Paleolit táplálkozás (beszélgetés)
Sose vadasztam.
De azert az ido elorehaladtaval egyre kisebb az eselye annak, hogy az embert levadasszak ;)
A szenhidratehseged elveszi?
Mert ha igen, akkor nehany napra keszits haza toportyut es edd, majd utana az aranyokon lokhetsz, konyebb lesz.
Nekem is nagyon gáz. Pedig mielőtt megkóstoltam volna, el nem tudtam képzelni, hogy azt magában meg lehet enni. Sőt, azt se, hogy kenyér nélkül, mondjuk zöldséggel lehet enni.
Most meg azzal se bajlódom, hogy zöldséget keressek mellé. Na, ez gáz. Most betiltom. Éveken át sose vettem, senkinek se hiányzott. Most mióta veszem, azóta meg mindig rájárok. A múltkor a férjem reménykedve megemlítette szerdán, hogy látta vettem töpörtyűt (hétfőn), mondtam neki, hogy jól látta, csak már nincs :D
Zabaltatja magát a töpi!
Mi 3-an kivegzunk egy nagy zacskot ferjemmel es fiammal fel nap alatt, na jo, nehany ora alatt.
Más. Ma megállapítottam, hogy a töpörtyű/tepertő legalább olyan veszélyes, mint a kenyérfélék meg a rágcsák.
Most még van néhány gramm a hűtőben, de nem fogok venni, mert állandóan kiszabadul a hűtőből.
Valaki a napokban mondta, hogy orvosi javaslatra eszik valamennyi fehérjét, 70% zsírt és az ételek összetételéből adódóan van minimális szénhidrátbevitele.
Na, nekem ma a zsír 70%, fehérje 17 és a szénhidrát csak 13% (ez utóbbi 25 grammot jelent, amiben már a 3 szem ájulás elleni szőlőcukor is benne van, amit szaunázás után rágtam szét). Életemben nem ettem még ilyen kevés szénhidrátot.
Ezer eve azt olvastam, hogy a szervezet elsavasodasa okozza az idos emberek szagat- mindenesetre erzem rajtuk, mas. Talan a fogak se tokeletesek, nem tudom.
De hozzateszem, vadaszkutya szaglasom van.
Majd meglatjuk :)
Te miket meg nem figyelsz:)
Lehet, hogy valami hormonális változás okozza vagy mit tudom én mi.
A férfiak lehet, hogy azért öregednek 50 után látványosan, mert előtte meg viszonylag jól tartják magukat. A nők általában hamarabb kezdenek hanyatlani, néhány szerencsés kivételtől eltekintve.
A férfiak öregedését egy ideig kompenzálja a sármjuk, már amelyiknek van ;-)
Nem céltalan, csak nem ugyanaz a célotok...
Csak sikerül majd:)
Rokonsagon lattam es magam korul, de ez nem biztos, hogy mas is igy latna.
Mintha a szaguk is oregedne.
R I T K Á N!!!!! :D
CSajok!!! mikor bulizunk már együtt??????
Valahogy nem problémának élem meg. Néha vicces.
Valahogy annyira ki tudom pilinckázni a legérdekesebb figurákat, hogy aztán erre kaptam rá. És hogy akkor miért nem holtodiglan-holtomiglan? Hát mert képtelen vagyok odaköltözni, meg hitegetni is ezzel, szóval stagnál a dolog, aztán ellaposodik a semmibe, mert nincs célja, csak az együtt töltött idő. :)
Így aztán megint belefutok egy-két fura, akár fogatlan figurába. :D Most épp ez a stádium van!
Pénteken paleoklub a Kálvin téren.
Jó lenne, ha néhányatokkal találkozhatnánk.
Értelemszerűen a nagyfalusiakra gondolok.
Schilladora! Jer!
Gyakran kimozdulni, ismerkedni. Mondjuk mindig a konyvtarat emlitem ilyenkor, mert oda jartam a legtobbet es senkivel se ismerkedtem meg ott, de hat olyan helyre jarni, ahova azok jarhatnak, akik teged erdekelhetnek.
Neked egy negyven evessel mi bajod lenne?
Figyi, ötletem sincs hogyan ismerkednék.
Anno munka mellett beiratkoztam egy mesterképzésre nem párkapcsolati célból, ott ismertem meg a páromat. Most nem tudom, hogy mit csinálnék, de nem is kell szerencsére ezzel a problémával megküzdenem.
Jó... és hogyan ismerkednél, ha szeretnél leakasztani egy bikát, mondjuk 48 évesen?
Hát én bizony felmegyek a társkeresőre, és egy megfelelő leírással (legyen foga, legyen sportos és még vagy tíz dolog) csinálok egy merítést és kicsippentem magamnak a legjobbat. És még a megkötések ellenére is volt, hogy bagós jött a randira, akinek hiányos volt a fogatata! :D Ez kész, mondom, de helyben elástam a járda mellett, ne is lássam! :D Utcán látsz férfiakat... pocak, hanyag szőrzet, rossz testtartás, és akkor még meg sem szólalt! :(
További ajánlott fórumok:
- Akik valamilyen okból abbahagyták a Paleolit táplálkozást, azok véleményét, tapasztalatát várom
- Paleolit táplálkozás vagy vegetarianizmus?
- Megállja helyét neuro-diétaként a paleolit táplálkozás?
- Paleolit táplálkozás 2012.január 1-től
- Fitátok és fitinsav a paleolit táplálkozásban...
- Próbálta már közületek valaki a Paleolit táplálkozást?