Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Pácolt császárszalonna valaki csinált már? fórum

Pácolt császárszalonna valaki csinált már? (tudásbázis kérdés)


2012. aug. 7. 14:55
Annyi idő biztos kell. És nem gond, hogy nincs grill, a hőtől is szépen pirul. Jó étvágyat!! :)
8. 4392c3e6f7 (válaszként erre: 7. - 9b10f3d7ff)
2012. aug. 7. 14:39

Tényleg ez még így jobb, köszönöm!

Csak gázsütőm van abba annyira nem tudom megpirítani.

Szerinted mennyi időt hagyjam a fóliában? 20-30 percet?

2012. aug. 7. 14:28
Fóliába is csomagolhatod, abban jól átfő,belefőnek az aromák. Majd kibontod, és így sütöd tovább ropogósra.
6. 4392c3e6f7 (válaszként erre: 4. - 9b10f3d7ff)
2012. aug. 7. 14:22
Köszönöm! Jól hangzik! :)
5. 4392c3e6f7 (válaszként erre: 3. - 9b10f3d7ff)
2012. aug. 7. 14:22

Köszi!


Úgy gondoltam, hogy bepácolom és a sütő rácsra teszek alufóliát és egyszer átfordítom.

Esetleg még hagymakarikát is lehetne rá tenni.


Na mondjuk akkor az egész ház érezni fogja. :D

2012. aug. 7. 14:14
Én megpárolom , és amikor már majdnem kész, gyorsan átsütöm, az én sütőm légkeveréses, és grillezős, párolásnál a légkeverést használom és utána, rákapcsolom a grillezőre. Így belül puha, kívül ropogós lesz.
2012. aug. 7. 14:11

Szia! Arra ügyelj, hogy a bőre miatt nagyon ragad.


Van sertéshúspác, én inkább azt használnám.

2012. aug. 7. 14:06
na ez engem is érdekel.)
2012. aug. 7. 14:05

Valaki evett már vagy grillezett cs.szalonnát?

Hogy készítsem el sütőben rácson? Gondolom jóval kevesebb idő kell neki, mint a húsnak.

Illetve vehetek e hozzá csirkére való gyorspácot?

Köszi aki tud írjon!

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook