Ötvenen innen, és túl....bárki (beszélgetés)
Gratulálok nagy kerek!!!!!
Akkor most már pihenjél!
Neked is jobbulást!!!
Persze, van benne lábikó gyógyító!:))
Szia!
Jobbulást és szél mentes napokat!
Szegény ! Vígasztald meg -nem mondom , hogy valami fincsi kajával......
Jó , hogy nem esett ott az eső a frissen pucolt ablakra :O)
Sziasztok! Ide értem végre!! Egész délelött takaritottam. ABLAKOT PUCOLTAM!! A férjem azt mondta -jé milyen világos lett a szoba?- most mondjátok meg?-....:))
Szegénykémet nagyon meg kinozta ma a fogorvos. Annyira sajnálom..:(
Sziasztok!
Oké, megyek!!! Viszek egy kis tortát, ha marad szombatról:))
Sziasztok! Olvasom a húsvéti menüket, micsoda finomakat főztök.
Nálunk szolid húsvét lesz,Heléna lányom és Réka unokám nálam laknak, Judit lányomék húsvét hétfőn jönnek, de ebéd után.
Menű: Palóc leves (Rékának külön egy kevés húsleves) stefánia vagdalt burg. pűrével, valamint az elmaradhatatlan csirke pörkölt nokedlival, uborka saláta.
Süti: Almás pitét rendeltek, Heléna süt egy gyümölcs tortát. Kalácsot, vagy kuglófot nem kértek. Ennyi!
én nagyon szeretek főzni,és most már van jó gázom is ,meg a mosogatás is megoldott.
jó éjszakát mindenkinek....
Sziasztok!
Hmmmm, finomabbnál-finomabb menük, nem is tudom kihez menjek húsvétkor....., lehet mindenkihez!:))
na lesz ott dözsölés!!
Megyek pihizni..:))
Jó éjt!
nálunk a menü ,még nem állt össze,de az biztos,hogy,lesz::hal,birka tyúk meg kakas,de gondolom,még kacsát is sütök..
vasárnap 14-en ebédelünk,hétfőn 16 an..
Sonka-házi,-kaszinótojás,-zöldsaláták retekkel .uborkával.Mártások-(majonézes,-joghurtos,-balzsamecetes.-)
Csirkeraguleves,.rántott gomba,-csirkemell,-karaly.-karfiol.Tepsiben sült-krumpli,-rizi-bizi.
Sajtospogácsa,-mézeskrémes.
Látom igen szorgalmasak voltatok:)
Kinél mi lesz a menű?
Sziasztok ! Én most lettem kész minden ablakkal és függönnyel.Három nap volt ,-közben sütés-főzés is, -de kééész .Most pihenek a gép melett.
Puszka mindenkinek !
ügyikék vagytok...:)) én meg el lustultam vettem egy pár piros papirba csomagolt tojást és kész...:) csak semmi faxni..:)) Ma szólót metszettem..mi lesz belőle? majd kiderül...:) Tavaly nem lett meg metszve olyan reneteg szőlő volt, hogy nemgyőztük enni. Mondjuk én imádom..:))
Remélem azért idén is lesz..:)
Sziasztok! Jó munkát és boldog készülődést kívánok a közelgő ünnepre.
Lúdanyó tudod, hogy ha a mosószer mellé még egy csomag sütőport beleteszel a gépbe, hófehérek lesznek tőle a függönyök, fehér ruhák. Én már régóta ezt csinálom, bevált.