P3 műtét hétfőn.Valaki, aki átesett rajt infózzon! (beszélgetés)
Szia!
Nekem P5-el csináltak konizációt.A mütét: reggel mentem a kórházba, 2 óra múlva már a műtőbe voltam, egy vénás érzéstelenítő, amitől baromi jól éreztem magam. Én a műtét alatt végig ébren voltam, beszéltem a dokival, és semmit nem éreztem, később sem. Nem a műtét volt borzalmas, kivárni, míg megjön az eredmény, ami teljesen negatív volt, és utólag, több év után, addig fél évente kontroll, vallotta be a doki, valószínű elnézték a leletemet, és nem is volt P5, mert az már masszív méhnyakrákot jelent. Úgy hogy ne fél, semmi félelmetes nincs a műtétbe. Az eredményedért meg drukkolok!
Hétfőn 11órára kellett be menem be feküdnöm kaptam levest enni csak utána már nem ehettem azt mondták mert reggel mütenek 9kor.Este fel kellett tenem egy kupot végbélbe hogy kiűrítsen meg reggel ez beöntés helyett van.Meg reggel is fel kellett tenni egy kupot.
Altató orvos azt mondta este 5ig 6ig ehetek joghurtot ettem is.
Másnap reggel engedtek haza.Kontrolra egy hétmúlva kellett vissza mennem mert egy kábé 15-20centis csővet tesznek fel mütöt után és azt veszik ki egy hét múlva,de azt nem fogod érezni egyálltalán.Csak nekem eléggé görcsölgetett a hasam töle.
Nekem most volt januárba én is nagyon de nagyon féltem izgultam.De felesleges volt.Az orvosod nem készitett fel rá?Kapsz egy nyugtató injekciót mikor már le mentek érted a szobába a hordágyal és én attól nagyon lezsibbadtam és a mütöbe meg vénás altatót.Attól gyorsan elaludtam.
Utána felébresztettek mütét után de nekem csak nagyon görcsölt a hasam nemigen tudtam aludni.
nem akarlak megijeszteni, de szerintem válts nőgyógyászt, nehogy gond legyen a későbbiekben..
Ha fél éven belül kétszer is P3 lesz az eredmény, akkor már (megelőzési céllal) megműtenek. A 3 év nagyon hosszú idő..
További ajánlott fórumok:
- Gerincstabilizáló műtéten átesettek segítségét szeretném kérni!
- Bütyök-gondok!! Átesett már valaki ezen a műtéten?
- Werthem műtéten átesetteket keresek
- Hol lehet kérdezi műtéteken átesett embereket?
- Segítsetek, carpal tunnel műtéten átesettek!
- Lúdtalp műtéten átesett személyeket keresek. Ki és hol végezte, mennyi idő kellett a teljes gyógyuláshoz?