Ötvenen innen, és túl....bárki (beszélgetés)
Drága Incikém! Együtt érzek Veled! Tudom, hogy mit érzel, én már átéltem ezt. Kérem a jó Istent, hogy legyen melletted és nyújtson vigaszt ezekben a nehéz napokban!
Őszinte részvétem! Ölellek!
Kedves kislányok!
Nagyon régen nem jártam felétek, mert két hónapja az édesanyámat ápoltam, aki tegnap este itthagyott.
Nagyon nehéz már most is, főleg a 94 éves édesapám miatt, aki nem akar élni édesanya nélkül!
Puszi mndenkinek
ezt el kel mesélnem!...
Tegnap jártunk egy bankba a férjemmel és befizettünk 4200ft ügy intézési cimen! Ma kaptam egy levelet miszerint tegnap befizettem 4200ft!... :)
jaj vigyázz magadra..:)
igen olyan sok apró öröm ér csak észre kel venni..:)
Szép jó reggelt..
Igen, egy bizonyos kor után jönnek már a problémák, itt fáj, ott fáj...nekem erős meszesedés van a nyaki csigolyáimban, s ettől van, hogy minden előzmény nélkül a földön találom magamat...csak egytől rettegek, ne az utcán legyen...egyszer már volt...
De élvezem a pillanatnyi boldogságot, gyönyörködöm a természet szineiben, a kisunoká(i)m szeretetében..
jaj az a mi korunkban már szinte mindenkinek van..:(
Ma megint ügyet intéztünk.. ennyi papir nincs a földön..:(
Mennyi idős Attika?
Nekem nem sokizületi gyulladásom van, csak kopás meszesedés s nyaki gerincsérv, bőnye a tenyeremben és pattog az ujjam, más semmi:(:(
Sajna, az enyém is nagyon fáj.Tegnap alig tudtam Attikát tisztába tenni.Mozog ide -oda , elmászik, már egy könyvet adtam a kezébe, hogy befejezzem a pelusozást. De! rendszeresen szól, hogy "Kaka" - és olvas a bilin:)))
A sokízületi gyulladásnak nem tesz jót ez a hideg idő...............
Sziasztok!
Tegnap óta itt keleten is nagyon hideg van.Ma nem esik,de borúlt az idő.
Lányomnál vagyok gyakran, tegnap is annyira lement a vérnyomása - (80/55.) - hogy nem tudott reggel felkelni, szédült ,hányt......
Egész nap ott voltam , főztem,vasaltam, Attikát etettem,altattam , játszottam vele,mert az eső miatt ki sem vittem sétálni, olyan gonosz szél fújt !!
Szóval , nagyon sűrűek a napjaim.
Apa Gyuszi a diamnak segít a háznál, kialakítják a kertet , csinálták a csatornát...........- ott serénykednek minden szabadidejükben.hogy szép legyen tavaszra ,mire beköltöznek véglegesen.Átjárnak minden nap többször ,mert füteni kell , néha ott alszanak, ha hétvégén buliznak a barátokkal:))))
Bocsi,ha ritkán jövök,de ha tehetem egy pár szót írok a naplómba.Puszi Mindenkinek!!
Legyen szép hetetek ☺ ♥
Köszönöm az érdeklődést, de már jól vagyok.
Itt annyi hó sem esett, hogy locs-pocs maradjon.
Évikém én is kiváncsi vagyok a hogylétedre..:)
Na most mardt meg a hó egésznap esett de el is olvadt..:( lett nagy loccs-pocccs..
Idebent viszont jó meleg van..:)
Szevasztok!
Itt ronda szél fúj, emelgeti az embert rendesen, még engem is, pedig nem pehelysúlyú vagyok:)
Jó reggelt.
Katalinoknak boldog névnapot:)
Itt esik a hó
Halihó:-)
Ma délelőtt könyvtárba megyek...
Nagyon lehült a levegő, oltári erős szél fúj..
Szép jó estét mindenkinek..
Itt esős idő van, ahogy hallottam, a Rába megint árad...
Igen, a várakozás ideje is sok örömet, meg izgulást is hoz, ugye?
Na, úgy látszik a Mikulás bácsi ide is benéz? Nagyon szereted a gyerekeket, de kapsz is tőlük sok örömet:-)
Pihenjetek, mert holnap újabb dolgos 7 következik..
Évikém, jobban vagy már?
Szia!
Itt is esik, s az izületeim nekem is oda vannak:(:(