Paleolit táplálkozás (beszélgetés)
Sziasztok!
Tapasztalatokat szeretnék kérni a kókuszvirág cukorról.
Ez nem kifogas :)
Aki akar, talal ra modot.
Sportol melle? Mert a lenyege az lenne, hogy erositse az izmait es akkor sulyt is szedhetne fel- izmosodhatna. (Es az etvagy is no a mozgastol)
Ha az emesztese helyrejon, elhagyja, ami allergizalja, javul a belbolyhok felszivokepessege, tobb tapanyaghoz juthat a szervezete.
Átmeneti gyarapodást tudnak csinálni ezek a szerek, de az alap problémát nem oldják meg. Ennél hosszabb távon viszont tényleg nem kéne műfehérjéket fogyasztania. Komoly étel intoleranciát okozhatnak az arra érzékenyeknél, az pedig életre szóló játék.
Igen, ez tényleg kicsi súly...
Vágjatok bele, ez tényleg lehet komoly gond inikátora.
Van egy írás, amit az itt fórumozók segítségével raktunk össze, napló formában találod nálam itt:
Egy oldalnyi az egész, de sok év és többünk gyakorlati tapasztalata van benne az életvitelt egyszerűsítendő.
Ez is csak azért terjedt el a paleóról, mert sokan használják fogyásra, viszont ők ritkán tartanak ki mellette, mert motivációnak nem elég.
Mi a betegesen sovány? Ő mit gondol erről? Ez csak azért fontos, mert ha az ő versenysúlya ez, akkor ne hízzon, de ha most valahogy fogyogat, neki sincs rendben, akkor valami oka van, az pedig rendbe fog jönni. Úgy érzem, az esetetekben ez csak rajtad áll.
Ha ő tejérzékeny, itt az ideje. Olvassátok el a zöld könyvet, ha még nem, én itt nem szeretek prédikálni.
Én szerdtem fel kilókat, de természetesen a kifejezett vékony alkatom alapvetően nem változott. Aminek örülök.
Szia!
Lehet, hogy az átállásnál fogyna kicsit, de ahogy helyreáll benne a rend, hízni kezd majd.Ő ehetne rizst, hajdinát, amarántot, és süthetsz neki maglisztes kenyereket, sütiket.És ehet sok gyümölcsöt.
Ezek minket hizlalnak általában.
Minél korábban kezdi, annál jobb.
Sziasztok!
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy a párom nagyon sovány, viszont neki is jót tenne a diéta a tejérzékenysége miatt (is). Viszont mindenhol azt olvasom, hogy fogynak az emberek a paleotól, neki meg inkább híznia kéne, mert így is kórosan/betegesen sovány... Ezesetben mit lehetne tenni?
Nem a paleóban 16.napom:-)
Hanem a melléevés és mag,magsüti mentes paleóban:-)
Na csak hogy valami jó hír is legyen a mai napra,nem akarom elkiabálni,de mintha csökkent volna az étvágyam.Végülis már 16.napomat taposom,elvileg 21 nap kell a leszokáshoz bármiről,utána jelentősen csökken a sóvárgás.
Majd látjuk:-)
Sikerült kókuszt vennem,az lesz az esti nasikám,remélem olyan finom,mint a múltkori volt.
Meg bolognait terveztem cukkinispagettivel.
A rizs a ch miatt nem paleo,ugye?
Mindjárt utána is olvasok...
Ma is ettem rizst,annyira megkívántam a paradicsomlevest,hogy muszáj volt elkészítenem.
Egy 1,5 literes láboshoz egy kis marék rizst szórtam,pont elég lett és olyan finomra sikerült:-)
Jól esett nagyon,rég kívántam meg ennyire valamit.
Felmegyek a kenyérsütőért inkább azzal próbálkozom először, legalábbis megnézem a papírját, az mennyit tud. 170-180 fokot tud-e az egyáltalán, ez a gáztűzhely egy kis kenyérért...
majd elmondom, mire jutok, pénteken megyek alapanyagért.
Na, azért ne együk olyan forrón! Reménytelen dolog NINCS! Még ha lenne is ilyen irányú diagnózis, esetleg. Egy biztos, ha a legrosszabb a helyzet, amit most el tudsz képzelni, akkor is lehet jó irányba kunkorítani!
A bajokat magunk okozzuk magunkban, mi tudjuk megfordítani. Meg tudsz fordítani bármit, amit csináltál!
Semmi gáz! És no para!
További ajánlott fórumok:
- Akik valamilyen okból abbahagyták a Paleolit táplálkozást, azok véleményét, tapasztalatát várom
- Paleolit táplálkozás vagy vegetarianizmus?
- Megállja helyét neuro-diétaként a paleolit táplálkozás?
- Paleolit táplálkozás 2012.január 1-től
- Fitátok és fitinsav a paleolit táplálkozásban...
- Próbálta már közületek valaki a Paleolit táplálkozást?