Ötvenen innen, és túl....bárki (beszélgetés)
valamikor ,mi is elmentünk a párommal ,minden bálba ami csak volt még környéken is,,
már vagy kiöregedtünk,vagy eltunyultunk,de csak néha megyünk,akkor viszont,végig táncoljuk az éjszakát..
az más kérdés,hogy utána egy hétig jajgatunk mind a ketten a lábunkra,meg a derekunkra..
mindenkinek jó éjszakát.....
Szia! Jó, hogy itt vagy..:))
Tornázni azt nem nagyon szeretek..:((
Hát inkább az őszi szünetbe adták volna.
Reggel kabátba mentem nagyon elbirtam.
Nekem a zenétől megjön a kedvem , sokszor arra is képes vagyok , hogy tornázzam rá , főleg reggel , de néha este is :)
Tényleg feldob a zene valamelyik este a bevonulási indulót hallgattam az Aidából és kiugrottam az ágyból , tornázni !
Udv. Mindenkinek!
Megérkeztem,jó ujra itthon!Nem kell aklimatizálódnom,mert a 16C az itthon is azt jelenti,hideg van!Az elmult 5 hét alatt kb 5-ször volt 2oC körüli az idő.A rossz idő ellenére azért sokfelé jártunk,sok szépet láttunk,Sokat fényképeztünk a kislányom felrakta CD-re,de én sajnos nem tudom feltelepiteni a gépre.Majd eljön Incike,ő már profi ebben.Szeretném megmutatni azt a kastély parkot,ahol több ezer begonia pompázik.Ezentul gyakrabban jelentekezem!
csak,hogy az is odaérjen aki 5 ig dolgozik.
mert,hogy hideg van ,legalább nem tart olyan sokáig,,D,patajon,mát tegnaptól tanítás van.
látod a mijeink,még 2 napot kaptak ajándékba.....
Sziasztok!
Beiradtam az eggyik gyerekemet. Szakmunkás suliba. Megint oda 12ezer ft. Nem is tudom hpl a vége...:) Most egy kicsit itt aztán megyünk 6-ra évnyitóra, hogy azt is mért nem lehetett elöbbre tenni. Majdnem hideg van...:((
Tudom, hogy banális, de próbálj meg valami jó dvd-ket nézni.
Én pl.amikor internezetek, akkor (ha nem tv-t nézek) cd-t teszek a gépbe és a kedvenc zenéim hallgatom
Szép jó reggelt, legyen kellemes napotok. Hideg van!
Lányoknak, unokáknak is meg van a saját kis életük. Örökké nem rángathatom hozzám őket.Jönnek nap közben, ahogy tudnak. Az esték!!!!!!!!!!!!
Gyere el hozzánk...:))
Igen én is örülök néha egy kis magánynak de jó tudni, hogy ezt én választom és nem tart sokáig.
Olvastam, hogy van aki befűtött ma..jaj mikor jön az "Indián nyár?"
sajnállak,hogy egyedül vagy...
én meg csak egy kis magányra vágyom, már évek óta,,
látod egyik sem jó....
Te akkor nagyon ügyes vagy. És hol tároltad?
Istenem olyan egyedül vagyok. Sötét őszi este, csak a cicámmal vagyok együtt.
Mert nincs . Ami termett volna azt is tönkre tette az eső , mi még nem locsoltunk a nyáron , most is áll a víz az udvarom :(((
Tavaly minden nap locsolni kellett.
Meg is becsülök ,mindent amit kapok , amit nem eszünk meg ,befőzöm :)