Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Paleolit táplálkozás fórum

Paleolit táplálkozás (beszélgetés)

23921. redi71 (válaszként erre: 23917. - Takter)
2012. júl. 20. 13:16

én 56 éves vagyok, 150 cm és kb. 40 kiló. (évek óta nem mértem, paleo előtt is kb. ennyi lehettem, csak azóta formásabb vagyok. :-)

szóval, farmer, poló, térdfölötti, de nem mini szoknya. néha megkérdezem a lányomtól, hogy nem "ciki" ezt vagy azt fölvenni, az én koromban.

válasz: csinos vagy, szép vagy, miért lenni ciki. :-)

tudni kell, mi áll jól kortól függetlenül, szerintem. különben is, mi mind csinosak vagyunk!

23920. jujiabf (válaszként erre: 23913. - Mariann63)
2012. júl. 20. 13:15

Én is imádtam kártyázni, de abba maradt.

Van a neten gametwist oldal, itt szoktam online játszani.

23919. jujiabf (válaszként erre: 23900. - THM-01)
2012. júl. 20. 13:11
Na, ez az! Én is meg akartam nézni, de fenn képe!
23918. ujlany (válaszként erre: 23917. - Takter)
2012. júl. 20. 13:05

Hat toredelmesen bevallom, hogy en meg kb. 20 ev utan egy 1 eve vettem magamnak egy farmert, azt is neten rendeltem, mert tok szegyelltem bemenni a boltba. Nem tudtam milyen fazon kellene azt sem tudtam mi a divat. Rendeltem egyet, hat olyan is lett, de azert itthon hordom.

En csak miniszoknyaba jarok, minusz 20 fokban is. Amikor 30 voltam, elhataroztam, hogy mire 35 leszek, nem hordok tobbet. Majd 35 lettem, es gondoltam kitolom 40 evig. Aztan eljott a 40 is, es meg mindig nem tudtam lemondani rola. Egyszeruen akarmilyen mas szoknyat probalok fel, mindben szornyen nezek ki.

Biztos eljon majd az ido amikor ki fognak rohogni, de majd akkor foglalkozom a problemaval.

Egyszer elek, nekem igy jo!

23917. takter (válaszként erre: 23901. - 117b1693d0)
2012. júl. 20. 12:59

Én nem szeretnék versenyezni sem 20 évessel, sem mással. Sőt irigyelni sem szoktam a mai fiatalokat, meggyőződésem, hogy az ő életük most sokkal nehezebb, mint anno az én korosztályomnak volt.

Mindenesetre sötét ruhákat és fejkendőt sem szeretnék hordani azért, mert betöltöttem az 50 évet. DDDDDDDDDDDDDD

Amúgy szerintem ez sem igaz, hogy mindenki korosztályának megfelelően öltözzön. Vagy legalábbis nem így. Valamelyik nap előttem ment egy fiatal lány. szteccs gatyó, az a pamut, rásimulós és egy kivágott rövid, szűk felső. Hozzá a lány olyan 90 kg körüli. Ahogy ment néztem hogy rezeg a narancsbőr a fenekén amikor lép és mennyi zsír lehet a derekán. Divatos és fiatalos volt, korának megfelelő, csak épp ránézni nem volt jó érzés.

Abban azonban igazad van, hogy ami jól áll egy huszonévesnek az nem biztos, hogy jól áll egy korombelinek. Engem pl erőszakkal sem lehetne rávenni egy haspólóra vagy egy miniszoknyára. De a farmert pl én is szeretem és szivesen hordom. Azonban nem vagyunk egyformák, így felőlem azt hord mindenki amit akar, sőt még azt is eszik amit akar. DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

23916. ujlany (válaszként erre: 23913. - Mariann63)
2012. júl. 20. 12:52

Hat igen, komolyan mondom, sokszor ez visz elorebb, hogy arra gondolok meg 1-2 honap aztan megint jon egy ilyen feltoltodes.

En nem panaszkodom a kinti eletre, de annyi minden van, amin itt kint nem lehet osszenevetni.

November 7-i unnepseg, meg szagos radir, meg szimat szatyor, meg Lolka es Bolka, meg combig ero hoban menni a suliba.

Ezek mind elojonnek kartyazas alatt, meg sok mas persze, es vegig rohogjuk az egeszet.

