Ötvenen innen, és túl....bárki (beszélgetés)
szerencsések voltunk és egy egy idős hagyatéka ez vagy az mi sok idösnek a sok picivel nagy élmény voltunk és sok egyedüli nagynéni nagybácsi van a családunkba...vagy volt...
♥Szép jó reggelt!
Küldök kávét, teát ki mit szeretne?
Már megint péntek ez borzasztó!
2hétmúlva ilyenkor már túl is lszünk a karácsonyon!♥♥♥♥♥
Akkor miből van a gyerekeidnek lakása?
...igazán nagylelkű vagy!
Igen akkora a kamat, hogy na... Az a jó mondás a kutya is oda sz..ik ahol már van. A bankok gazdagodnak mi meg elszegényedünk.
Tudjátok mi a legujabb spekuláció jó páran arra blaziroznak, hogy sokan nemtudják hamarosan fizetni a részleteket meg a közüzemi számlákat és azoknak a házukat majd olcson felvásároják és ha elmúlik ez a rossz gazdasági helyzet akkor jó pémzért eladják. hát igy is lehet...
a legdrágább helyeket is meg tudják a szegény ember pénzéből venni maguknak és senki más csak ők járnak jol boncolgathatjuk itt ugy ahpgy akarjuk ez énbennem nem változik
Borzasztó veszélyesnek érzem és ez a sok szemét bank ugy hizzik mint egy disznó elnézést a hasonlatért de én haragszom rájuk
Hidd el, hogy legtöbje nem jókedvéből vette igénybe őket! Mindenki fél de szeretné jobbá, élhetöbbé tenni az élettét.
én ezeket a banki kölcsönöket igazából irtozom tőle tul sok a porul járt ismerősőm
Gondolod, hogy Ők segítenének törleszteni?
látod ilyet sose tennék én de a gyerekeimet is intem hogy ezt nagyon fontolják meg... mert nem hogy 20 évre nem de kettőre se lát előre az ember és nálunk az is haragot is okozott hogy még kezességet se szoktam vállalni mert igazából félek én ettől egész lelkemmel...
Köszi:) Muszáj kifizetni a tartozást:)
Szép hosszú életet kívánok nektek!! Akkor már értem az ágyat igy akarjátok még hosszabbá tenni az életeteket. Jó fekvést!!
Na látod én már elkezdtem probálkozni a tojás tojással. Elvégre tyukanyoca lennék. Hát még van mit gyakoroljak.. Ha összejön toljok nektek is!!!!!
Húúúúúúúúúú, akkor ültess égigérő paszulyt, hogy fel tudjak mászni a pónira:)
Akkor tavaszig mekkorák lesznek????
Köszönöm! Nagyon jó volt nézni, gratulálok!
Ahogy közeledik a találkozó velük,egyre csak nőnek!!!!!!
Nagyon klasszak, csak mintha a lovak megnőttek volna tavasz óta:) Csak nem öntöztétek őket a nyáron:
Na azért nem olyan sima aaz ügy:) a lakás 22,5 millió volt, ebből 19 millió kölcsön:), amit persze fizethetünk:( havi 120 körül, vagy 20 évig.
TETTEM FEL KÉPEKET NEKTEK!
Sziasztok, gyönyörű, egészséges napot Nektek.
Én is úgy gondolom, hogy 2009-ben még jobban össze húzhatjuk magunkat. Valószínű, hogy nyuszira legjobb lesz ha " mi tojjuk a tojást". Mit szóltok hozzá? Csak még ki kellene találni, hogy arany tojást tojó tyúkok legyünk, vagy van más ötletetek?
Szasztok!
A jővő kép az nagyon borus a szemem elött a férjem rokkant nyugdijjas na ő jövőre nemkap 13.havit pedig jól jött...
gratulálok nem rossz ajándék ez a többi már majdnem mindegy,..
Nekem kicsit megterhelő a karácsony, az ajándékokra rámegy a l3. havi novemberben kapott része. Még szerencse, hogy eddig ez volt, jövőre kicsit kevesebb lesz, de nem is ez a lényeg, mert örülnek mindennek, minden apróságnak.
Ja..
és megszabad kérdezni, hogy mit kaptok közösen?
Az én gyerekem már elmúlt 30 és most kapott egy lakást, annak a kulcsát be teheti a fa alá:)
Mi meg egymásnak nem veszünk az idén semmit, mert közös ajándékot vettünk, de azt már szombaton meghozták.
Arra irtam, hogy nem veszek semmit, hogy nem tolongok sehol:)
További ajánlott fórumok: