Ötvenen innen, és túl....bárki (beszélgetés)
Jó, hogy kérded! Most legalább összeszámolom őket, mint a fiókjaimat!
Szóval: 1 fiam, 1 unokám, 1 vőm, 2 "legszebb" sógorom, három unokaöcsém /ezek közül 2 a keresztfiam/ és egyiknek már szintén van egy fia, ő a dédunoka-öcsém! Mennyi ez összesen? Eddig még nem számoltam, de úgy tűnik, 9 !!! - hát erre varrjál gombot!
Miért hány pasid van? Na mondjad had irigykedjünk!
Nagyon pasi párti vagyok!
Reménykedjünk, hogy nem beteg! Majd csak előkerül - biztosan sok elfoglaltsága adódott!
Nekem is hiányzik, nincs aki a pasikkal cukkoljon!
Neked is barátnőm!
Holnap reggel hazautazunk, majd hívlak!!!
Jaj a karácsony!
Jó lenne minél olcsobban meguszni. Az enyémeknek már nagyából meg vettem még valahonnan egy használt de azért még egész jó telefont venni a nagy fiamnak.
Az unokák a gondok! Nekik nem akarok akármit adni meg nem is tudom minek örülnének. A fiamék azt mondják adjak oda nekik valamennyi pénzt majd ők vesznek de akkor az olyan mint ha nem tőlünk kapnák. Csak a gond van vele....
Emlékszem a Zöld volt a mező-re, de abból az időből inkább a Besame mucho tetszett. Most játszottam, emlékezetből, negyedszeri nekirugaszkodásra sikerült is, sajnos, a basszus nélkül. Bele is izzadtam! Majd holnap folytatom a gyakorlást, most itt pihenek.
Szép hétvégét kívánok!
szép hétvégét!
A zenéhez nemtudok hozzászolni. Lehet, hogy a korom miatt de már jobban szeretem a csendet mint bármilyen zenét néha meghallgatom azért..
Csóri Éva merre van?? Inci nemtudod?
hát nekem a zongora pianinó szállítások nagy gondok nekem mindenütt van zongora vagy pianinó de hát rengeteget volt nyüstölve is csak a végére fáradtam ki az utolsó három már nem tud... jól játszani,
rengeteg a kottánk hisz sokáig gyüjtöttem most pedig szétajándékozom a legtöbbjét a gyerekeim közt akik már talán becsülik...
Menni fog csak próbálgasd.
Gyönyörű a csendes éj is, és a Mennyből az Angyal is szépen hangzik harmonikán.
Biztos emlékezel még arra a számra, Zöld volt a mező..... sajna a pontos címét nem tudom, de nagyon gyönyörű. Ha akarod elküldöm emailen Neked, szép képekkel együtt. (nem is néztem meg, hogy fent van-e az email címed)
Az Éva, a Csóri merre jár?
Annyit dolgozik mostanában, hogy reánk nincs is ideje már.
Kellemes hétvégét Mindannyiótoknak.
Én is mindíg szerettem volna egy zongorát, vagy legalább is egy pianinót, de soha nem jött össze, mindíg másra kellett a pénz. Már itt vagyok ennyi idősen és még mindíg vágyom rá.
nekünk minden kotta itthon van és rengeteg hangszer is de már mint olvasod ,vagy olvashatod van szólfés és zongora tanárnő is a kinőtt gyerekeim közt igazi varázsa van egy egy szép dalnak most nem rég kaptunk egy penészes kottát mit fénymásoltunk és azt játszuk most régi ötvenes évekbeli slágerek egyedül harmonikázni se lehet megtanulni de ma már felnött is beiratkozhat a zeneiskolába ha van kedve... harmonikám pedig sok van hisz ahogy nő a gyerek ujabb és ujabb méret kell mint a hegedűből... sőt gombos harmonikám is van de a pianinok a legbecsesebb hangszereink vagy a zongoráink...
a gyerekeket pedig eklöbb tanitották meg a kotta olvasásra mint az irás olvasás tudományára...
a nagyok pedig a számitogép speciális programain zenélnek ma ott minden hangszer megszólaltatható
Már megint hétvége..
A fiuk egész nap sz.gépeztek (ma nem volt suli)
Most elzavartam őket fürödni meg pihizni hát nem tetszett nekik..
Tudom, hiszen nekem is van 4 mafla kamasz, mindegyik máskép viselkedik!
Főleg az anyuk nem igen bír velük.
Na én lennék a hallgatóság. Mert az is nagyon fontos ugye?
Sajnos én ügyetlen vagyok ilyenekbe.
Csak olyanokat todok, hogy pl.de.átnéztem az autót, kicseréltem egy izzót, meg lecseréltem a vizet fagyálóra. Du. meg az előszoba ablak köré tömítést raktam. Nagyon huzatolt. Na én ilyeneket tudok. Látjátok ügyes a kezem de a hangszer mégsem az én világom.
Szép napot és hétévégét mindenkinek.
Még a végén kiderül, hogy össze tudnánk hozni egy Hoxa néven futó zenekart. Nosza, szedjük össze magunkat, s alakítsunk egyet.
Incikém Te csak "babázzál", hisz amint írod vasárnap hazamentek, akkor egy darabíg megint nem ringathatod a csöppségeket.
Alföldi, örülhetsz a gyerekeid sikereinek! Azért még nálunk sincs veszve minden, a pici lány még nincs hat éves, lehet, neki több ambíciója lesz a későbbiekben. A fiúcskát pedig /kitűnő tanuló/ inkább az informatika érdekli.
Én még most is szívesen tanulnék harmonikázni, de nincs aki tanítson. Próbáltam venni "Harmonikaiskolát", de Szombathelyen nem kapható.
Igy egyelőre továbbra is magamra vagyok utalve - persze, kellene gyakorolni, de az egészségem nem mindig engedi.
Imádom a harmonikaszót, ha véletlenül a Tátrai játszik a tévében, mindig megnézem-hallgatom!
Biztos nagyon szép és felemelő érzés a zene művelése. igen elkell oda jutni, hogy igényeld. Nekem senkim sincs aki valaha játszott volna hangszeren. A lányom tanult furujázni hát nem az ő világa. A Fiut 2.óra után kizavarták a viselkedése miatt( ami jogos volt) igy ért vége a zenei pálya nálunk. Mi már csak hallgatói leszünk ennek a csodálatos műfajnak.
Szép jó reggelt. Kicsit hideg van de már erölködik a napocska is!!!