Paleolit táplálkozás (beszélgetés)
Jó reggelt mindenkinek!
Előrágni?:)Na azért ezt nem...:)Most már sok mindent meg tud enni,így egyre könnyebb lesz!
Jól! Asszem :-))
Mi újság felétek?
nem mered :D:D:D
ma sütöttem szilvás-meggyes süteményt :D
olyan, mint egy álom :D
nem. 2 álom :D
Kerüld el a gyàri kutyulmànyokat. Növeld a nyers zöldsèg mennyisègèt a főzött hàtrànyàra. Fogyassz kevesebb magot ès ne kèszíts kenyèr meg muffin, illetve süti ès nasifèlèket. Egyèl minèl kevesebb összetevőt egy ètkezèsre ès csak amikor èhes vagy. Stresszeld magad hülyère bàrmin, ami erre alkalmas, mellőzz minent, ami àllandó. Tuti a siker! ;)
Na, jó, a vège csak tréfa volt! Tarts ki! ;)
Még az elején csináltam valamit a kókuszlisztből, hát olyan száraz lett mint a sivatag. Mindenképpen több "nedvesanyag" kell hozzá.
Kezdj el paleózni, próbálgasd ki kicsiben a különféle liszteket, és akkor már magadnak is lesz ötleted, különösen, ha gyakorlott süteménygyártó vagy. Én nem voltam az...
Nagyon sok minden paleósítva lett már, ami tutira nem az a vargabéles, rétestészta ...:)
Én simán bekészítenék magamnak egy napi adagot a csokiból, amiből ennék egy keveset mindig, hogy ne szédelegjek.
Ha most se jön össze, amit kitaláltál, próbáld meg az én tutti ötletemet! Nem túl tudományos, de ide a bökőt, hogy működik! (A napi adag persze ne egy fél kiló csoki legyen, mert attól még egy elefánt se fogyna:D)
Ma valtottam ketogen paleora. Tegnap bunoztem, elotte sima paleoztam :) (azt a ketogen paleot egy-masfel het utan abbahagytam, olyan ko'ma's voltam)
Szeretem a valtozatossagot- na jo, kinlodok :D
Szerintem elobb azt tisztazd magadban, hogy MIERT akarsz paleozni.
A HOGYAN es MIT johet utana.
Én is nagy sütirajongó voltam, de a régi sütiket legjobb ha elfelejti az ember és megbarátkozik az újakkal. Nem azon kell agyalni, hogy mit hogyan fogunk paleo módon elkészíteni, hanem inkább válogassunk magunknak a paleo receptek közül, sőt a kreatívabbja ki is találhat némi tapasztalat birtokában remek sütiket.
Egyébként meg itt legtöbbünknek csak a szánk jár süti ügyben. Ha már mindent megsütöttünk volna amiről beszélünk rég koldusbotra jutottunk volna, de szerencsénkre nem is kívánjuk őket igazán, úgyhogy könnyű megtartóztatni magunkat. Ha belevágsz a paleoba meg fogod tapasztalni
még nagyon nézegetem csak ezt a paleolit dolgot...
nem is kenyérre gondoltam hanem a sütikre... azokra az incsifincsi sütikre amiket eddig fehérlisztből csináltam... :)
:-))))
Ezek az "esetek" egyebkent arra jok, hogy teljesen racafoljanak a hitemre, hogy egeszen jol vagyok ch nelkul is. :-)
További ajánlott fórumok:
- Akik valamilyen okból abbahagyták a Paleolit táplálkozást, azok véleményét, tapasztalatát várom
- Paleolit táplálkozás vagy vegetarianizmus?
- Megállja helyét neuro-diétaként a paleolit táplálkozás?
- Paleolit táplálkozás 2012.január 1-től
- Fitátok és fitinsav a paleolit táplálkozásban...
- Próbálta már közületek valaki a Paleolit táplálkozást?