Ötvenen innen, és túl....bárki (beszélgetés)
Akkor érdemes volt várni a mesteremerekre.
Óvakodj az orvosi könyvektől, bele halhatsz a nyomdai hibába.
......
jóóóó..:)
Ma jöttek végre a villanyszerelők..:) nyár eleje óta várjuk őket rendbe rakták a vezetékeket egy csomó apróságot megjavítottak, konnektor, kapcsoló stb... most nagyon örülünk neki mert bizony némelyik vezeték elég veszélyes volt..:O
Sziótok.
Nálunk már süt a nap!
"Ha valaki nem viszonozza a mosolyodat, légy nagylelkű, és küldj annak még egyet! Hisz senkinek sincs akkora szüksége egy mosolyra, mint annak, aki nem tudja, hogyan kell mosolyogni másokra!"
Köszi...Margitkám, a párod még nem érett meg, én már igen. Tudod úgy van, hogy magad uram, ha más nincsen.Nem szeretek senkitől semmit kérni. Inkább én segítek.
Gyerekkoromban a Mátrában ( Parádfürdő) Vargányát szedtünk, de azt mindíg megszárítottuk, s nagyon finom levest tudott Édesanyám csinálni belőle.
Ezek szerint nem volt fincsi az őzláb gomba. Pedig sok jót hallottam én is róla.De lehet, nekem sem izlene .
Szerbusztok kislányok!
Ágikám gyógyulgass!! és tényleg alig van már valaki aki segítségünkre van.. múltkor is elhívtuk a nagy unokát, h fesse le a garázs nagyon magason lévő léceit le is festette de 2x kéne azóta nem nagyon ér rá. Azuram lefestette de nagyon féltem mikor esik le..:(
Vizes volt a gomba, v összement?
Hétfőn balesetem volt, leestem a terasz lépcsőin almaszedés közben. Pár pillanat kihagyásom volt, mert a többek közt a fejemet ütöttem be nagyon. Jó 10 cm galambtojás nagyságú búb lett a fejemen. Nem tört be, csak kicsit szédelgek azóta. Na meg a bal oldalam is nagyon megütöttem. Olyan színesbe játszik a testem. De amúgy jól vagyok, csak mindenem fáj.
Olyan öregek vagyunk, hogy nyugodtan lehetünk fiatalosak is.
na..:O pedig azt nagyon dicsérik, h milyen finom ízű..:O
tegnap szülőin voltam eddig minden rendben a lánykával..:(még jó 3 hét után)jöttek a fiamék az unoka szülőijére ott is minden rendben..:) hozták a másik unokát meglepinek..:) nagy volt az öröm.. de mikor haza mentek az itt maradt unoka kicsit szomorú volt...hiába nehéz a fészket elhagyni.. pedig mi nagyon iparkodunk..:)
na milyen lett?..:)
Az egész napom főzéssel megy el itt maradt az unoka a hétvégére neki akarok kedveskedni na + mi is éhesek vagyunk folyton..:O) aztán + 1 óra mosogatás és kezdhetem elölről..:O)
Valahogy igy:
Biztos veled is megesett:
a szomorúság úgy csap állon,
hogy a fény-kárpit szétreped
s az élet értelmetlen álom.
Sötét a szív, halál-hideg
s hogy önmagunkat fölvidítsuk,
mint irgalmas nővéreket,
emlékeinket odahívjuk.
(Jevgenyij Alekszandrovics Jevtusenko)
hoztam egyet én is, h ne tűnjek alul műveltnek..:D
"..Előbb csináld azt ami
szükséges, utána azt, ami
lehetséges, és már is azt fogod
csinálni ami lehetetlen."
(Assisi Szent Ferenc)
Évikém, szerintem igazad van. Amúgy a vallás az, amin össze lehet kapni.Na meg a politika.
Mindegyiken mélyen el lehet gondolkodni.
Megint találtam:
"Ha az ember szeret valakit,
mindig megdobog később a szíve,
mikor hall róla, vagy látja.
Tudniillik, azt hiszem,
minden elmúlik,
de a szeretet nem múlik el."
(Márai Sándor)
...így igaz!
velem valami baj van vallás tekintetében.
A Jó Istennek nem hanem fiának Jézusnak volt sanyarú sorsa. Vagy nem jól tudom?
Sokszor az is zavar, amikor az imában az van, hogy .....drága Szüz Mária, Istennek szent anyja. Ő Jézus anyja volt ha jól tudom, és ha minden igaz a szeplőtelen fogantatás Istentől való volt.
azt mi is nagyon várjuk még van festeni való + rámolni való + ilyesmi..:) tegnap befűtöttünk..olyan korainak tűnik még..:O
ma vettem gombát a lidlibe egész jó ára volt és főztem svéd gombát vacsira..remélem jó lesz a kutyának ízlett kitöröltem a lábast 1 kenyérrel és neki adtam..:)
ez igazságtalan. Ő nem tesz különbséget.
Minek jársz templomba?
Szép jó reggelt, bár itt nagyon borus az idő
"Aki keres, majdnem biztosan talál, csak nem éppen mindig azt, aminek a keresésére indult."
(J. R. R. Tolkien)