Paleolit táplálkozás (beszélgetés)
ööö... :-)
hát ez nem így van ennek a szaknak az esetében.
az a tudás nem vész el, amire ott tett szert az ember.
:))) Én Turbo Pascalban programoztam, BASIC után megváltás volt.
A Fortrant meg a mérnökök használják, persze a sokadik verzióját (gondolom olyan dolgokra, ahol nagyon sok matematikai számítás van, tervezők, robotosok ilyesmi. Bár ipari robotoknál, mintha C++ lett volna, de lehet, hogy rosszul emlékszem és ez csak egy konkrét receptúra készítő és gyártószalag-vezérlő projektjénél volt).
basszus.....ez a szo nem jutott eszembe, hogy algoritmizalas. Ezen gondolkodtam mikor leirtam a logikat.
Mindjart elmegyek aludni :-)
ebből most kilátszik, hogy nem tudod, hogy mit lehet tanulni ezen a szakon. :-)
de ez nem baj tulajdonképpen. :-)
nem.
A cobolt mind a mai napig hasznaljak.A Pascalt meg tanulni is lehet.
A fortrant nem ismerem, de az tenyleg jo regi
Pascalban nagyon sokat programoztam. :-)
Ezek olyan regi nyelvek, hogy ember se tanulta mar oket, pedig o se tegnap tanult.
Ezek banki applikaciok?
itt voltam, ezt irtam, csak kikopiztam es ugy dontottem nem kuldom el, de ha mar provokasz idemasolom :-)
ezzel szo szerint egyetertek.
En ugyan a szakmaban vagyok, de mar hosszu evek ota nem kellett programozni, es mar nem keves erofeszitesbe kerulne, hogy megint olyan jol tudjak mint regen.
Az biztos, hogy egy bizonyos logikat megtanul az ember,amit aztan nem felejt el, sot amit akar az eletben is hasznalhat, de ennyi.
Sajnos ez a tudas elvesz.
Látom, még nem talált ide Ujlány, hogy nyakon verjen, nehogy elhitessem veletek, hogy ezek már letűnt korok nyelvei, mert még ma is léteznek, csak nem abban a formában, ahogy valaki 30 évvel ezelőtt tanulhatta az egyetemen. Akkoriban még a lyukkártyalyukasztó programozása napi rutin volt.
Nekem is van lyukkártyám, lyukszalagom, eltettük emlékbe, amikor programozni kezdtünk, még valamelyik héten is belebotlottam egy doboz floppyba :D
Egy diploma annyit ér, amennyit kamatoztatsz belőle! :)
Egyébként meg pont a programozás nem egy olyan témakör, amit hanyagolni lehet évtizedekig.
Valószínűleg nem is ismeri azokat a nyelveket, amiket ma használnak.
Abban az időben még nagygépes környezetben Fortran, Cobol, Pascal meg még ősibb dolgok mentek. Ezekről manapság "történelem könyvekből" olvasnak a diákok.
A programozás nem bicikli, hogy bármikor visszaülsz rá és tekered :)))
Miert van ennyire a bögyödben? :)
Szerintem klassz, hogy ilyen sokoldalu.
"pár év programozás" :-)
meg egy programozó matemaikusi diploma után lett pszichológus. :-)
Köszönjük, vigyázunk! :)
igen, alig fér már el a kisasszony :D
nekem erre esélyem sincs a két ragadozó mellett :D
ők valszeg nem tudják, hogy ragadozók, mert mindent megesznek :D répakarikát, káposztát, salátát...
csak a hagyma, és erőspaprika esetén hőkölnek vissza :D:D:D
persze hogy ez így van jól :D:D:D
azt mondanám, elég lehet a 2 étkezés is, de valszeg jobb, hogy 3 kisebb adagot kell bepakolnod :D így is egyre nagyobb nálad a zsúfoltság :D
vigyázzatok magatokra :D
húsból, zsírból szerintem nem is lehet zabálni. annyira eltelít, hamar jóllakat.
épp ezért nehéz nekem is elég sok kalóriát enni, mert a ch-t ugye korlátozom.
További ajánlott fórumok:
- Akik valamilyen okból abbahagyták a Paleolit táplálkozást, azok véleményét, tapasztalatát várom
- Paleolit táplálkozás vagy vegetarianizmus?
- Megállja helyét neuro-diétaként a paleolit táplálkozás?
- Paleolit táplálkozás 2012.január 1-től
- Fitátok és fitinsav a paleolit táplálkozásban...
- Próbálta már közületek valaki a Paleolit táplálkozást?