23915. ujlany (válaszként erre: 23912. - Takter)
2012. júl. 20. 12:45

es meg is van ra minden okod!

Barcsak mar ott tartanek. De eljon majd az en idom is. :-)

23914. Mariann63 (válaszként erre: 23911. - Takter)
2012. júl. 20. 12:44
Nekem is ez a helyzet a tokámmal.Marad.
23913. Mariann63 (válaszként erre: 23910. - Ujlany)
2012. júl. 20. 12:43
Hogy mennyire irigyellek ezért a kártyázásért!Imádok Zsugázni, de már nagyon régen nincs rá lehetőségen.Mi régen, még a fiam előtt, a strandon játszottunk, amíg a férjek fociztak.A pasik minden meccs végére nagyon összevesztek, hogy gól volr-e vagy nem, mi csajok viszont istenien mulattunk.Szóval, meg tudom érteni, miért ragaszkodsz ehhez.Tudod, szerintem, ha kint paleozol, és itthon a kártya közben lecsúszik ez-az, az még nem a világ vége.Érezd jól magad, az a fontos.Magadnak készíts paleost, hátha meg tudod állni, de ha belekóstolsz az övékbe, az se baj.Mondjuk, ha egy hétig melléeszel, az sok, de ha csak néha-néha, az elmegy.
23912. takter (válaszként erre: 23893. - Andzsin)
2012. júl. 20. 12:37
Köszönöm mindenkinek, de eszem ágában sincs sem plasztikai sebész, sem zsírleszívás, de még csak fogyni sem szeretnék többet. Egyszerűen felvetődött a kérdés ha már úgyis tornázom gondoltam talán van valakinek erre is valami tuti tippje. Ha nincs, nincs, én boldogan kiegyezem így is magammal, nem felejtettem el mi áll mögöttem. A sorvadt, petyhüdt, fájdalmas izomzat helyett még zsírpárnával az oldalamon is boldog és elégedett vagyok!
23911. takter (válaszként erre: 23891. - Derya)
2012. júl. 20. 12:17
Le a kalappal ha ebből 1000-et csináltál! Annyit képtelen vagyok, maradnak a párnák. DDDDDDDDDDDDD
23910. ujlany (válaszként erre: 23812. - Lillus-M)
2012. júl. 20. 10:19

hu, most nem olvasom vissza, de tegnap nagyon koran lehetett, es nagyon benam irhattam valamit.

Nem, nem Anyuval van problema. Szegeny o koveti az osszes dietas hulyesegemet, allandoan kerdezi, mar egy hettel azelott hogy megyek, hogy mit fozzon. Sot inkabb o is alkalmazkodik sokszor a dietaimhoz.

A "problema" inkabb a baratok. Van egy par barat, es alapitottunk egy kis kartya klubot. Este szoktunk kezdeni, rendelunk pizzat, csinalunk egy csomo edesseget, veszunk egy csomo italt, es kartyazunk amig birjuk ejszaka. Majd hazamegyunk es masnap este folytatjuk. A multkor amikor hazamenetem 7 napra, mind a 7 ejszakan ezt csinaltuk.

Ez egy kicsit mar rituale, es enis ugy erzem, hogy az alkohol meg minden mas nelkul ez mar nem ugyanaz az elmeny.

Bar multkor amikor hazamentem csinaltam paleos meg nem paleos dolgokat is, es probaltam a paleosokra koncentralni, de persze szepen csuszott le mas is.

Nehez kivonni magam, es oszinten nem is tudom, hogy el akarom-e rontani a dolgot azzal, hogy megteszem.

Szoval ha aanylag lehogyva mennek haza, akkor talan ra tudnam oket venni, hogy valtoztassunk mindannyian (ok is tulsulyosak, csak hiaba kuzdenek hosszu ideje).

Es ugy talan konnyebb lenne.

23909. ujlany
2012. júl. 20. 10:09

Ha egy kivulallo velemenye is szamit, akkor egy percig sem tunt ugy, hogy Mariann rossz szandeku, vagy rossz szandekkel felreertett valamit (amit egyebkent nem lehetett felreerteni)

Bocs, en nem varok babat, en alapbol erzekeny vagyok. Az igazsagtalansagra.

