Paleolit táplálkozás (beszélgetés)
annak nincs jelentosege, hogy hanykor eszel szerintem, hanem annak inkabb, hogy miket.... :-)
leirnad egy atlagos napi kajadat?
semmi gond, milyen meggondolasbol hagyta abba, nem tudom...
ha meg van gyozodve rola, hogy nem egeszsegs a gluten, stb tarsai, akkor eppen terhesen, amikor egy uj elet novekszik benne mizert ter vissza ra????
teljesen erthetelen ez igy szamomra.
o nyilvan nzincsen meggyozodve, hogy ezek a dolgok karosak, ezert hagyta abba.
Lehet,hogy a vacsora kitolódása és az alváshiány az oka. Ahogy írtad is.
Vagy esetleg nem eszel több magfélét, mint eddig?
Nem azt én mondtam :D
Engem is felháborított, mert azt írta,hogy nehogy baja legyen a babának. Na de mindegy is, az ő dolga :)
Én meg nem bírok fogyni, illetve nem olyan tempóban ahogy szeretnék. Arra a következtetésre jutottam, hogy mégiscsak a természet részei vagyunk, és jön a tél :DDD
A kutyám - macskám se bír annyit enni, hogy elég legyen :D Hideg telünk lesz emberek :D
nekem van viszont egy súlyos problémám. 3,5 kiló. Nem hiszem, hogy többet ennék, mégis hízom. Valószínű, a rossz alvás (kevés)is közrejátszik, de most már kezdek mérges lenni.
Valami gebasz van és nem jövök rá. Ja, meg túl későn jutok ételhez vacsoraképpen...
Nem azt mondtam, ne kérdezz! ;) Csak hogy ne olvass. Olyan szinten ki tudok akadni én is az emberi hülyeségen, hogy tényleg kerülőm az olyan fórumokat, ahol kreált problémákon nyavalyognak. És ha odateszed nekik a segítséget, vagy a saját gondolatodat, nem megfontolja, hanem támad.
Nem kell senkit megmentenünk. Csak aki kéri... hát de nem?! :)
en a Mark Sissonet lattam, a masikat nem.
megveszi valamelyikotok?
szerintem jo lehet...
További ajánlott fórumok:
- Akik valamilyen okból abbahagyták a Paleolit táplálkozást, azok véleményét, tapasztalatát várom
- Paleolit táplálkozás vagy vegetarianizmus?
- Megállja helyét neuro-diétaként a paleolit táplálkozás?
- Paleolit táplálkozás 2012.január 1-től
- Fitátok és fitinsav a paleolit táplálkozásban...
- Próbálta már közületek valaki a Paleolit táplálkozást?