Ötvenen innen, és túl....bárki (beszélgetés)
Na jó ezt megdumáltuk!! De el ne felecsD!!!
Pincénk van de nincs ablaka. Ott is meghalnak a virágok.
A természet ténylag meghülyült. Van egy nagy szilvafánk az szeptember végefelé! elkezdett virágozni! mostanra szép új levélkéket nevelt pici szilvával. Na ehez mit szólsz??
Ezt az irigyelést el is fogadom, mert most is melegséggel tölt el az emlékezés:)
Tavasz az Tavasszal lesz, ámbár a minap én ibolyát szedtem. szegények meg vannak kergülve ettől az időjárástól.
De ha annyira ki akarod 3erőszakolni akkor áprilisban lesz tavasz, Igy jó:)
A Göncpapáért én is irigyellek. Nagyon jó lenne beszélgetni ilyen okos, művelt emberrel.
Milyen kérdés, hogy mikor lesz hó....MIKOR LESZ TAVASZ...na ez a kérdés és ha már a Hyde kérését teljesíted légyszi, légyszi az enyémet isssssssss!
A virágaim azért szenvednek mert melegük van. Álltalába a tél végére már alig-alig élnek. Nincs olyan szobám ahol hűvösebb van mert mindegyiket lakjuk és mindenki fagyos csak a virág nem meg én.
Hó?????????? Hát hó az télen lesz:)
Aprópó, lesz egyáltalán tél?
Neked is jó reggelt:)
Kávé helyett kapuccsinót kérek szépen:)
Fitnek nem vagyok éppen modható, de majd sétálok egy nagyot:)
Ma -kissé megkésve- mártonnapi libamellet sütök zsíros krumplival
Mért szenvednek bent a viágaid?
Eddig jó döntéseket hoztam, remélem ezután is így lesz!
Kívánok neked is szép napokat4
Jó reggelt Mindőtöknek.
Évi pedíg a képernyőröl olyan aprókának tűnik Göncz Árpád, de nagyon jóságos, olyan igazi apóka tekintete van. Jó Neked, hogy találkozhattál vele.
Más: Csipős az idő, de a nap hét ágra süt. Mikor lesz már hó???????????????????
Jó reggelt!
Küldök egy kis kávét!!
remélem ma mindenki fitt lesz. El állt a szél az jó mert utálom.
Mit főztök ma?
Behoztam a virágaimat az udvarról. Szegények már szenvednek itt bent.
Szívemből szóltál! ahogy a barátnőm is!
Nekem még sírom sem lesz, akkor meg minek gyűjtögessek, hogy legyen amin veszekedjenek?
Inkább utazok, hátha a következő életemben majd oda fogok megszületni, és már ismerjem!:)
Tényleg elégnek kellene lennie már a kesergésnek.
Az elmúlt 50 évben is ezt tettük. szerintem nem azért születtünk erre a világra, hogy végig csak keseregjünk.
Örüljünk annak, hogy fedél van a fejünk felett és van mit enni.
A többi meg minek, úgysem vihetjük a sirba.
Nem csak fekete- és fehér, talán jobb lenne, ha kicsit tarkán, színesen néznénk a dolgokat!!!
A fene a magyarok pesszimizmusát!!!!!
Hát el kell, hogy mondjam, hogy a Göncz Árpád nem is olyan kicsi. Az élet megadta nekem a lehetőséget, hogy többször is találkozzam vele, de egy igazi aranyos úr, az biztos.
Ennek az országnak soha többet nem lesz olyan köztársasági elnöke, mint Ő volt.
Volt szerencsém a Mádl-lal is találkozni, meg a Sólyommal is, na róla inkább nem is beszélek.
Bizony, bizony olyan ízesen tudott beszélni, bírtam a kis "öreget".
Én Göncz Árpi bácsit is nagyon szeretem. Olyan, mint egy igazi kis kerti törpe, vagy felöltözteve egy jóságos télapó arca van csak szakáll nélkül.
Számol a rossznyavaja.
Emlékszem rá 1989-ben a mi osztályunk volt az utolsó, akinek kellett szigorlatozni tudományos szocializmusból.
Egy idős úr volt a vizsgáztató és az előttem lévők nagyon "csúnyán" viselkedtek, mert tudták, hogy úgysem buktathatja meg őket.
Igazi csürhe voltak.
Amikor bementem és kihúztam a tételem, elvette tőle, és azt mondta, hogy mondjam meg, hogy mi a véleményem Kádár Jánosról. Én megmondtam.
Mindig lenyűgözött, hogy képes volt akár egy órát is beszélni PAPÍR NÉLKÜL! És még értelmes is volt amit mondott.
Ma egy politikus köszönni sem tud magától, azt is úgy olvassa fel.