Paleolit táplálkozás (beszélgetés)
Tavaly nyárig nyugiban ettem a burgerkirályos sült csirkeszárnyat, mígnem Bulgáriában úton a beach felé volt egy burgerk. és ott olyan fura szemcsésnek tűnt a hús. Jézus Mária gondoltam, csak nem liszt. Fél éves lisztmentesnek hitt melóm ment vele tönkre. Mert azért ettem előtte a böriben a csirkeszárnyat, mert lisztmentesnek gondoltam. Aztán aug.20-án egyik helyen rákérdeztem konkrétan, és azt mondták, hogy igen lisztes.
No szóval nem olyan eccerű ez a gluténmentesség a gyakorlatban... ;)
Erre már én is gondoltam, de mi van, ha kihozzák nekem a lisztest (mert magukban csak szidnak, és nem hiszik el amit a hisztis tyúk mond), és mégsem leszek rosszul ...
És ha nem is lisztes, de abban sütik, amiben a többit?
Annyira puliképű, hogy azt hittem van hozzá törzskönyv is:)))
Olyan mint egy hatalmas szeder.
Mariann63 a neve.
Itt keresd meg egy hozzászólását, és katt a nevére, vagy írd be a keresőbe :D
Köszönöm.
Hogy tudom megnézni Mariann naplóját?
Mariann naplóját nézegesd, meg a törpiek is írogatnak főzős-sütős naplót.
Én egyáltalán nem használok semmi ilyesmit. Hús, nyers zöldség, gyümölcs, tisztán. 5 éve. Nem hiányzik. Persze, ahol család van, tudom, muszáj máshogy.
Sziasztok!
Melyik maglisztet ajánlanátok egy kezdő paleosnak? Főleg a semleges íz lenne a lényeg!
És sütésnél hogy viselkedik? Más a folyadékfelvevő képessége? Vagy mit érdemes tudni róla?
Előre is köszönöm a választ!
Szép napot: Szilvi
Nekem kutya kellett, nem papirusz, nincs dokument! Szuvenír nyihuhu nye kukucski protku! :D Örültek, hogy elhoztam!
Valami olyan nevet szeretnék, amiben benne van a vidámsága, meg az is, hogy esélye nincs a rókának itten! :)
Itt vagyok, sziasztok! Rémesen rosszak ezek a kiskutyák!
Akkora rajcsúr van, mintha tizen lennének!
Szóval velem volt egy jóbarátom, mikor mentem kutyit választani, ő is gazdálkodó, de nincs kutyája és beleszeretett az egyikbe! :) Most az is itt van, mert a kutyaházát meg elhozta nekem, így neki nincs. Most épít egyet, aztán elviszi Fürgét.
Az enyémnek még nincs neve, ő a kisebb, vidámabb, zizgőbb, van ötletetek, mi lehetne egy ördögnek a neve? Mindenképp pozítív nevet akarok, tehát nem lehet ördög, mert a csirkék közt lesz, nem akarok miatta károkat.
Volt egy kecském, Aisa. Mindig azt mondtam neki: Ajsó-bajsó, bajsóhajtó! erre szegény meg is betegedett. El is ment.
Fotó még nincs a pulikról, de elmegyek futni, kicsit összerakom magam, nem sokat aludtam, óránként sírtak. Aztán lefotózom őket! :)
jól elvagyok itt magamban :D
alszotok? :)
azt olvastam, hogy közben is jó pótolni, igaz, hogy irtja, de közben is pótolod vissza (aztán lehet, hogy csak a reklám helye)
a reggeli meg az esti bogyó között délben itatom vele (illetve javasoltam neki, aztán reggel elmegy itthonról a továbbiakban meg nincs rálátásom, hogy mit csinál :))
nálam az étterem újabban a kebabosnál merül ki.
Kebab salátával, azzal tudnak a legkevésbé melléfogni.
Azért valami natúr husit meg salátát általában mindenhol tartanak.
Nagyon jól tud hason aludni... befúrja magát valahogy a kettőnk párnája közé és ott horkol a fülembe :((
ha itthon van szabin, akkor eszi amit én, de a munkahelyen képtelen megoldani. Már reggel a tejeskávénál kezdődik nála a gond, csak fujjogott a kókusztejes hosszúkávémra.
További ajánlott fórumok:
- Akik valamilyen okból abbahagyták a Paleolit táplálkozást, azok véleményét, tapasztalatát várom
- Paleolit táplálkozás vagy vegetarianizmus?
- Megállja helyét neuro-diétaként a paleolit táplálkozás?
- Paleolit táplálkozás 2012.január 1-től
- Fitátok és fitinsav a paleolit táplálkozásban...
- Próbálta már közületek valaki a Paleolit táplálkozást?