Paleolit táplálkozás (beszélgetés)
Á értem. Oda nem kéne. Kiben bízzon akkor az ember majd ezek után... Kinek lehet majd hinni???
Paleo magazint tegnap meghozta a postás, de most jut eszembe még ki sem bontottam
Én Szendinél még így nem olvastam, hogy paleo a no carb tészta.
Viszont említi pl. a vitaminforradalom c. könyvében is valahol. de nem mint paleo étel. Ezt csak azért tudom ott elfogadni tőle valamilyen szinten, mert az a könyv nem paleosoknak készült. Paleo oldalon ne szerepeljen ilyen.
Ásás, göbök szétverése gereblyével, simára gereblyézés.Ha van komposzt, beleásni a földbe.
Aztán mehetnek a korai saláták, meg minden, amit már most lehet vetni.
A palántázást is kezdd el benn a házban, hogy mire ki lehet vinni őket, nőjenek.:)
Ja és bocsánat, Jó reggelt Mindenkinek!
Én már a második kávémat ittam meg, ez a zsírtejes volt.
Itt szépen süt a nap, kellemes az idő.:)
Nekem van kertes naplóm is, nézelődj benne, A dátumalapján fogod látni, miket ültettem, vetettem.
Ha csak salátákat, petrezselymet, tökféléket, paradicsomot, uborkát raksz a kertbe, rengeteg finom dolgod lesz 2-3 hónap múlva.
Nem.És egyre több dolog van Elmiránál, ami nem paleo.Én igazán nem vagyok szigorú, de már sok a sok minden félreevés nála.
Szengabnál is mehet a no carb tészta, ami aztán igazán nem felel meg még az egészséges étel kategóriának se, nemhogy a paleonak.De van az a pénz, amiért paleo a no carb tészta.:(
Apropó tavasz! Kertesek segítségét szeretném kérni.
Épp felújítjuk a kertes házat, ahova költözni fogunk. Ez kb még 2 év. Első körben úgy gondoltam, amíg nem lakunk ott, addig nem csinálok kertet. De aztán gondoltam, hogy heti2* biztos megyünk. Anyu meg ott lakik, szóval öntözésbe biztos besegítene. Szóval mégis csak érdemes lenne belevágni. Kedvet kaptam itt az előző beszélgetéstől.
Totál analfabéta vagyok a növényekhez. Nulla ismeret. Szerintetek mivel kéne kezdenem? Mit ültetnem?mikor?
Szép reggelt mindenkinek!
Én tegnap totál bebűnöztem. Le is írtam a naplómba. Na, de nem esek kétségbe. Ilyen még biztos lesz(törekszem, h. egyre kevesebb legyen).
Napsütést ide is küldhetnétek. Lóg az eső lába. De már érzem a sejtejeimben a közelgő tavaszt!
Lassan jöhet a második :DDDD
Melegítsd meg :DDDD
sziasztok!
jó, hogy szóltok... kihűlt a kávém.
:D én is azt tettem :D
Napsütést én is kérek!!! Ha nem ma, akkor legalább holnap!!!! :DDDD
Eltaláltad, épp kávézom! :)
Neked is, meg mindenkinek napsütéses szép napot! :)
Mos akkor a kecskesajt paleo?
Mezei Elmira főzőtanfolyamának egyik menüje:
- Grillezett, pácolt póréhagyma pirított mogyoróval és kecskesajttal
Nna, a zeller mellett a csicsokarol, es a ceklarol is kiderult, h.szeretem oket :)
Tudom, volt mar rola szo, de azert legyszi, segitsetek: milyen gyors, olcso (lehetoleg jol szallithato) paleosutit kell sutni, ami tutira lenyugozi a nempaleosokat is?
Buksicica, ott megint van az! (amit multkor "felvasarolam") :D
Én csak azért gondoltam, hogy szétáznak, mert Andi vagy vki más írta a fb-on, hogy legalább 2 guriga kell egyszerre, mert szétázik. Mindegy, most majd kiderül. :)
Jelenleg a nappaliban 3 jószág csendes pihenőzik, s csak egy potenciális bűnöző közülük, a másik 2 már csak eszik meg alszik.
További ajánlott fórumok:
- Akik valamilyen okból abbahagyták a Paleolit táplálkozást, azok véleményét, tapasztalatát várom
- Paleolit táplálkozás vagy vegetarianizmus?
- Megállja helyét neuro-diétaként a paleolit táplálkozás?
- Paleolit táplálkozás 2012.január 1-től
- Fitátok és fitinsav a paleolit táplálkozásban...
- Próbálta már közületek valaki a Paleolit táplálkozást?