Paleolit táplálkozás (beszélgetés)
Tévedek, ha azt mondom, hogy nem ragadnak rád a nyelvek?
Nem cikizésből, csak őszintén érdekel.
Miért irigyelsz, nem bírja a lábad?
Az én fiam még csak 7 éves, nem tud nekem segíteni zene ügyben.De majd kitalálom, hogy veszem át a You Tube-ról.Azt már megtanultam, itt a hoxán össze is raktam a kedvenceimet.Még meg kell tanulnom, hogy rakom lemezre, vagy majd az MP lejátszó miatt kazettára?Fogalmam sincs az egészről, nekem utoljára Jane Fonda volkmanem volt, azzal futottam a Duna parton.Aztán jöttek az MP-s lejátszók, na az már kimaradt az az életemből.
Szedsz fogamzásgátlót?
Én is futnék, az tényleg nagyon jó, de nekem maradt a bicaj.
Ha rossz a kedvem, ezeket keresem, mindjárt helyre jövök.Mehetünk, Menyus!
Meg kell egy MP valahányas lejátszó, mert ha a kedvenc zenéim vannak, elfutok bármeddig.Csak azt nem tudom, hogy az én technikai zsenialitásommal hogy fogom átvenni az MP-re a zenéimet?Na ezt kell még megoldanom.
Az is jó módszer.De most majd magamra rángatom a neopren gatyát és végig vágtázok Dunabogdányon.Mostanában terveztem, de a sors közbe szólt.
Bocs fiúk, nem nektek való téma!
Nem tudom, összefügg-e a paleoval,de ma pont félidő van, és elöntött joli.Szerintem volt egy cisztám, ami megunt engem és elhagyott.Finoman fogalmazva sem vagyok a csúcson, emiatt a futás pár napra prolongálva.Megvárom, amíg elmegy a meleg, és elkezdem.Nekem rengeteget segít a futás, már ha csinálom.Átrendeződik az egész hasam, még a tartásom is jobb lesz.És onnan fogyok, ahonnan kell.
Mehetünk együtt filmezni :D
ezek nálam is jöhetnek :)))
Dilizsaruk?
akármit csinál, minden szenzációs, én nagyon szerettem a Fekete Viperát is :D
És amit az Olimpia megnyitóján művelt????? azt hittem odapisilek magam alá XD
Lehet ciki, de én ezt a szót beírtam a gugliba XD
De most már ismerem :)))))))) mindig tanul az ember :)))))))))))))
Hasonlo almaim nekem is voltak. Nekem a repules a kedvencem, amit pedig nagyon utalok, mikor menekulni kell es nem tudok futni, csak lassan es nem tudom miert nem tudok gyorsabban. Brr.
Annyi szerintem nincs hatra neked, akkor mar nagyon sovi leszel.
Nem a frászt nem....lehet azon nagyon szépen játszani :D
Tenorkürt és társai okés, hogy nem egy szóló hangszer. De pl. hallotál már igazán jól trombitálni valakit? csak azért nem írok tenorkürtöt, mert trombitást többet hallani :D
Régebben sokszor zuhantam, most meg visszatérő álmom, hogy nagyon el akarok menekülni, és erősen, gyomorból kívánom, amitől az utolsó pillanatban felemelkedem függőlegesen.Tehát el tudok repülni, ha nagyok akarok.
És sokszor álmodtam, hogy szép sovány vagyok, mint régen.Aztán ébredéskor keserűen vettem észre, hogy csak álom volt.Most már jobb a helyzet, de azért még vissza van 14 kg.
Én sem álomfejtés szempontjából gondoltam! Naná, hogy a saját rendszerem miatt....de ezt értettem...bár gyanús, hogy a keddi Mentalista epizód volt a ludas :D
Imádom azt a sorozatot :))))
További ajánlott fórumok:
- Akik valamilyen okból abbahagyták a Paleolit táplálkozást, azok véleményét, tapasztalatát várom
- Paleolit táplálkozás vagy vegetarianizmus?
- Megállja helyét neuro-diétaként a paleolit táplálkozás?
- Paleolit táplálkozás 2012.január 1-től
- Fitátok és fitinsav a paleolit táplálkozásban...
- Próbálta már közületek valaki a Paleolit táplálkozást?