Ötvenen innen, és túl....bárki (beszélgetés)
Nem, nem vagy kegyelet sértő. Sőt!Nálam más a helyzet, elég durva, végül is már nem titok, elhagyott több évtizedes házasság után egy másik nőért.
Nekem többet egy pasi sem kell, főleg már az én koromban. A hideg is kirázna tőle ha valamelyik közeledni próbálna. No meg a lányaim, unokáim sem fogadnának el senkit azt hiszem.
nem barátosnét kell neki ajánlani,hanem valami jó neki való pasit.....
remélem nem vagyok kegyelet sértő?ha igen akkor elnézést kérek......
A betegnek gyógyulást anyukának kitartást..:))
De jó esteledik..:)
Köszönöm!
A betegnek mielőbbi gyógyulást kívánok.
Nekem van biztosításom , kifizetik :) -Nagyon szeretem a kocsonyát , de senki nem szereti a családból :(((
A fiam nehezen gyógyul , tüsszős mandula gyulladása van és már másodjára megy vissza , lázas- igaz ,már nem magas de este még mindíg , meg a nyirokcsomója is begyulladt, teáztatom , étvágya sincs , fekszik.....-nyűgös !!!! -Tudjátok pasiból van .A barátnője meg is kérdezte - Anyukád el tud még viselni ?? - Azt válaszolta -Mát nem nagyon :) No sziasztok , viszem a tüsszős-Gyuszinak a teát
Megkínálsz egy tálkával?
Én csak a jövő hónapban főzök,de akkor visszaadom!
Jó reggelt! Kávét küldöm.
Egy kis tál kocsonyát én is kaphatok? Nyitva az erkély ajtó!
Jó ötlet.:) Van is olyan, hogy mézterápia vagy valami ilyesmi..:))
Szép napot!
Akartam dijjazni:),csak még el kell képzelnem, hogy hogyan is hajtod végre:)
Mondjuk mézzel bekened , utánna besózod magad, majd állsz 20 percet, hogy a só hasson, ezek után zuhanyozol?
nagyon szívesen ,remélem nyitva van az ablakod,mert drága az üveges,,,,küldöm a kocsonyát,fénypostával.igaz elég gyatra a hold fénye ,de csak odaér.
jó pihenést mindenkinek.
A kia autónk dugig volt papirral rossz cipővel vicik - vacakkal. Vittük a sogornőmnek a kazánba. Nekünk konvektorok vannak abba nem fér bele..:)
Évi a sózó ötletemet nem is dijjasztad..:))
meg szokott, dermedni ..amikor kirakom a tálkákba,megvárom míg teljesen kihűl,aztán berakom a hűtőbe,ma már kettőt megettem belőle...nagyon szeretem,
tálkákba rakom mert így kevesebb helyet foglal,meg egymás tetejére teszem őket,,,mindegyiken kistányér van.....így nyáron is tudok főzni...