Ötvenen innen, és túl....bárki (beszélgetés)
ha annyi lenne nekem is most nem bánkódnék..:)
Azért nem mehetek el nyugdijba mert gyerekeket neveltem és az nem számit bele a nyugdijba csak 8 év és én 12 voltam velül itthon ..:(
Sziasztok!
Nekem még min. 18 van hátra:DDDD
Jó reggelt:)
Lúdanyó nem olyan sok már az az 5 év
Sziasztok!
Miért olyan sokára mehetsz nyugdíjba?
Ma piac nap volt. Vettem egy kis epret főztem egy kevés lekvárt. Milyen jó lesz az télen.
Tegnap voltam a NYUFI-on Meg kérdezni mikor mehetek nyugdijba hát nagyon sokára. El is keseredtem rendesen..:(
Szerintem még fesd be, majd 70 fölött gondolkodjál:)
Azért én lelkesen pedálozok:)
Nem volt dinom-dánom, hisz nem kerek, na de majd jövőre:) (csak családi vacsora volt 3-sban:)
Sziótok...én a kerek szülinapokkal nem vagyok szerencsés, mert mindí 40, 50, 60..valami nagy kellemetlenség ért..Évikém, bárhogy is pedálozol, csak a nyomomban járhatsz:-) ..És volt nagy dínom-dánom?..
Itt most még süt a nap, de már csúnya sötét felhők jönnek, lehet, mire befejezem az írást, már "setét" lesz...
Tegnap birkanyíráson voltam, s erősen gondolkodom, hogy hagyom lenőni a hajam...most kb 2 centis, és ugyancsak fehér...a lányaim, s az unokák fűznek, h fessem be...hát, még gondolkodom...
Köszönöm a fűlhúzást:)
Bizony tegnap beleléptem a 60.-ba:)
Azért nagyon fáj, ha egy szerettünk "elmegy"...bár ez az élet rendje...s aki hisz, annak könnyebb:-)
Azért lakodalomba szivesebben járunk...
Legyen szép napotok..
Most nemrég jöttem haza a Bobimami aposa temetéséről. Ott lakott a Bobimamiékkal. Ő ápolta már egy ideje fekvő beteg volt, 83 évet engedett élni neki a jó Isten.
(azért azt is elmesélem, h mikor kivitték a sirhoz szegény nagypapát leszakatt az ég.. és mindenki rongyá ázott... mikor tavaj márciusba az anyósát temették akkor + hatalmas hóvihar volt..:(
remélem nem lett bajuk..
Veletek minden rendben?
Sziasztok!
Nagyon félek én is a motoron, de párom nagyon szereti...
Isten éltesse a szülinapost!!!
Sziótok...egyet értek Évával, egy drukk, ha kedves barátok motoroznak...nagyon kell vigyázni..de Katikám, ti ezt úgy is tudjátok...így ismeretlenül is jobbulást a barátotoknak..
Margitkám, meg lehet szokni, ha egyedül van az ember,én ilyenkor hallgatom a természetete, mert engem ez kapcsol ki, a csend...
Ja, és sok szeretettel gratulálok itt is a szülinaposunknak...úgysem találjátok ki ki az...beeee
Sziasztok!
Szerencsésen hazaértünk. Legjobb barátunk esett:( Motorja totálkáros, kulcscsontja eltört...:(
Köszönöm neked!...holnaptól kis is fogjuk használni!Indulunk Szoboszlóra!
Majd jövök!
Nagy Puszi Ili
Sziasztok!
Mindenkinek küldtem egy kis nyaralási utalványt tessék kihasználni!!..:)