Meg arra is hogy nem szeretem amikor fagyottnak erzem a legkort es inkabb orakig/napokig meg sem szolalok.

23908. 117b1693d0 (válaszként erre: 23906. - Mariann63)
2012. júl. 20. 09:39
Akkor talán arra is emlékszel, hogy korábban hiába mondták ezt neked, igazából akkor értetted meg, amikor megtapasztaltad. :)
23907. Mariann63
2012. júl. 20. 09:38
Egyébként se bántanék meg valakit, aki éppen babát vár.Én nagyon érzékeny voltam terhesen, tényleg egy más állapot.
23906. Mariann63 (válaszként erre: 23903. - 117b1693d0)
2012. júl. 20. 09:36

Persze, emlékszem, hogy ki voltunk akadva a zurammal együtt, ha tartósan hisztizett egy kisgyerek a közelünkben.Most, hogy már van a fiam, sokkal elfogadóbb vagyok másokkal,max. sajnálom őket, ha a kicsijük kiveri a raplit.

Tulajdonképpen ezt akartam Deryának is mondani, hogy nem tudhatja, mit hoz az élet.Semmi nem fehér vagy fekete.

23905. Mariann63 (válaszként erre: 23901. - 117b1693d0)
2012. júl. 20. 09:32
Jól mondod.Engem is az egészségem motívált elsősorban, hogy fogyjak, nem a külcsín.Fontos, persze, hogy milyenek vagyunk, egy bizonyos pontig.Engem most is jobban izgat a fűnyíró leárazás, mint a ruhák.Pedig egyetlen lengatyám van pillanatnyilag, ami jó rám, az összes télen hordott cuccot ki kell szanálnom.
23904. Mariann63 (válaszként erre: 23900. - THM-01)
2012. júl. 20. 09:29
Volt egy olyan fotó a kezéről, ami nagyon hasonlított az anyám izületes kezére.Arra gondoltam, ha megmutatom az anyunak, hogy ő is ebben a betegségben volt, de milyen gyönyörűen helyre jött a paleoval, talán anyám is elszánná magát a paleora.A kezén kívül küldött pár egész alakos fotót, amin egy roppant csini nő van, semmilyen hurkák nincsenek.jó, nem bikinis képek, de szerintem semmit nem kell fogynia.Ha tornázik, csak azért tegye, hogy a közérzete jobb legyen.És csak olyat választanék a helyében, amit szívesen csinál.
23903. 117b1693d0 (válaszként erre: 23902. - Mariann63)
2012. júl. 20. 09:28

Mariann biztosan emlékszel még arra az időszakra, amikor nem volt gyereket, milyen elképzeléseid, elveid voltak. Ma már talán te is mosolyogsz a naivitásodon, hogy szilárdan betarthatónak gondoltad. Miért pont neked ne menne?

Aztán meg ott egy gyerek, akit imádsz, de vannak olyan dolgai, amire egyáltalán nem számítottál, úgyhogy nem készültél tervvel a megoldásra :D

Nekem legalábbis voltak ilyen elképzeléseim. Szerintem mindenkinek és szinte kivétel nélkül mindenki kénytelen módosítani ezeken, amikor már a saját gyerekéről van szó.

23902. Mariann63 (válaszként erre: 23890. - Derya)
2012. júl. 20. 09:22
Ne keress ott rossz szándékot, ahol nincs.Eszemben sincs direkt félreérteni, amit írsz.Csak annyi volt a lényeg, azt írtam, hogy amíg nem kerülsz bele egy helyzetbe, nem tudhatod, hogy mit reagálnál.Gondolom, nem hagynád a fiadat csontsoványan, rossz állapotban, inkább egy kis jótékony zsarolás.Ami mellesleg be is jött, morog ugyan, de eszi a gyümölcsöt, ha elérakom.
23901. 117b1693d0 (válaszként erre: 23898. - Mariann63)
2012. júl. 20. 09:22

De egy 40 éves, ne is versenyezzen egy jó kondiban lévő 20 évessel, mert az annyira szánalmas, amikor öltözetben, viselkedésben valaki időutazónak képzeli magát. Biztosan mindenki emlékszik még rá, hogy mit gondolt az ilyenekről 20 évesen :D

Jó kondira kell törekedni és hozzánk illő módon megjelenni! Bőven elég ennyi.

