyobb a változás az előttihez képest. Aztán ahogy telt az idő, egyszercsak lekattantam a mákról. Szóval szerintem nincs sok gond vele. Mostanság nem is eszem mákot mégis áll.
nemmondod... nekem ez a ktángkóró úgy hangzik mint valami tudatmódosító.
hm... lehet hogy még a kertben is van?
többi paleós ált. máshogy gondolja, de én úgy, hogy számít a kalória, ha téged nem zavar, hogy több mint 500 kcal/10 dkg van a mákban, akkor edd, de teheted azt is, hogy vezetsz tápl.naplót, és megnézed, mire hogy reagál a szervezeted/súlyod
Fogyás miatt paleóznál?
Kápis pogi szombat vagy vasárnap, ma meg is sütöttem a kápit, de trófeáztunk, úgyh. ma nem fért volna bele/belém.
Köszönöm a tükrözéses reakciókat, az Uram is nagyon le akar beszélni, viszont van még egy szempont, de ennek részleteinek még utána kell nézzek: a gl.érzékeny elvileg adókedvezményre jogosult
tegnap panini-sütőben sütöttem "kenyeret", próbáltátok már?
pikk-pakk megvan (nulláról kb. 3perc), és nem rossz, annyit megér, amilyen hamar kész, és rákenni, beletekerni is lehet vmit
További ajánlott fórumok:
- Akik valamilyen okból abbahagyták a Paleolit táplálkozást, azok véleményét, tapasztalatát várom
- Paleolit táplálkozás vagy vegetarianizmus?
- Megállja helyét neuro-diétaként a paleolit táplálkozás?
- Paleolit táplálkozás 2012.január 1-től
- Fitátok és fitinsav a paleolit táplálkozásban...
- Próbálta már közületek valaki a Paleolit táplálkozást?