Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Pajzsmirigyműtét előtt állok; volt valakinek ilyen problémája mostanában? fórum

Pajzsmirigyműtét előtt állok; volt valakinek ilyen problémája mostanában? (tudásbázis)

2009. júl. 20. 19:28

Sziasztok kedves Mindenki!

MsMonk, ne idegesítsd magad, mert nem éri meg. Tudom, hogy az embert dühíti a dolog, de akkor is próbáld magad túltenni ezen. Vígasztalásnak elmondom, hogy mikor minket karácsony előtt 3 héttel úgy kábé 10 éve kiraboltak, mindenünket elvittek a lakásból, szintén világos nappal, a rendőr azzal nyugtatott, h. 2féle ember létezik Magyarországon, akiket már kiraboltak, és akiket ki fognak rabolni. Tettesek soha nem lettek meg, nekünk a vadi új hifi berendzéstől a tévéig, a kislányom spórolt pénzéig mindent elvittek. A legjobban mégis az bántott, hogy a kislányom akkor pont egyedül ment haza az iskolából,és borzasztóan megijedt. Na meg ezek a szemetek mindent kidobáltak a szekrényekből, a gyerekek apró ruháit sem kímélték, és látszott a mocskos cipőjük nyoma a ruhácskáikon. Hogy mertek gyerekek holmijaihoz nyúlni, milyen erkölcsi hulladékok ezek? Szóval ez megy már jó ideje, és talán összefogással hatékonyabban lehetne ellenük fellépni.

Tünkány, szegény, legalább élve megúsztátok. Ja, és ne mondd hova rejted a táskád, mert lehet illetéktelenek olvassák.:-)) Amúgy én már semmit nem viszek magammal , ami érték. Sem ékszert, sem pénzt, lassan int egy koldus fogok közlekedni. Egyik ismerősömet 2 hónapja kapták el szintén az utcán, róla minden ékszert leszereltek, aztán elmentek, de azt hiszem a történetek sora szinte végtelen. Közbiztonság otthon egy kalap...ka még az sem...

3134. MsMonk (válaszként erre: 3133. - Tünkány)
2009. júl. 20. 18:46

Hát ez szép:(:( Milyen világ ez te jó ég!!!!!!

A rendőrök még mindig nem szóltak semmit!!!!

Nagyon remélem, hogy elkapják őket csak attól félek,hogy a szomszéd városban ahol kaptuk az infókat már egy csomó esetük volt félő hogyha azok után se kapták el őket most se fogják!!!!!

Amúgy ma a maminak mesélték a piacon, hogy pár nappal ezelőtt bementek egy bácsihoz itt nálunk csak ő otthon volt és kizavarta őket!!!!

Na se baj!!!

Jó meleg volt ma is!!!

Egész nap úton voltam anyósomat vittem kórházba szegényt műtötték pénteken most én vagyok a taxis!!!!:):):):):)

Hogy vagytok???

Puszcsika!!!

3133. tünkány (válaszként erre: 3123. - MsMonk)
2009. júl. 19. 23:23

Remélem, sikeres lesz a nyomozásod, de azért vigyázz magadra!

Minkent Pesten, a Hős utcában (Népstadion környéke) raboltak ki úgy, hogy egy ürge keresztbe állt a kocsijával előttünk, hogy meg kelljen állnunk, addig a társa feltépte a hátsó ajtót és kikapta az ülésről a táskámat (pénz, bankkártya, telefon, lakáskulcs és egy számla a címünkkel...)Az ürge beszaladt egy házba, én utána. Aztán láttam, hogy kik laknak ott és jobbnak láttam visszafordulni:( Közben a párom, meg a torlaszolós ürge "beszélgettek"... lefényképeztük a kocsit, de aztán jobbnak láttuk eljönni a helyszínről. Feljelentést tettünk, nem mi voltunk az egyetlenek, akiket ilyen módon károsítottak meg, mégsem sikerült elkapni őket. Nyilván csak a tettenérés számítana, hiába tudják, kik azok, nem lehet rájuk bizonyítani semmit, nyilván gyorsan megszabadulnak a cuccoktól... Azóta lezárt autóval közlekedünk, a táskám pedig a lábam alatt.

Jó éjszakát mindenkinek, gyógyuljatok! Puszi!

3132. 7529edede9 (válaszként erre: 3123. - MsMonk)
2009. júl. 19. 21:38

Hát ez borzasztó tényleg, reméljük elkapják őket!

