Pajzsmirigyműtét előtt állok; volt valakinek ilyen problémája mostanában? (tudásbázis)
azért kávém még van estére:)
nem tudom szexleni lesz-e még lélek jelenlétem ma:)más most gyakorlok nyakfeszítés nélküli szexre:))
Akkor egy nagy kalappal neked,szorítok érted.
Majd meglátod utólag,h nem kell ennyire félni.
De ez természetes,mindenki tartott tőle csak már utólag okoskodunk:)
én sose nézettem hideg vagy meleg-e...
2.5cm felett ki kell vetetni így is úgyis.
meg volt a könnyű vacsim már csak iszom...
Na.
Megvan a szcintigráfia: basszus, hideg göb.
Mehetek aspiratios citológiára.
Utána meg műtétre.
F*szom.
net lenne de nem viszel laptopot mert szerintem örülni fogok ,hogy lyuk van a seggemen.
telón meg nincs kedvem pötyögni.
Sokan írták már itt, hogy kispárna jó, ha van és tényleg! Nekem nagy segítség lett volna ha szívószálam is van.
Nyugi, nem lesz gond. Nekem nagy volt a pmirigyem,a vágás is 9 cm, mégis túléltem, sőt! :-)
Drukkolok én is!
Lesz neted bent?
még azt nem értem mitől lesz nehéz a nyelés?
magától a műtét jellegétől vagy a tubus miatt?
Szia,
inni éjfélig lehet,enni meg már kora estétől ne egyél.
A nyelés az valóban nehéz lesz de én másnap reggel bevágtam kettő zsemlét olyan éhes voltam.
ja és egyébként sincs kedvem itthon túlaludni magam előre.
inkább legyek álmos és aludjak bent állandóan átvészeljem jobban azt a 24 órát míg csövem is van.rostossal meg pudinggal készülök nehéz nyeléses vacsira.
mondjuk ott már biztosan felgyorsul majd az idő mivel fel kell venniük.el kell foglalni a szobát.altató orvos is csak akkor lesz,kábítás..infúzió...szóval sodornak majd az események abban a 2 órában.csak odáig be is kell jutnom élve.
meddig lehet enni meg inni ma?nekem nem is mondtak semmit.
holnap reggel 2 órával műtét előtt kell beérnem.
másnap 14-kor meg állítólag jöhetek is...ha bírok.
Ez jó:)
Én azt hittem elmarad a műtétem a TSH-m miatt.
Azért nem nézték, mert ez jó. Ha nem lett volna jó, akkor nézték volna a többit is.
Na nyugi:)
Relaxálj, és próbálj ne a műtétre gondolni! Nem fog sikerülni, de ez van. Csak holnap kell bemenned? Én már bent voltam előtte is a kórházba, így feltűnt mindenkinek, hogy kicsit feszült vagyok és a műtét előtti este benyugtatóztak, pedig tiltakoztam ellene:)
ja most a TSH 0.77 volt.tavaly 0.96.
más paramétert sose néztek nekem.
Lehet, hogy már ezek az izületi problémák is a pm-től voltak.
Nem jellemző, de előfordul, hogy kellene:)
gondolom ennél a műtétnél nem is jellemző vért kellene kapni..elég az infúzió.
nekem októberben infektológián kimutatták chlamydia és mycoplasma infekcióm volt.
urológiai bajaim voltak ami társult izületi fájdalmakkal ez miatt jártam infektológián.
Én sem aludtam már a műtét előtt sokat:)
Ne izgulj!
És nekem is van valamilyen antim, ami miatt a vérkapás, elég körülményes. Én minden esetre izzitottam a tesómat, ha kell, de nem kellett.
Emiatt is kár aggódni:)
Ha jó a hemoglobin szinted, akkor nincs probléma:))))
jó reggelt!
27 óra.már elég rosszul aludtam az éjjel.
ráadásul a vércsoport szerológia papír sem nyugtatott meg.
vörösvérsejt ellenanyag pozitív...transzfundálni csak választott vérrel lehet.
valami ellenanyagok vannak a véremben.beszéltem a prof-fal de azt mondta majd helyben az altatós megoldja.
:)))
Egy is elég:)
Én elaludtam tőle:)
46 óra:(
amikor altatásos fogászaton voltam úgy remegtem már a műtőasztalon majd leestem..
Sziasztok.
Nekem egy csovem volt csak a vagasban.
További ajánlott fórumok:
- Milyen filmet láttál ma / mostanában?
- Ciklus előtt/alatt 2-3 kg vízvisszatartás... Mit lehet tenni? Valakinek van hasonló problémája?
- Segitsetek! mostanában többször zsibbad a kezem és a lábam, főleg este elalvás előtt, tud valaki valamilyen gyógymódot...
- A fiam 6 éves és mostanában gyakran mondja, hogy szédül. "mintha pörgetne valaki" - ezt mondja. Főleg elalvás előtt csukott szemmel.
- Teljes pajzsmirigy eltávolítás hatása a műtét előtti magas vérnyomásra
- Volt valakinek mostanában pajzsmirigy műtéte?