Paleolit táplálkozás (beszélgetés)
Szia Mariann, megírnád, h a kacsatöpörtőből készült krémed hol található? Mármint a recept :-))
Kaptunk egy nénitől, és igy igen száraz és sérti az ember száját. Előre is köszi!
Nekem a nyáron megfájdult a karom és leállt a fogyás a heti 1 fagyizástól.Abba is hagytam.
Most próbálok itthon paleos fagyit gyártani, szereztem egy habszifont is hozzá.
Most sül a paleos zsemlém, kíváncsi vagyok, milyen lesz.A tepertőkrémet kenném rá, amit a kacsatöpiből alkottam.
majdnem, csak reggelire sem kell fehérje :D
ugyehogyugyehogyugye?
tegnap úgy alakult, hgy reggel ettem 2 tojásból rántottát zöldséggel, délelőtt egy marék pirított diót+mandulát, meg egy almát. ebédelni nem volt módom.
este 6 után ettem egy kb. 10-15cm-es parasztkolbázst ugyanakkora darab jégcsap-retekkel. egy órával később egy banánt egy kávéskanál xilittel és egy nyerstojással turmixolva. sokkal jobban aludtam, mint máskor. ez lehet harcos étrend?
úúú
Én is fagyiztam amíg nyaraltam....mondanom sem kell, semmi mellékhatás....
Fagyiztam... :( Gyónok...
Tiszta hólyag lett a szám. Pedig puccos hely volt. Gondolom a sok sz@r mellé sok keményítő, mert arra szoktam így reagálni. Remélem, a bélésem nem kezdi ki ugyanígy...
Más! Wellness! Én is vinnék magammal egy oldal szalonnát, meg pár rúd házi kolbászt. Főtt tojás biztosan lesz, még ha kemény is, zőldségek lesznek, lehet vinnék öntetet. Rám most nem vár ilyesmi, megyek a kertbe wellnessezni! ;)
Mi Marci születése előtt sokat jártunk wellness hotelekbe, főleg Hévízre, azt szerettük a legjobban.Sárváron is jó a hely.Akkor még a paleot hírből se ismertem.
Viszont a svédasztalról se könnyű paleosan választani.A rántotta tuti, hogy étolajban sült, kolbászra nem emlékszem, csak sokféle felvágottra.A főtt ételek is mind lisztesek, tejesek, amit este szolgálnak fel.
Más kérdés, hogy kinek mit lehet félreenni, mennyi fér bele.A pancsolás mindent megér nálunk is.
Itthon is járunk egy hotelbe, 2 infraszauna, szauna, jacuzzi, úszómedence, sószoba van.Nyáron kinti medence is, bár az elég hideg szokott lenni.
Mi eddig a Greenfield Hotel Golf (és) Spa-ban, és Kehidakustányban voltunk "wellnesezni".
Mind a két helyen büféformában volt a reggeli és a vacsora is, és ott volt a haltól kezdve a csirkén át egyéb husikig, felvágottakig, kolbászig minden, mellé zöldség, saláta.
Ami nem volt: töpörtyű, paleos kenyér.
Nem esztek kenyeret legfeljebb a pár nap alatt.
Mi is megyünk két hét múlva újra Kehidára, ti hova mentek?
Jöhet! köret nem szükséges :)))
kezdek jóllakni :)))
A férjemmel welness-ezni készülünk. Amióta paleozunk, még nem voltunk rekleálódni.
Légy szíves segítsetek tanácsokkal, mi az az étel, amit érdemes ill. feltétlenül vigyünk, mert még a legjobb, legnívósabb szállodában is előfordul, hogy nem elérhető.
Köszönöm szépen a tanácsaitokat és ötleteiteket!
Én is éhes vagyok,de csak gyümölcsöm van,az meg nem sok:-(
Hagymás rostélyost ennék kovászos ubival:-)))
Csajok, és pasik!
Valaki küldjön nekem kaját :) mert semmi kedvem semmit csinálni :) mármint főzni :)
További ajánlott fórumok:
- Akik valamilyen okból abbahagyták a Paleolit táplálkozást, azok véleményét, tapasztalatát várom
- Paleolit táplálkozás vagy vegetarianizmus?
- Megállja helyét neuro-diétaként a paleolit táplálkozás?
- Paleolit táplálkozás 2012.január 1-től
- Fitátok és fitinsav a paleolit táplálkozásban...
- Próbálta már közületek valaki a Paleolit táplálkozást?