Ötvenen innen, és túl....bárki (beszélgetés)
Szia!
Kedves történet:):) Édes lehetett.
Én is nagyon várom a 2. unokám születését. 22 hetes terhes a leányom:):) Eddig minden rendben van .:)
Sziasztok..
A napi nevetésem már megvolt, Botond unokám most próbálkozik a lépegetéssel. Már bátran áll fel mindenhol-ablakba kapaszkodva, szám.gép mellett, mindegy neki, s pár lépést oldalazva már lépeget...de nem jött még rá az ízére...akkor lesz ám nekünk torna, ha elindul...
Szóval azért biztonságosabb a mászás...a leglehetetlenebb helyeken bújik keresztül. Most reggel a hintaló alatt...hátán vitte a lovat...nyögött nagyokat, de sikerült kimásznia alóla...a könnyeim potyogtak a nevetéstől...
Kívánom mindenkinek az ilyen vidám napkezdést:-)
biztos azzal még egészségesebb..:)
Nálunk elég ködös "nemszeretem idő volt" nagyon készül a tél..:(
Remélem holnap jobb idő lesz..:)
Én ezt mézzel hallottam:)))
Ma sétáltunk és vásároltunk Debrecenben, gyönyörű idő volt, Attika is nagyon jó kedvű volt:))
most hallottam megfázásra.... fogj egy vörös hagymát vágj egy nagyobb léket bele tölcsd meg cukorral és hagyd egy éjszakát állni kijön olyan 2 kanál lé azt 2x edd meg..:)
ha esetleg megfáznék ki fogom probálni..:)
mindenkinek küldtem napocskát nekem nagyon hiányzik..:(
Sziasztok...
Évikém nekem a méz az orvosságom...de mindenki másra esküszik...jobbulást...
Való igaz, manapság a temetéseken találkozik össze a család...sajnos...
Gyerekek, köszönöm mindenkinek, aki jelet küldött..
Katiék is régen jelentkeztek..
gyógyulgass! Kalapkúra..:)
Ma temetésen voltunk. Olyan érdekes mert annyi kedves barátunkal találkoztunk akivel már olyan rég nem találkoztunk.. csak szomorú, h ehez egy temetés kell...pedig mondjuk egy esküvő sokkal jobb let volna. na de ma már olyan kevés az esküvő..:(
Jó reggelt. A torkom javulgat, de szédelget mint a gólyafos a levegőbe, pedig ma nekiindulunk Veszprémbe a keresztlányomékhoz 2-3 napra, ott meg 2 kisgyerek van.
De az orvos mondta tegnap, hogy nem fetőrző a torkom, csak sima megfázás
Huh, az nem jó:(:(
Egy kis sós gargarizálás?:):)
Én éjjel 3 -kor felébredtem, 4-ig olvastam!:(:(
Jót tomboltam..:)
nyertem egy nagyon szép gyertya tartót..:)
olyan finom marhapörköltet ettem.hüüüüü nyami...már régen nem ettem marhát nagyon drága na most egy darabig majd ebből az emlékből élek..:)
A biztosítóról most nem akarok beszélni..majd! nem "usszátok meg.::)