Paleolit táplálkozás (beszélgetés)
Superwoman :D nem semmi :D
Ez a felülról fordítva írás tetszik...soha eszembe se jutott, de esküszöm ki fogom próbálni :D
Egy csoda lennétek a genetikusoknak :D
Attol fugg, ha a kezeiddel kulon matatni kezdesz es arra figyelsz, valtoztatja az iranyt.
En ketkezes vagyok, mind2 kezemmel irok, akar tukorirasban is, vagy ha a papirt megforditom, felulrol forditva, sot heberul is :D (fiam ketkezes, jobb labas, ferjem jobbkezes, bal labas, lanyom tunik az egyetlen jobbkezes-jobblabasnak a csaladban)
Csak látom, hogy eleve rosszul nyúl a dolgokhoz.Szerintem, ha nem nevelik át, nem lenne ennyire ügyetlen.És tagadja is, hogy ő nem balkezes.Szerencsére az agyával nincs baj.:)
A fiam ügyes a bal kezével is...
Akkor most a párod egy a szülei által elrontott szobrász- és barkácsművész? :)
Az enyém egyszerűen csak kétbalkezes, amit az agyával kompenzál és így mindenki garantáltan jobban jár.
A rosszabb verzió mondjuk az lenne, ha még totál hülye is lenne, de akkor nem is találkoztunk volna :D
az biztos :D
Jó rég volt :D
én is így szedtem össze embert :D
de ettől még nem normális :D:D:D
Akkor két kezes vagy :) hidd el az emberek 99 %-a csak egy irányba csinálja :) Persze ha baromira odafigyelek akkor nekem is megy :D
Van még tudod, hogy melyik lábbal lépsz fel ill. le a lépcsőn :D azt egyszerűbb befolyásolni, de automatikusan a domináns lábbal csinálod.
Csináltam már valami más tesztet is, ott az jött AB(normális) agyam van :DDD
Viszont a forgónőt csak egy irányba látom forogni (az is igaz, hogy hol az egyikbe-hol a másikba, de azt nem tudom megcsinálni, hogy nézés közben megforduljon vagy azt nem is lehet?)
Nekem is megy, mindket iranybam de ha osztonosen csinalom akkor mindig a jobb kezem van feljebb.
De ha odafigyelek akkor a masik iranyba is felcsavarom magam.
:D
Az nem semmi!
hat ezt a rekordodat sosem fogom veszelyeztetni.
En minimum ket orat eltokolok reggelenkent, ha el vagyok kesve, ha nem. :-)
Látens balkezesség: falusi módszer a kitalálására: Mariann a párod tegye keresztbe a mellkasa előtt a kezét. Tudod, úgy összefonva. Na jól elmagyarásztam:)
Amelyik felül van az a domináns. Ezen nem változtat az átnevelés. Én ha akarom se tudom fordítva megcsinálni :D
Szép jó reggelt!
Reggel elaludtam----ébredéstől munkahelyre érkezésig (14km)22 perc---új rekord :D
További ajánlott fórumok:
- Akik valamilyen okból abbahagyták a Paleolit táplálkozást, azok véleményét, tapasztalatát várom
- Paleolit táplálkozás vagy vegetarianizmus?
- Megállja helyét neuro-diétaként a paleolit táplálkozás?
- Paleolit táplálkozás 2012.január 1-től
- Fitátok és fitinsav a paleolit táplálkozásban...
- Próbálta már közületek valaki a Paleolit táplálkozást?