Paleolit táplálkozás (beszélgetés)
Szevasztok, jó reggelt mindenkinek!
Csiga-begyűjtés mifelénk:
tejfölös poharat tégy le a földbe, a felső széle = a föld-felszínnel, önts bele egy kis sört. A nap melegétől a sörnek "illata" lesz, viszont a csigák imádják, és evés előtt először elmennek sörözni. A tejfölös pohár belső, síma falán viszont nem tudnak vissza-mászni!!!!
köszönöm :)
fú. rossz volt ám ez a csigázás.
most megyek vissza borsót szedni, jó húzós lesz megint a napom. Azért majd néha bekukkantok.
:D hát mivel tegnap érkezett meg a csomagocska, este ültettem, így iperedésről még nem nagyon tudok beszélni, de élnek. Árokba ültettem őket, így könnyebben tudom öntözni elárasztással, aztán ha beindul, úgy töltögetem vissza a földet, és így több bütyök lesz föld alatt.
hát én nemtom aztán mennyi batátám lesz, 30 tövet vettem.
neked hogy termett?
nekem a cserinek olyan fakult színe lesz ahogy aszalódik
Éjjelre be kellett hozni és betettem langyosra a sütőbe.
A meggyet ne forgasda fejedben, hanem határozd el! Az nagyon tuti, mi azt szeretjük a legjobban, el is határoztam, hogy idén ami meggyet érek mindet leszedem, ne kelljen télen szűkölködni.
Apu is készít aszalt meggyet, és télen még étcsokiba is be szokta forgatni hát az hmmmmmm........
felfedezés:
a céklalevél nyersen is iggen finom. Vágtam a salátámba, és nagyon feldobja. Nincs neki semmi ülönleges íze, a textúrája kellemes, és roppant egészséges.
nincs mit.
az enyém tutirecó otthon van felírva.... öööö... asszem a videóját én is betettem a naplómba. Tenyleg, hiszen a hoxán találtam én is.
Sziasztok!
Paleo zsemle receptet keresek.
További ajánlott fórumok:
- Akik valamilyen okból abbahagyták a Paleolit táplálkozást, azok véleményét, tapasztalatát várom
- Paleolit táplálkozás vagy vegetarianizmus?
- Megállja helyét neuro-diétaként a paleolit táplálkozás?
- Paleolit táplálkozás 2012.január 1-től
- Fitátok és fitinsav a paleolit táplálkozásban...
- Próbálta már közületek valaki a Paleolit táplálkozást?