Nagyon ügyes és talpraesett vagy!

De azért vigyázz magadra próbálj kevesebbet idegeskedni.

2009. júl. 19. 20:34

UH= ultrahang.

Én kaptam ilyen kezelést, de van, aki másmilyet kapott.

Nekem is mindig rekedt volt a hangom, csak most egy fokkal jobban:)))

De a gyógyszer (pm. hormon) is segített, azt még nem szedhetsz ugye?

Egyik kedves ismerősöm érdeklődött műtét után, hogy létem felől, írtam neki, hogy még nem vagyok 100-as, és a hangom is rekedt, erre visszaírta, hogy sosem voltam 100-as, így ne várjak csodát, és a hangom sem volt sosem csilengelő, így nem érti ez miért probléma nekem:)

Puszi

gyakorolj!

3130. MsMonk (válaszként erre: 3129. - Accb6cf2da)
2009. júl. 19. 20:25

Köszike Fegu!!

Megkaptam írtam privibe is:):):)

Mi az az Uh kezelés?? nem tudom komolyan:(:(

Hát énekelni én sem fogok sose mert egyébként is nagyon nagyon rekedtes hangom volt, mindenki azt mondta, hogy olyan a hangom mint Eszenyi Enikőnek idegenek is megjegyezték életem során vagy százszor tehát nem akarok menni a Megasztár 5be csak mégis:):):):):-)

Köszike még egyszer!!!

Puszcsika!!!!!!!!!!!!

2009. júl. 19. 19:30

MsMonk! Küldtem Neked a gyakorlatokat!

Gyakorolj, és a hangod rendbe fog jönni. Nem lenne rossz egy 10 alkalmas UH kezelés sem. Nekem az is volt. 2,5 hónap után tudtam ismét rendesen beszélni. Nem tudom mi segített. Valószínű, hogy minden együtt. UH kezelés, beszéd gyakorlatok, és gyógyszer együtt. Mert ugye a hormon hiányától rekedtebb a hangunk.

Énekelni, kiabálni még mindig nem tudok, de ezek műtét előtt sem mentek nagyon:)

3128. MsMonk (válaszként erre: 3127. - Sylb)
2009. júl. 19. 19:17
ez jóó volt ez tetszett nagyon!!!!!!!!!!!!
3127. sylb (válaszként erre: 3126. - MsMonk)
2009. júl. 19. 19:01
mit neked hang!!! elkezded szép halkan ecsetelni, hogy bányászod ki a pajzsmirigyüket meg a nyirokcsomóikat puszta kézzel; te már tudod miről van szó, ezért elég grafikus leírást adhatsz róla, aztán már vissza is adják az elrabolt cuccokat:-)))
3126. MsMonk (válaszként erre: 3124. - Sylb)
2009. júl. 19. 18:53

feltétlen szólok de még mindig nem hívtak a rendőrök pedig elméletileg már szóltak abba a városba és ki is mentek de még mindig semmi!! Lehet 2-3 kétajtós szekrénnyel kellett volna kimennünk nekünk és megijeszteni őket......hogy megtaláltuk őket pár óra alatt rendőrök nélkül, úgyhogy jobb ha visszaadják a cuccokat!!!!

De most nem tudnék hatásos lenni mert nincsen hangom így hogy keménykedjek!!:):):):)

3125. sylb (válaszként erre: 3122. - Eni35)
2009. júl. 19. 18:41

Szia :-)

köszi megvagyok :-) a nyelvem még dagadtka, de elvben ha az a kis vérömleny felszívódik a nyelv tövében, akkor vissza kéne mennie normálisba :-)

a képet visszarakom, majd szólsz ha már nem kell :-)

a munka? hááát.. holnap d.e. megyek a körzetihez, nem tudom mi lesz, mert a munkahelyemre már mennem kéne szintén holnaptól, de lehet, hogy ebből lesz még egy hét pihi, legalábbis ahogy ebben a melegben a héten éreztem magam... úgyis köv. hétfőn kell az endós dokihoz mennem; addigra a laborleletek is meglesznek...

de majd még elválik. holnap ilyenkor többet tudok már :-)

3124. sylb (válaszként erre: 3123. - MsMonk)
2009. júl. 19. 18:35

hát ez elképesztő; komolyan csak hápogok. még jó, hogy a szomszédok figyeltek.

majd tájékoztass minket, kíváncsi vagyok, hogy a TE nyomozásod (:-D) alapján mire jutnak a rend őrei :-D

3123. MsMonk
2009. júl. 19. 17:24

EZT NEM FOGJÁTOK ELHINNI!!!

