Főoldal » Receptek » Vadételek receptjei » Őzsonka csípős-tormás majonézzel recept

Őzsonka csípős-tormás majonézzel recept

Az Őzsonka csípős-tormás majonézzel hozzávalói:
40 dkg őzsonka
1 tojássárgája
1 evőkanál kristálycukor
1 dkg mustár
1,5 dl olaj
ecetes torma
citromlé
snidling
őrölt fehér bors



Az Őzsonka csípős-tormás majonézzel elkészítési módja:
Készítsünk majonézt a tojássárgájából, a kristálycukorból, a mustárból, csipetnyi sóból, őrölt fehér borsból és az olajból. Néhány csepp citromlevet, ízlés szerint ecetes tormát és ugyancsak ízlés szerint wasabit (japán torma) keverjünk hozzá. Finomra vágott snidlinggel ízesíthetjük még. Barna kenyérből süssünk hozzá toastot, és díszítsük színes salátalevelekkel. Őzsonka helyett használtunk bátran más, jó minőségű füstölt sonkát is.


Kategória: Vadételek receptjei


Az Őzsonka csípős-tormás majonézzel elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook