Paleolit táplálkozás (beszélgetés)
a kertben ügyfelezel és hoxázol egyszerre????
tuti jó kis csaj vagy :D:D:D
tökéletes lesz :D:D:D
pöribe, levesnek, vagy csak sülthusihoz, mártásalapnak is
D vitamin Solgar, liquid, 60ml, 9£ korul.
O3 Ideal Omega vagy MorEpa Platinum (Minami Nutrition)- ezekben a legmagasabb az EPA tartalom, amibol napi 2g kellene. Nalam ezek.
Itt a forumon Joe halolajat szedik biobolt.e-tar-rol azt hiszem.
D-t majd megirjak, hulyeseget nem akarok.
En se orultem, de azota nem veszek egyaltalan.
Chips-nek finom volt kisutve.
Sziasztok!
Hol veszitek a D vitamint és az Omega-t és milyen fajtát?
Kösssssszi ;)
Pl. Biobolt-etar --ra keress rá.
vagy paleoshop-ra.
Ha kéred a Szendi blogos hírlevelet, akkor a hírlevéllel mindig jönnek az aktuális kedvezmények, kuponkódok, s talán cukorra is van mindig 10 % kedvezmény. A regisztrálás nem jár semmi kötelezettséggel.
Én már régen vettem bármi "cukrot". Az első kiló xillitem 6 hónapig biztos kitartott...
Paszternák:
nem akarom elvenni a kedvetek, de a Szendi blogon Kisördög kifejtette, hogy vhol olvasta, be is linkelte, hogy a paszternákban is sok káros anyag van, ha megsül.
Nem örültem neki, mert nekem nagyon bejön, de mivel úgyis viszonylag ritkán jutok hozzá, szerintem nekem annyi bele fog férni.
Amúgy nemrég a tacskóban vettem, ott majdnem mindig van.
Helló!
Akkor holnap jössz?
Miattad úgy készülök a holnapra mint valami bálra. Nincs egy épkézláb göncöm.Még vasaltam is. Találtam egy darab nadrágot, ami bár 42-es, mégsem lóg rajtam.
Ma majdnem vettem egy 28-as farmert, és elborzadtam a tükörképemtől, most elsősorban az arcomtól.
Holnap keress egy csontvázarcot, világosbarna -sötétszőke hajjal, valószínűleg copfban.
Ha sütsz valamit, akkor a receptet is kéretik mellékelni, több példányban :)). És nem árt, ha teljesen paleó, mert ki tudja a falánk népség mire allergiás.
Ha mégsem jönnél, írd meg ma vagy holnap, nehogy feleslegesen minden hozzád hasonlóra rákérdezzek, hogy Dóra-e.. :)
Ah, végül behoztam a szárítót (amin a fűszernövények vannak), nincs fent világítás, létrán kell kint felmenni, már nem kockáztattam.
Nekem nincs kisgömböcöm! :D
Két éve mindent tartósító nélkül teszek el. Semmi bajuk pedig a lekvár nyilván cukrot sem kap, max. egy kis mézet. A titka a teljes sterilitás. Az üvegeket régen tisztított vízben főztem ki, ma már csak kiöblítve megkínzom a mikróban (legalább valami haszna is van a szerkezetnek) a tetőket kimosom, szalicillal átkenem majd megint leöblítem, persze jobb lenne kifőzni de az időőőő... az üvegeket a kiforralt merőkanállal szedem csurig (!), rá a fedő, azonnal felfordít, hogy egy szem levegő se be, se ki, és szárazdunszt. Ennek pl szerintem a fokhagyma fog jót tenni jó kis antibakteriális hatással. Szerintem nincs esélye megromlani. Bár ilyet még sosem főztem be, de a lecsó ugyanígy csodafriss volt egész télen. Mintha aznap szedtem volna mindent hozzá valami nyári kertben.
Hű, a padlásra kellmennem, elég sötét van... ha nem jönnék vissza... tudjátok, mit kell tenni?!
Tök jó ez teljesen paleo....
Főzni semmit nem kell ugye?
Metszőollóból több kell, egyet csak megtalál nagy nehezen mindig az ember :-))))
Emberem meg morog, hogy soha nem teszem a helyére. Mondom, csak az nem hibázik, aki nem dolgozik....
Szerintem csak fagyzugposabb helyeken jön fagyis, de tudod milyenek mindig kiabálnak, valami szenzáció mindig kell!
Paradicsomot, fagy előtt ki lehet szedni és ha van rajt zöld, akkor a gyökerénél fllógatni, még be is tud érni. Lehet a paprika is képes erre, bár én ilyenekkel nem próbálkoztam, csak olvastam...
További ajánlott fórumok:
- Akik valamilyen okból abbahagyták a Paleolit táplálkozást, azok véleményét, tapasztalatát várom
- Paleolit táplálkozás vagy vegetarianizmus?
- Megállja helyét neuro-diétaként a paleolit táplálkozás?
- Paleolit táplálkozás 2012.január 1-től
- Fitátok és fitinsav a paleolit táplálkozásban...
- Próbálta már közületek valaki a Paleolit táplálkozást?