Ma egész nap a sógornőméknél vagyunk csinálják a házukat, a fiúk pakolják a tetőt a csajok főztek...tök jól ment a nap itt volt a mami anyósék mindenki az egész család együtt...elkezdtünk ebédelni és hívják a páromat jól ki is akadtam hogy vasárnap délben ki az aki telefonál..fel sem vette csak anyósom mondta hogy vedd már fel lehet fontos!!!

Szólt az egyik haverja hogy 4 cigány asszony jön ki a házból...és furcsálja!!! otthon vagyunk????

FASZA!!!(elnézést)azonnal felpattant mindenki ki biciklire ki kocsiba pattant ki robogóra és mindenki rohant haza közben hívtuk a rendőrséget....kirámolták mamait...elvitték az aranyait megjegyzem nem egy darabról beszélünk és sajnos elég sok értékben..a pénzt amit otthon tart nem találták meg mert jól elvolt dugva!!

Természetesen kijött egy rendőr még csak egy új lenyomatot sem vett pedig megmutattuk hogy honnan lopták ki az ékszereket.....nah sebaj mi rögtön ott hagytuk a mamit meg a rendőrt és furkiáztuk a várost hátha megtaláljuk őket!!4 darab cigány asszony csak feltűnő! 2 kocsi egy robogó és egy bicikli járta körbe a várost de semmi!!! kijöttek közben a nyomozók tébláboltak...de semmi extra! jött közben egy fószer aki hordja a telefonkönyveket kérdezem tőle: Elnézést nem látott ma valamikor 4 db cigány asszonyt?? Azt mondja DE kb 10kor mentek be itt 4 házzal feljebb akkor volt kint nálunk először de nem voltunk otthon. Gondolta ebédkor vissza jön vasárnap 12kor mindenki otthon van faluhelyen!!!!!:)

(Jah azt tudni kell hogy a mami és Mi közöttünk csak egy db ház van együtt lakik a család nagy része:):):))

Nah akkor a rendőrök elindultak mentek körbe minden házban és már megmondták hogy milyen autóval voltak és hogy egy másik nénihez is bementek de ott voltak otthon...

Természetesen a rendőrök ennél tovább nem jutottak!!

De hogy emberek hogy lehetnek ennyire aljasok hogy a másét elveszik a helyet hogy dolgoznának komolyan ennyire rosszul még nem voltam annyira felmérgeltem magam és annyira sírtam hogy elkezdtem úgy fulladni!

Nah a sztorinak nincs vége!!

Rendőrkéink sajna nem nagyon csináltak semmit mit is tehetnének vissza mentek az őrsre és ennyi!!

Mondom otthon én úgysem dolgozhatok folytassák a munkát átmegyek a környező városkákba minden 10-12-9-8 km-re van hátha körutakba mennek és mentek valahova rabolni! A második városba mentem és megálltam kérdezgettem az embereket hogy nem láttak-e 4asszonykát nem magyart:)és szerencsém mondták hogy kb egy órája láttak 4 cigány nőt pontosan ugyanolyan leírást adtak mint itt nálunk a szemtanúk na mondom megvagytok!! tovább kérdezgettem és mondta az egyik boltos hogy tavaly hozzájuk mentek be és lopkodtak és tudja hogy a következő városból valóak és megmondta még a vezeték nevüket is!! haza jöttem bementem a rendőrségre és elmondtam mit intéztem nahát nagyon kíváncsi vagyok!!!!!!! a rendőr is csak nézett!!! TElefonált a városba amit neveztem de még mindig semmi pedig eltelt már vagy 2 óra is!!

A család meg tök ügyesnek tart:) ilyen világba élünk komolyan hogy csak ugy bejutnak!! De én nem akarok bántani senkit de a rendőr is miért nem telefonált körbe a másik városokba figyi kolléga!! Van ilyen banda nálatok?vagy ismersz ilyen ügyet??vagy valamiiért nem nyomoznak??? több mindent kiderítettem egyedül mint két nyomozó meg egy rendőr pedig csak kérdeztem az embereket!! Ez kis város egyből tudtam hogy feltűnik 4 cigány együtt bárkinek!!

Tessék a srác is egyből telefonált nekünk!!!!!

