Paleolit táplálkozás (beszélgetés)
Azért tudnod kell, hogy ezek a dolgok nem a fogyásodat gátolják, hanem károsak az emberi szervezetre, azért tiltott a paleoban.
A tej pl a kazein tartalma miatt,ami a borjaknak jó, de nekünk nem. És nem biztos, hogy érzed, hogy az most rossz neked, de majd, ha mondjuk egy hónapig tisztán étkezel, amennyire tudsz, és utána eszel belőle, akkor lehet, hogy pl: tiszta pattanás leszel.
Ha mondjuk fájnak az ízületeid, azok általában tejtermékektől vannak, ahogy olvastam sokaktól.
Az általában tejfehérje.
Olvasd el, hogy miből van. Ha mégis tojás, akkor OK. a dolog. Ez a kettő szokott jellemzően lenni.
De lehet akár még szója is. Azt is jó nagy ívben kerüld ki.
Eszembe jutott még egy kérdés,remélem nem zavarlak vele Benneteket.
Futás után szoktam fehérjeturmixot inni. Azt ihatom ezután is,ha nem tejben,hanem vízben oldom fel?
Gratulálok a vizsgákhoz!
Ha nekem lenne halászlevem, biztosan neked adnám. Annyira még sose voltam éhes, hogy megegyem.
Holnap.
Akkora felfordulás van otthon,nem is akarok hazamenni...
Sziasztok:-)
Levizsgáztam,visszatérek:-)Semmi okom ezen túl,hogy félrekajáljak minden vacakkal,megpróbálom összeszedni magam,mert az utóbbi két hét az minden volt,csak nem paleo.Hétvégén telerakom ahűtőt mindenféle jóval,megfőzök előre,és akkor nem kell ezen stresszelni.
Amiért most ölni tudnék kb,az egy jó halászlé:-)
Nincs mit, Látogató érdeme, én csak reklámozom!!!
Nagyon nagy az anyag, amit érdemes is átolvasni, de az időbe telik. Ezért született meg a mankó, hogy aki azonnal akar kezdeni, ne egyen össze mindenfélét, csak azért, mert még nem olvasott utána, hogy mit miért esznek vagy nem esznek a paleo étrend követői.
Jól mondom, csajok?! :)
Én semmilyen könyvet nem is olvastam, csak azt.:))
A többit meg megmondják itt, ha valamiben nem vagy biztos.:)
Mariann naplói pedig tényleg fergetegesek kajaügyileg.:)))
És végül pedig: azta, nagyon jól nézel ki, és ez az újabb frizura meg nagyon nagyon jól áll! Gratulálok!
Ezen biztosan nem fog múlni a fogyásod.
Ha van időd, nézd meg Látogató naplóját, készített egy mankót kezdőknek. Nincs túlbonyolítva nem veszel el benne. Ő nagyon tisztán étkezik.
Aztán Mariann63 vezet vagy 6 féle paleo naplót, abban találsz ötleteket.
Ha az utolsó kilóktól szeretnél megszabadulni, akkor ne a magsütiket próbálgasd, mert az sokaknál megakasztotta már a fogyást.
Mivel az edzéseid rendben vannak, ezzel a lépéssel - egészségesebb összetételű étrend - biztosan fel tudod tenni a pontot az i-re.
:D mert van aki rögtön átáll, és van aki fokozatosan.
De igazad van, ha csak ennyi a hiba, az a jobbik megoldás :))))
További ajánlott fórumok:
- Akik valamilyen okból abbahagyták a Paleolit táplálkozást, azok véleményét, tapasztalatát várom
- Paleolit táplálkozás vagy vegetarianizmus?
- Megállja helyét neuro-diétaként a paleolit táplálkozás?
- Paleolit táplálkozás 2012.január 1-től
- Fitátok és fitinsav a paleolit táplálkozásban...
- Próbálta már közületek valaki a Paleolit táplálkozást?