Paleolit táplálkozás (beszélgetés)
""Van valaki itt a hoxán, akit nagyon kedvelek""
Így kezdtem a bejegyzést.Egy roppant kedves,jó humorú valaki, és látom, hogy romlik az állapota.
De ezen kívül nem fogok magyarázkodni.
Nem is olyan fölött ítélkezett, akinek semmi baja.:) És nem is ítélkezett, kihangsúlyozta, hogy nagyon szereti az illetőt. (ebből gondolom fájlalja, hogy még jobban rombolja magát az illető..és bár nem tudom kiről lehet szó, valahogy sejtettem, hogy nem azért írta ki, mert egészséges lenne, mint a makk, merthogy Mariannt még sosem láttam csak így kirohanni ok nélkül:)))
De én csak csendben olvasgatlak itt benneteket, a világért se szólok bele az eszmecserétekbe.:)
Direkt idéző jelbe tettem a meghalni szót, hogy ne legyen félreérthető.
Nekem a káposztától és egyéb zöldségektől van bajom, másnak a cukortól.
Éppen ezért csak módjával fogyasztom, akinek gondja van a cukorral ő pedig azt ne egye, vagy legalább is mértékkel.
De ha szereti a cukrot és teszem azt semmi baja, ne ítélkezz felette!
Káposztasalátától és karfiolpürétől még senki nem láttam meghalni. Max. nem eszi, ha nem bírja a gyomra.De a szirup valaki olyannak, akinek naponta kell kötözgetni a lábszárfekélyét és fájdalomcsillapítót szed napi rendszerességgel, az igen nagy baj.
Amúgy nem mondtam, hogy egyél káposztasalátát.fogalmam sincs, ki vagy.Ez egy paleos fórum, vagyunk itt néhányan, akik eszünk káposztát és karfiolt.És igen, cukrot pedig nem eszünk, legalábbis nem 4 kg-t, 4 liter szörphöz.
Gondolom, se Bangó Margit, se Malacka nem vagy, ami látható rólad a lapodon.
Mindenkire rá kellene bízni mi jó neki. Olvasom, hogy most este káposztasalátát ennél. Én ettől ,,meghalnék" , ahogy a karfiolpürétől is.
Szóval mindenki más. Ami neked jó lehet, hogy nekem nem és fordítva. :-))
Azt hittem, egyértelmű.4 kg cukor iszonyú mennyiség, és 4 liter szörp pillanatok alatt elfogy.
Szerinted örülni kell neki?
Van valaki itt a hoxán, akit nagyon kedvelek, sajnos nem paleos. Most nézem a naplójában,akácszörpöt főznek.4 l víz, 4 kg CUKOR!! Ez tragédia.
Ez annyira elkeserítő.:(
Majd később :D
Látod lassan simán kibírod estig, és akkor jöhet a zaba :))))
További ajánlott fórumok:
- Akik valamilyen okból abbahagyták a Paleolit táplálkozást, azok véleményét, tapasztalatát várom
- Paleolit táplálkozás vagy vegetarianizmus?
- Megállja helyét neuro-diétaként a paleolit táplálkozás?
- Paleolit táplálkozás 2012.január 1-től
- Fitátok és fitinsav a paleolit táplálkozásban...
- Próbálta már közületek valaki a Paleolit táplálkozást?