Ötvenen innen, és túl....bárki (beszélgetés)
Szép jó reggelt mindenkinek.
SZERETETTEL KÖSZÖNTÖM AZ ÁGNESEKET NÉVNAPJUKON!!!
Ha most itt megállsz és nem mozdul a mérleg az elkövetkezendő 30 évben, akkor gyönyörű maradsz:)
De azért menj el orvoshoz és nézesd meg a pajzsmirigy hormonodat:)
Tavaj felemeltettem az átlag befizetésemet. Igy nem annyira rengeteg igaz nyáron is 18000ft fizetek. Nekünk igy jó.
Nálunk egész jó idő volt. Jó nagyott bicigliztem.
Holnapra esőt mondott. ma fájt a fejem nekem akkor fáj ha jön a meleg front. Na kíváncsi vagyok...
Itt nagyon szomorú az idő, nemrég állt el az eső.Ma elraktam a karácsonyfát, felporszívóztam, mos a "maris", kiteregettem, mennem kellene vásárolni,de ebben az időben nincs kedvem kimenni.Ma megnéztem a gázórát....majdnem elájultam, még soha ennyi nem fogyott, mint ebben a hónapban!!!Még jó, hogy ketten vagyunk, mert az én nyugdíjam nem lenne elég a rezsire!
Na, majd jön a tavasz, és akkor minden szebb és jobb lesz!!!
Én igy vagyok szép ahogy vagyok!!
A halálbüntetést nem álítanám vissz.Ha rajtam mulna egy szigetre számüzném az összes bűnözöt és ott éljenek. Adnék vető magot szerszámot és boldoguljanak ahogy tudnak!
Évi! Van még valami, amit egyáltalán még ehetek, ihatok?
Semmi "pipi" husi, jó kis töltött káposzta, stb.?
Az én napi adagom: napi 1 Danon aktívia, 1 ek. méz, 2 liter ásványvíz, 1-2 szem gyümölcs felváltva, ebből is abból is. Néha 1-2 gerezd fokhagyma, lilahagyma valami felvágottal. Természetesen jó kis ebédeket főzök. Hát kell ennél egészségesebben élni?
Semmiféle szeszes italt nem iszom, mert nem bírja az epém. Citromos tea cukor nélkül, télen forrón, nyáron hűtve. Ennyi!!!
Mindannyiótoknak szép napot és jó étvágyat kívánok a finom ebédhez.
Sziasztok, írtam 1 hosszú hszt...száll valahol, tán jön a tavasz?
tyúkanyóca, próbálj mrg brszélni a szülőkkel, újra...hátha...
Vaspatkó, iszonyú ami történt...én visszaállítanám a halálbüntetést, v szemet-szemért...
Jó reggelt!
Remélem ma is kisüt a nap és vidámabban látjuk a világot!
Kedves Vaspatkó! Ezt én is hallottam a tv-ben!
...ez szörnyű, borzasztó, - Neked meg többszörösen, hiszen közelről ismerted! Nem találok szavakat! Sajnálom!