Mit szóltok zajlik ám az élet mi?,

kész krimi!!!! El se hiszem hogy ez megtörténik!

3122. eni35 (válaszként erre: 3033. - Sylb)
2009. júl. 19. 15:39

szia!

hogy vagy? és a nyelved? munkába min 6 hétig semmiképp ne menj! mert mégha jól is érzed magad, de utólag megbánod hogy nem pihented ki magad! én hidd el megbántam!!! igaz nem munkában voltam, hanem itthoni munkát ugy végeztem mintha misem történt volna. de már késő bánat! az egészségem már senki nem adja vissza!

miért törölted le a képed? most akartam megmutatni a férjemnek is.

3121. Reny84 (válaszként erre: 3114. - MsMonk)
2009. júl. 19. 11:21

Akkor jól gondoltam. Engem Edina (ifj. Farkas felesége) fog beprotezsálni Magonyhoz :-) 27-én előtte még megyünk Pestre a Sinkovicshoz megbeszélésre.

Elég furi, azért, hogy igaz megemelték 100-ra a gyógyszert, de 5 óra fele már olyan hulla álmosság tör rám...Miért lehet? Kevés lenne?

Sikerült a kocsit intézni, megkaptunk a rendőrségi fotókat. De nem is mi lennénk ha nem egy ismert ember jött volna belénk :-))))) A Halász Judittal és a Bródy Jánossal zenél együtt. Most is azért jöttek Szegedre. Nem volt bunkó, sőt kifejezetten rendes ürge és korrekt. Remélem a kökhárító csere is simán fog menni.

Puszi nektek!

2009. júl. 19. 11:17

Sziasztok,

tényleg olyan jó, hogy nincs annyira meleg, napok óta nem aludtam jól.

Pár napja olyan szorítást érzek a torkomban, nehezebb a levegővétel és mintha gombóc lenne ott és megint fáradt vagyok pedig tényleg csak a pihenés a dolgom.Nem értem.

Angi! Mikorra várható a tumormarker eredmény?

Pusza mindenkinek!

3119. MsMonk
2009. júl. 19. 11:07

Sziasztok lányok!!!

Remélem mindenki jól van mi itt nagyban főzőcskézünk a fiúk meg rakják a tetőt:):) Szerencsénk van mert az idő remek nincs meleg kellemes szél fúj...Tegnap óriási vihar volt este de legalább lehűtötte az időt!!!

Remélem mindenki jól érzi magát és senkit nem visel meg a meleg!!!

Puszi mindenkinek ebéd után jövök!!

Vigyázzatok magatokra!!!!!

2009. júl. 19. 11:00

Sziasztok!

Remélem mindenki jól van:)

Reny sikerült az autót elintézni? Lehet alkoholt inni, mert ez a gyógyszer ugyan az, amit mi magunk is előálltanánk, ha lenne mivel:)

Angi, az kemény munka! Én is csináltam itthon néhány hónapig, amikor munkanélküli voltam. Remélem a 3-4 napok között van elég pihenő időd.

Engem 6 hónapja műtöttek és még mindig fáj a műtét helye. Nem borzasztóan, de nem tudom elfelejteni, hogy csináltak ott valamit.

Eri, amit írtál arról az jutott eszembe, hogy mivel nincs PM-em, ezért most a bőröm ellen fordult a szervezetem. A nap allergiám javul, de még mindig kiütéses vagyok. A krém semmit nem ér:(

Vajon mivel lehet kezelni az autoimmunitást? Én úgy hallottam semmivel. AZ allergiát én mindig a kiváltó allergén mellőzésével kerülöm el, mint Ti is kisfiadnál:), más módszert nem ismerek.

Végre nincs meleg annyira:)

3117. 3437f4b5c3 (válaszként erre: 3112. - Majean)
2009. júl. 18. 20:04

Szióka!

Külföldről szerzem be. Állítólag D3 vitaminnal lehet helyettesíteni, de szerintem endokrinológussal kéne megbeszélned valóban így van-e. Amúgy borzasztóan drága külföldön, nem tudom mennyit kéne szedned belőle?

3116. Erika8
2009. júl. 18. 18:07
Lehet,hogy mar keson valaszolok, de lehet :)))
2009. júl. 18. 16:55

hello,

lenne egy kérdésem. Euthyroxot szedek, és ma úgy alakult, hogy buli lesz... Mivel a betegtájékoztató nem írja, lehet alkoholt inni????????

Köszi.

3114. MsMonk (válaszként erre: 3113. - Reny84)
2009. júl. 18. 16:54

Igen a Magony szabin van 27-ig nekem is ezt mondták:):):)

Együtt a kettő mármint a két Farkas az apuka Prof. de a fiával együtt operálnak együtt dolgoznak legalább is nekem ezt mondták!! Mindig az idősebb rendelésén voltam aki 68 éves és a fia azt nem tom de 30-on felül van az biztos de őket szerettem:):)

Kedvesek voltak!!!

Menj intézkedj!!!! Lassan csak nem lesz már őrült hőség!!:):)

3113. Reny84 (válaszként erre: 3109. - MsMonk)
2009. júl. 18. 16:49

Lehet hogy nem a fia. 40-50 közötti vagy a 60-70 körüli Farkas doki volt? A fagyiba benne vagyok. Ugye 27-ig szabin van Magony? nekem ezt mondták.

Most megyünk a rendőrségre, a kocsit intézni.puszi

3112. majean (válaszként erre: 3079. - 3437f4b5c3)
2009. júl. 18. 16:43
Szia! Tudnál segíteni a Tachystin oldat beszerzésével kapcsolatban? Nekem is szednem kell, állítólag nem helyettesíthető D ill. A vitaminnal. Kérlek írjál erről ha van infód KÖszi
3111. MsMonk (válaszként erre: 3096. - E76e8f01ad)
2009. júl. 18. 16:39

Szia DRÁga!!!

Igen Szegeden is ezt mondták, hogy ezt ha 10 éve kiveszik semmi gond...de hát ez a mi megyei kórházunk:(:( a lényeg, hogy most megcsinálták:):

Elvagyok köszönöm ma úszóverseny volt nálunk jöttek Szlovákiából, Romániából, sok-sok vidéki városból és én minden évben időmérő vagyok:):Ma sem hagytam ki!!!

Nem volt egyszerű a meleg de kaptam két napernyőt is lesem égtem:):)

Jól vagyok köszike!!! Ha olvastad voltam fül-orr-gégésznél elvette a kedvem de a csajok megnyugtattak:):)

Mint mindig!!! Te meg ne dolgozz olyan sokat vigyázz magadra!!

Amúgy hogy vagy????

Puszika és ölelés!!!!!

3110. MsMonk (válaszként erre: 3088. - Accb6cf2da)
2009. júl. 18. 16:33
Szia igen azt mondta hogy a jobb oldali gégemozgató ideg bénult le de a levegő megy rendesen....Nekem az ATPO csak 167.90 volt valami más ami 600 volt de az a papír a dokimnál maradt és nem látom sehol:(:(erre mondták hogy baj van erre az értékre.....
3109. MsMonk (válaszként erre: 3086. - Reny84)
2009. júl. 18. 16:26

Szia!! Most jöttem haza:):) IGEN nagyon jó lenne ha egy lenne a dokink és találkoznánk személyesen is tök klassz lenne:):):) én szeretem Magonyt tökre türelmes volt amikor közölte, hogy nem lett jó a szövettan és én nagyon sírtam és hisztiztem akkor ő tényleg kedves volt és mondta hogy nyugodjak meg nem lesz baj!! Cska mondom nem sokszor értem amit mondd mert halkan bezsél és morog az orra alá:):)Csak jókat hallottam róla amúgy! CSajbóknál csak egyszer voltam mert amikor a műtét utáni szövettan meglett a Magony szabin volt-van és a Farkas azt mondta menjek be Csajbókhoz mert ki kell írni a kezelést! Amúgy akkor kedves volt úgy köszönt el hogy: Puszillak Vikikém:):)Aranyos de tényleg szegénykém ide oda kapkodott....Amúgy ha megvan a kezelés én a Magonyhoz fogok járni!!! Remélem fogunk találkozni és amikor végzünk elmegyünk fagyizunk egy jót:):):):)

Műteni igen a Farkas műtött!!!

3108. tünkány (válaszként erre: 3107. - E76e8f01ad)
2009. júl. 18. 16:09
Akkor jó!:) puszi!
2009. júl. 18. 15:38
emelgetnem nem igazan kell
3106. e76e8f01ad (válaszként erre: 3104. - Tünkány)
2009. júl. 18. 15:37
az egyik heten 3 napot dolgozom,a kovetkezo 4 nap,es igy tovabb,nem olyan durva azert.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook