Paleolit táplálkozás (beszélgetés)
Óbudai Műv. Köpont állandó program (többet nem akarok beírni belőle, hátha baj lesz... ) "Fogyjunk együtt paleoval."
Igaz, a fogyásra koncentrál ezek szerint, de legalább valami.
Én irigyellek az abszolút minimumért is :D
De jó lesz neked suliban!!!!
Még anno kint vizsgáztam Angliában száz évvel ezelőtt, de mióta itthon dolgozom, az angolom megkopott, mert ugye nem anyanyelvi környezetben egységesen a leggyengébb szintjére süllyed mindenki. Ráadásul mostmár évek óta nem is igazán kell magasabb szintű irományokat kipréselni magamból, így érezhetően elhülyültem. A felvételi pont jó volt, hogy ebben megerősítsen.
A férjem azzal biztat, hogy mivel semmit nem készültem, így azt az eredményt vehetjük az abszolút minimumnak, amire bármikor képes vagyok :DDD
Mondjuk tényleg jó, hogy nem készültem, mert akkor nem tudnánk, hogy mennyit felejtettem ténylegesen és mennyit javított azon a tanulás. Úgyhogy most van egy támpontom és hétfőn kezdek ismételni, pénteken pedig megyek suliba.
Egy a kívánságunk :-)
Azt mondta tegnap a NEO-n az a bizonyos Tóth Tamás, hogy a "fogyi kluboknak" nagyon nagy az ösztönző ereje. A paleo-kluboknak is- de erről nem beszélt....
Az igen!
Én egy sima angol nyelvtudásnak is nagyon örülnék...de most nagyon elhatároztam, hogy márpedig megtanulok.
gondoltam is, hogy beírom: "a második ..."
:-)))))
:DDDDD
Ennyi mindennel foglalkozol?Mit tanulsz?Jövőre talán nekünk is lesz kert,már alig várom!:)
Az igen!
Milyen sulit végzel éppen?
Majd a jövő héten már nem lesz ekkora a szám, mert heti három alkalommal fogok edzeni, nem marad energiám jártatni a lepcsest. Plusz, kezdődik a tanév is, jönnek a zh-k, beadandók és még a kertet is rendbe kell szedni. Plusz a szezonvégi akcióban is szeretnék egy kicsit vadászni.
Úgyhogy kevesebbet fogok itt lógni és elméletben másokat edzeni :DDD
Nem ittam :D de pörögtem :D
Kézenállás??? na azt nem tudtam soha életemben...de majd egyszer eljutok addig :D egykezesig :D
Koncerten: Flea a koncert vége fele...szépen besétált kézen, és úgy idétlenkedett XDXD nem semmi a pasi XDXD
Ráhibáztál!Egy időben lépcsőztünk is...Beszéltük is a párommal,hogy kéne megint,mert az erőnlétemen akkor sokat dobott,azért ment jobban a futás is!
Amúgy meg miket ki nem tudsz találni!Ezek közül egy is elég egyszerre!Ki akarsz nyírni????:DD
Köszönöm :D
Még öt kiló a cél lefelé...utána már úgy gondolom tényleg elég lesz :D bár soha nem mond, hogy soha :D
Szerintem egyáltalán nem gáz!
Ha lenne valami brutál lépcsősor a környéken, akkor érdemes lenne azzal összekötni. Vagy esetleg elgörkorizni egy lépcsőhöz, fel-lefutkározni rajta. Pörgetni pár percig a kötelet, majd hazakorizni.
Az nagyon megy ám!! XD
A koncertre is vittem fáslit, hogy a térdem túlélje...persze elfelejtettem...de végig tudtam ugrálni XDXDXD
További ajánlott fórumok:
- Akik valamilyen okból abbahagyták a Paleolit táplálkozást, azok véleményét, tapasztalatát várom
- Paleolit táplálkozás vagy vegetarianizmus?
- Megállja helyét neuro-diétaként a paleolit táplálkozás?
- Paleolit táplálkozás 2012.január 1-től
- Fitátok és fitinsav a paleolit táplálkozásban...
- Próbálta már közületek valaki a Paleolit táplálkozást?