Paleolit táplálkozás (beszélgetés)
Einstein, ja.
hat ha igy nezzuk Marilyn Monroe es koztem is lehet hasonlosagot felfedezni. :-))
Volt róla szó a blogon, h. hogy zajlott a dolog, de nem emlékszem. Lehet nem is találkoztak.
Mindenesetre mindig is csodáltam Gábor birkatürelmét.
ez nem depis kirohanás...ez egy tök jó leírás :)
Én is megyek majd agykontroll tanfolyamra...de kivárom amíg DL tart a közelben. :D
de, Antik nagyon jo :-)
mert aki nem ugy anti, az is valoszinuleg antik. :-) (kulonben paleozna :-)))
Megvettem az újságot, benne a "vitával" SZG, és egy dietetikus csaj közt. Hát egy vicc volt :D A csaj mondta a : mindenből mértékkel szöveget, középkorban is tejen és kásán éltek, az ősember meg korán meghalt szöveget :) SZG meg mondta a maga dolgait :D
A legjobban egy rész tetszett: De a paleo étrendről alig találni tudományos igényű elemzést...mire Szendi: a tudományt nem kilóra mérik...Einstein egy cikke például átírta az egész fizikát :D
Na szóval, e cikk alapján nem hinném, hogy elkezdenék paleozni, viszont az is igaz, hogy hülyeségnek se tartanám....
röviden: Antik.
Bár ez azért nem jó, mert nem minden pumugli anti, aki csak szimplán nem tud róla, az még nem Anti.
Volt itt vki, aki 2 napja regisztrált, beírt egy okosságot, aztán mire végigolvastuk volna munkásságát, eltűnt. Azt én sem tudom mért. Lehet kimoderálták?
Fő fóruma , hogy a férje molesztálja a lányát. Vagyis a kiscsaj is benne van a dologban, vmi ilyesmi.
paleo fob? :-)
mi meg lehetnenk a homo eritritusok :-)
Mit szólnátok, hogyha találnánk egy gyűjtőnevet a nem paleós embertársainkra ?
Mondjuk "muglik"?
Egyéb ötlet?
Mariann-nál a 111-es, csokis cookies.
Ha több napra szeretnél kis nassolgatnivalót.
Nem paleósok is kérték a receptjét...
FELVÁGOTT KÉSZÍTÉSE: most találtam wilson oldalán:
mák-fahéj-szilva torta!
de nem hiszem, hogy 1 hét alatt tűnne el :D:D:D
A legfrissebbek igen, de a molesztálós téma szerintem nem.
Azonkívűl meg sosem tudhatom, h. a többi hozzászólás és az adott hangulat milyen volt. Amit ideírt az kakukktojás volt nagyon. Lehet,h. itt bal oldalt lent feldobódtunk mint téma, és belekukkantott. Én is szoktam néha.
Nem ertem, mirol irtok. :)
Lehet jobb is.
Igazabol nekem csak az jutott eszembe ezeket latva,hogy ennyire sz.r otthon a helyzet?
Ennyi megkeseredett embert, akik csak utik vagjak a masikat, gondolom tehetetlensegukben.
További ajánlott fórumok:
- Akik valamilyen okból abbahagyták a Paleolit táplálkozást, azok véleményét, tapasztalatát várom
- Paleolit táplálkozás vagy vegetarianizmus?
- Megállja helyét neuro-diétaként a paleolit táplálkozás?
- Paleolit táplálkozás 2012.január 1-től
- Fitátok és fitinsav a paleolit táplálkozásban...
- Próbálta már közületek valaki a Paleolit táplálkozást?