Paleolit táplálkozás (beszélgetés)
Nem. Vannak alulevési időszakok, és túlevési időszakok. Az alulevés a nap 80-90 százaléka. A maradék a túlevés a habzsidőzsi :D
Az alulevésnél megengedett, sőt ajánlott a nyers zöldségek és gyümölcsök fogyasztása. A szélsőséges csak víz, kávé, tea ivást nem ajánlja. De elfogadja azt is, akinek úgy könnyebb :D
Én sokáig hordtam a régi, lógós dolgaimat.Szerencsére voltak kisebb pólóim, amiket eddig nem vehettem fel, mert kicsik voltak.Augusztusban vettem új cuccokat, már a 20 kiló után.
A tavaly téli pulcsijaim közül sok kicsi volt, most meg nagy.:)
:D
Borka? Az egy önálló név?
:D
Bár én is ráfoghatnám! De most így Borkára fogom általában... :D Persze nem hiszi el senki, mert csak egy kilót híztam eddig. :)
Ma voltam szülésfelkészítőn és azt hittem nádszál-kisasszony vagyok. :DDD
Nekem nem igazán sokat kellet cserélni...leginkább a nadrágokat. A pólók, kabátok még mindig jók :D
Persze van ami nagy, de azok tényleg a 85 kilós korszakomból valók.
Én meg slampos vagyok. Lógnak rajtam a ruháim, ami legjobban a kabátokon és a nadrágokon szembetűnő. Ez -6 kg eredménye. Még 3x ennyi van rajtam pluszban.
Ti milyen sűrűn alakítjátok, változtatjátok a ruhatárat? Ha most veszek új dolgokat, és 1 hónap múlva megint lóg, meghülyülök és csődbe is megyek.
Nem, majd holnap.
Nincs otthon mérlegem :D megyek anyukámhoz :D ott szoktam mázsálni :))))
Az se rossz :D
Én megettem most elég sok szőlőt, estig már elvagyok :D
Jobb bizony :D minden szempontból. Én is az étcsokit tolom :D
Most éppen nem, most a szőlőt :D Csentem a főnökéből :D
Semmi különös :D
Napközben ha nagyon úgy érzem, hogy ennem kell valamit, akkor eszek gyümölcsöt. De most tényleg csak keveset, pl. ma ettem egy almát, és most ittam egy kávét.
Úgy néz ki megint itt leszek jó sokáig, addig szerintem még kb. két fürt szőlőt fogok enni.
Majd este ami belémfér :D
További ajánlott fórumok:
- Akik valamilyen okból abbahagyták a Paleolit táplálkozást, azok véleményét, tapasztalatát várom
- Paleolit táplálkozás vagy vegetarianizmus?
- Megállja helyét neuro-diétaként a paleolit táplálkozás?
- Paleolit táplálkozás 2012.január 1-től
- Fitátok és fitinsav a paleolit táplálkozásban...
- Próbálta már közületek valaki a Paleolit táplálkozást?