23900. THM-01 (válaszként erre: 23898. - Mariann63)
2012. júl. 20. 09:18
Azt meg hogy csináltad, hogy láttad taktert?
23899. Mariann63 (válaszként erre: 23880. - 117b1693d0)
2012. júl. 20. 09:17
Láttátok a mai reklámokban ezeket a kavitációs, otthonra ajánlott fogyasztó gépeket?Nem tudom, biztos van, aki megveszi őket több millióért,de én biztos akkor se költenék rá, ha lenne.
23898. Mariann63 (válaszként erre: 23871. - Takter)
2012. júl. 20. 09:14
Én semmilyen hurkát nem láttam rajtad,egy nagyon csinos nő volt a képeken.Olyanok meg úgysem leszünk, mint 20 évesen.
23897. 117b1693d0 (válaszként erre: 23896. - Andzsin)
2012. júl. 20. 09:14

Szerintem is teljesen felesleges ezzel terhelnie magát mindenkinek.

Furcsa, de valahogy az emberek többségét nem izgatja ennyire, hogy még Pitagorasz tételét sem tudja bizonyítani :)

Szerintem fontos a megjelenés, de ésszerű határokat célszerű kitűzni, különben betegessé válhat az egész.

23896. Andzsin (válaszként erre: 23894. - 117b1693d0)
2012. júl. 20. 09:05

Abszolút egyet értek, ez így van:-))

Különben is már olyan fárasztó ezzel foglalkozni, hogy az ember "tökéletes" legyen. A hülye újságok ültetik a nők agyába azt a képzetet, hogy csak a modell alkat a nyerő. Pedig a nők nagyon kevés százaléka néz így ki, a többségnek igen is vannak kis zsírpárnái, de ennek evolúciós okai vannak, Szendi is írt róla:-)

23895. THM-01
2012. júl. 20. 08:52

Halihó, beköszöntem hozzátok...majd jövök is, de elő kell készítenem az ebédeket :-))

Rakott karfiol az enyém.

23894. 117b1693d0 (válaszként erre: 23893. - Andzsin)
2012. júl. 20. 08:18

Azok az eljárások, amik biztosan és véglegesen segítenek sajnos több százezer forint. Ez tényleg pénztárca és elvárás kérdése. Gondolok itt olyasmire, hogy ha valakinek állandóan bikiniben vagy anélkül kell pózolnia, az valószínűleg hamarabb határoz úgy, hogy dokihoz menjen vele.

Ha viszont valaki ruhában áll általában a népek elé, akkor csak elég olyan furmányos fazont választani, hogy senkinek meg se forduljon az fejében, hogy bárhol is huppli lenne alatta.:)

23893. Andzsin (válaszként erre: 23878. - Takter)
2012. júl. 20. 08:12
Takter, sajnos igazuk van a lányoknak. Ugyanaz a problémám, hogy kilóra ideális a súlyom, de vannak makacs zsírpárnák, amik nagyon hülyén néznek ki. Tipikusan a csípő és a belső comb. Sajna, ez genetika, hogy mi hova raktározódik el, még alacsony testsúlynál is. Nekem sikerült levinnem a testzsírszázalékot és 50 kg voltam a 170 cm-hez, de nem menstruáltam, ideges voltam és állandóan fáradt. Igaz, így nagyjából eltűnt a makacs zsír, de nem volt egy egészséges állapot. Gondolom, te sem szeretnéd ezt. Tornázni, hiába tornázol rá, az nem viszi le. Szerintem próbáld meg elfogadni a helyzetet és azt, hogy a nők kevés százaléka az, akin nincs ilyen makacs zsír. A helyi fogyasztások (ultrahang, rádiófrekvencia stb) használnak valamennyire, de idővel visszakúszik minden, ezért felesleges pénzkidobás. Talán egy jó plasztikai sebész tudná megoldani, de nem tudom, hogy megéri-e a pénz és a fáradtság? Inkább próbáljuk meg elfogadni a dolgot és ettől függetlenül is jól érezni magunkat:-)
23892. Derya (válaszként erre: 23891. - Derya)
2012. júl. 19. 22:56
illetve hajlítás akart lenni... :-D

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook