Ötletek ahhoz, hogy mindig lángoljon a szerelem:) (beszélgetés)
Az egy dolog, hogy minden "feladatod"( anyaság, háztartás stb...) mellett apróságokkal próbálunk szerelmesek maradni, és persze a párunkat is minden nap magunkba bolondítani DE ő mit tesz??
Mi 5 éve vagyunk eggyütt és nem is tudom mikor adott puszit utoljára mikor hazajött.
Én a váláson gondolkodok. Nem mindig éri meg kitennünk a lelkünk:(
Ezek mellett persze szerinte minden rendben és ő boldog. Tehát a ő szemszögéből az ellátásával én mindent meteszek, hogy ő jól érezze magát és minden nap haza jöjjön.
Tehát hogy lángoljon: Sex nap közben is és mindig amikor mozog a gatya, kaja, tiszta ház és ruhák, nyírni a füvet stb....
Hmmmm......azok a regi szep idok...miota megvan a gyerek ki se tudjuk pihenni magunket joforman...delutani pihizest en mar csak filmekben latok:)
Hat azert a nonek kell foglalkozni mert nem mindenkinel a ferfi a talalekonyabb,......en pl tulsagosan huncut vagyok a ferjemhez viszonyitva...o se all rosszul ebben a dologban de en vagyok az akinek sok minden jar 1szerre a fejeben:)e
Én legjobban hétvégén érzem magam a párommal .Mondjuk mi még csak várjuk a picit...
De a délutáni pihizések nagyon jók:)
Még mikor nem voltam várandós és nem aludtam ennyit, volt ,hogy éjszaka felköltöttem a párom egy kis huncutkodásra és nagyon bejött neki...
de volt ez fordítva is:)
És egyébként , miért a nőnek kell foglalkoznia azzal,hogy megmaradjon a tűz???
A nő nem unhatja meg a párját???
Kesz van biza...nem hiaba vagyok "szepervumen":P
meg tobb fele is van...
De varom meg a hozzaszolasodat mert kulonosen kivancsi vagyok ferfiak velemenyere...
Nehez dolga van manapsag egy nonek...jo feleseg kell lenni:az agyban,a konyhaban,hazimunkaban,es emellett mindig AZ a no lenni aki lenyugozte parunkat "annak idejen"(szep,szexi,humoros ,kedves bla bla bla...es ezek mellett meg jo anya is lenni.....+karrier....Es emellett olyan ellanallhatatlan lenni minden szempontbol hogy tudjuk felvenni a versenyt barmilyen konkurenciaval...Na meg van vmi?:P
...kivancsioan varom az otleteket,tapasztalatokat hogy ki mit csinal ahhoz hogy a parja orokre le legyen nyugozve:)
Szoval csak batran:)
További ajánlott fórumok:
- Mi jut eszedbe az előző szóról? Gondolkozzuk a szerelemben-párkapcsolatban.
- A szerelem halála....miért fordul el tőled az aki "szeret"?
- (CSAK) Idézetek - Szerelem, becsület, barátság, érzelem, csalódás, stb.
- Az első nagy szerelemre tényleg egész életedben emlékezel?
- Mi lehet a viszonzatlan szerelem karmikus oka?
- Mit tennél, hogy újra lángoljon a kapcsolatod?