Otthon szoktad mondani, hogy mit kérsz szülinapodra, , és mit szoktál kaptál helyette? (beszélgetés)
Engem mindig megkérdeznek,hogy mit szeretnék.
Persze van aki nem ezt teszi,valami giccses dolgot,vagy nem az én ízlésem szerint ajándékozott meg,azt szépen összecsomagolva elteszem.
Van már ilyenekből is egy jó pár felesleges számomra kacat!
Ezért én is megszoktam kérdezni,hogy ki mit szeretne!
Igen, én is ezért kezdetem mondogatni otthon, hogy mit szeretnék. Az igazság az, hogy amikor mindene megvan már az embernek, akkor már nehéz kitatálni olyan dolgot amit szivesen használna.
Szerintem a legtöbb férfi meg kifejezetten örömmel veszi, ha megmondják neki, hogy mit vegyen. Vagy szerintetek nem?
Én is szoktam előre jelezni a családnak,hogy mit szeretnék és általában azt szokták venni.
Felesleges dolgokat minek vegyenek meg!
Hát kapjuk azt,amit szeretnénk!
Soha! :O)
Sőőőt, a gyerekek se.... ha karácsony előtt megkérdezem, hogy van-e valami különleges vágyuk... akkor mindig közlik, hogy a "Jézuska azt tudja!" .... tehát NINCS.
De nincs is olyan a családunkban (szüleim, gyerekeim, párom családja), aki elmondaná, hogy mit szeretne.
Mh... lehet, hogy egyszerűbb lenne... nemtom.
Igen szoktam mondani, mert akkor könnyebb az ajándékozónak. Masszás ülést kértem.
Megkaptam. Nagyon örültem neki.
További ajánlott fórumok:
- Ma van a szülinapod?
- Le lehet a mondani a tgyas, gyed, gyes-ről, hogy helyette továbbra is az ápolási segélyt kapjam?
- Otthon van valaki annyira a dance műfajban, hogy egy klip leírása után meg tudja mondani legalább az előadót vagy a szám címét?
- Meg tudná mondani valaki, hogy 2 lapzselatint mennyi porzselatin helyettesít?
- Lehet-e helyettesíteni a szabadtéri futást otthon helybenfutással (esős idő miatt)? Ugyanolyan hatása van? Erősödik így is mindenem?
- Haspadot mivel helyettesíthetném otthon?